Vradžbine za ljubav

Magija je drevna disciplina koja se odlikuje kroz delovanje na život, sudbinu, budućnost, prirodu pa i samog čoveka. Za pojedine magija predstavlja običnu laž koja počiva na folklornim verovanjima neukog naroda. Za druge ona predstavlja smisao života i jedan poseban način života i delovanja na život. Istina je kao i uvek negde između!

Postoje praktičari magije koji se samo predstavljaju tako, međutim jesu šarlatani i prevaranti. Međutim postoji i prava magija! Kada kažemo prava magija, time ne mislimo na mađioničarske ili iluzionističke trikove performera i zabavljača. Mislimo pre svega na pravo magijsko delovanje, koje nema nikakve veze sa senzacijama, optičkim varkama i trikovima. Mislimo na magijsko delovanje koje je utemeljeno na viševekovnom, pa možemo slobodno reći i višemilenijskom iskustvu i znanju različitih magijskih praktičara. Magijom se može baviti svako, ili bolje rečeno skoro svako!

Pojedinim magijskim praksama mogu se baviti samo ljudi sa određenim urođenim ili stečenim sposobnostima poput vidovnjaka. Rituale i magiju koji oni praktikuju mogu koristiti često samo oni, jer bi u suprotnom nestručna osoba mogla izazvati posledice kako po sebe tako i po svoju porodicu. Međutim postoji i određeni deo magije koji se može izučiti i naučiti, njega koriste pojedine vračare, gatare, okultisti ili magovi nevidovnjaci.

Ljubavna magija

Kako je magija vrlo stara i drevna disciplina, veoma je teško odrediti kada se prvi put javlja vid ljubavne magije. Možemo naslutiti da je ljubavna magija stara koliko i sama ljubav. No, šta ova magija kao takva pre svega podrazumeva?

Često pitanje mnogih klijenata je da li je ljubavna magija crna ili bela? Odgovorićemo vam na to. Ljubavna magija može biti i crna i bela, postoje određene razlike koje ćemo navesti.

Na primer ukoliko se magija koristi da bi pridobili nekoga ko ne želi da bude sa nama u braku ili vezi, ukoliko se koristimo magijom da bi razbili nečiji brak ili naneli štetu nekoj osobi, onda je u pitanju crna ljubavna magija. Dakle crna ljubavna magija podrazumeva vradžbine za ljubav koje se koriste isključivo da bi naudili nekome ili naštetili nečijem odnosu sa partnerom. Ovakav vid magije može biti jako opasan po pojedince koji su omađijani, međutim i za onog ko je magiju naručio, ali i za crnog maga koji ju je izveo.

Crne vradžbine za ljubav

Vradžbine za ljubav, ne podrazumevaju samo vračanje, bajanje i magiju. Postoji jedan ozbiljan segment travarstva i pravljenja napitaka pri kojima se koristi magija u samom procesu. Ovakvi napitci nazivaju se ljubavnim napitcima, a često se kaže da su ovi napitci zapravo preteča sredstava za potenciju.

Istina je da imate napitaka koji se prave za potenciju muškarca i bolji seksualni život kako muškaraca tako i žena. Međutim ima i ljubavnih napitaka, zbog kojih bi se neko mogao zaljubiti u vas. Ovaj vid magije nije ni crn ni beo, suštinski je neutralan stoga se i zloupotrebljava, te tako neke žene koriste ove napitke kako bi naterali oženjene muškarce ili zauzete momke da se zaljube u njih.

Same crne vradžbine za ljubav i rituale možemo objasniti na sledećem primeru. Crni ritual za izvođenje ljubavnih vradžbina zahteva prsten, menstrualnu krv i bajanje. Ovakvi rituali nisu jednostavi, stoga morate imati posrednika u vidu vidovnjaka ili crnog maga. Prsten se stavlja u menstrualnu krv devojke koja želi nekog muškarca za sebe, zatim se izgovori određena bajalica i potrebno je da kroz sedam dana naiđete na muškarca koji vam se dopada. Kada naiđete na njega potrebno je da ga pogledate kroz taj prsten u oči (naravno morate ga nositi svuda sa sobom). Ako je ritual uspešan, muškarac bi poludeo za vama, bez obzira na njegov bračni status.

Bela magija za ljubav

Pored pomenutih napitaka za potenciju, za bolji seksualni život ili sreću u ljubavi – postoje i vradžbine koje mogu da ojačaju ljubav između dvoje supružnika ili emotivnih partnera. Jedan od rituala je ritual sa koncem.

Ritual sa koncem je izuzetno komplikovan i težak ritual stoga će vam biti potreban posrednik u vidu vidovnjaka ili nekoga ko se magijom bavi duže od vas. Potrebno je uzeti 7 konaca različitih boja, ritual izvoditi 7 dana i vezati 7 čvorova konca. Ceo ritual mora se propratiti određenim bajalicama koje znaju samo probrani vidovnjaci koji se dugo bave magijom. Ovaj ritual, služi da približi dvoje koji se već vole u mnogo jaču emotivnu zajednicu.

Takođe poznat je ritual sa prstenjem i katancem. Tokom ovog rituala takođe morate ponavljati bajalice poput „zauvek zaključaj našu ljubav u trajnost, sjedini je u večnosti poput dva prstena u istoj omči“. Tokom izgovaranja bajalice, vereničko prstenje ili burme vašeg supružnika morate staviti u isti katanac. Veruje se da je ovaj ritual uspešan u većini slučajeva, kada ga vrši moćni vidovnjak.