VRADŽBINA ZA RASTAVLJANJE

Šta su Vradžbine za rastavljanje?

Temi vradžbine za rastavljanje možemo pristupiti na više načina, ali se najviše izdvaja onaj koji se tiče ljubavne magije. Vradžbine su po nekoj definiciji sredstva pomoću kojih se magijskim putem dolazi do određenog cilja i one se mogu stastojati od različitih bajalica, rituala, predmeta i nekih drugih elemenata. Kao što ste verovatno u mnogim tekstovima o ljubavnoj magiji mogli da pročitate, bez obzira što je reč o ljubavi, nju nekada nadvladaju telesne požude ili bolesne ljubavne opsesije za nekim pa ona onda prelazi u iskrivljene oblike.

Čemu služe vradžbine za rastavljanje

Dakle ljubavna magija ima mnoge načine na koje se praktikuje i ‘’baca’’. Kada je reč o vradžbinama za rastavljanje – kao što im i sam naziv kaže, imaju jasno za cilj da rastave dve osobe bile one u braku, vezi ili jednostavno u prijateljskim i bliskim odnosima. Logika ljubavne magije ne mora biti uvek crno na belo – nekada se uplitanjem magijskim praksama u nečiji odnos ili uticanjem na određenu osobu dobija neki kontra efekat, prevashodno tome kako će ta osoba da podlegne uticaju te magije. Na primer, kada se primenjuje vlaška magija za vezivanje osobe za sebe, neka devojka na primer želi da je mladić oženi i ona se obrati vračari za pomoć vračari pa zajedno naprave određenu čaroliju, dok sa druge strane taj momak je možda već bio u srećnoj vezi sa nekom devojkom i onda dolazi do haosa. U njihov odnos se upliće ljubavna magija koja svojom prirodnom možda ima dobru nameru ali njeno dejstvo takođe može biti pogubno po devojku koja j eu srećnoj vezi sa tim mladićem a on se zbog magije zaljubi u onu drugu i ostavi je. Dakle pored ovakvih naizgled bezazlenih slučajeva treba dobro da razmislite da li ćete praktikovati bilo koji oblik ljubavne magije. Pored ovog slučajnog uplitanja, možemo naleteti i na neke slučajeve gde se primenjuju namerni crnomagijski rituali kako bi se nekom uništio brak, veza sa partnerom ili neki na primer dobar kolegijalan i poslovni odnos.

Neke od vradzbina za rastavljanje

Pored različitih bajalica koje se najviše primenjuju u slučajima rastavljanja dveju osoba, mogu se takođe i susresti razni rituali sa velikom upotrebom različitih rekvizita. Pa na primer bacanje komadića njegove i njene odeće u grob, uništiće im se bračni odnos ili prekinuti ljubavna veza. Zakopavanjem komada vaše i kose osobe koja vam se sviđa u nepoznati grob. učinićete da se ta osoba zaljubi u vas. Takođe kako je još moguće ukrasti partnera, kada osoba premine, ukoliko je nosila prsten na ruci, ako kroz taj prsten ugledate osobu za kojom čeznete, ona će se rastaviti sa osobom sa kojom je i biće Vaša.
Mnogo je primera koji se odnose na vradžbine za rastavljanje a njih praktikuju zlobni i ljubomorni ljudi. Ne dozvolite da Vas neko uznemirava na taj način i da se poigrava sa sudbinom Vas i Vaših dragih i voljenih osoba iz bliskog i poslovnog okruženja.