Vračare u Hrvatskoj

Vracare u Hrvatskoj i Balkanu

Na Balkanskim prostorima, kada je reč o paranormalnom, vidovnjaštvu, proricanju sudbine i magiji, govorimo o jednoj sferi koja se proširila i veoma ustalila godinama. Jedan veliki medijski i internet prostor zauzimaju ovakve teme, a društvo ih jednostavno ‘’konzumira’’ u velikim količinama i kao da i danas postoji velika potreba za njima. Pre svega treba da se osvrnemo na pogodnosti i dobre stvari jer su oni tu da zadovolje neke aspekte naše ličnosti i radoznalosti i da nam kažu mnoge stvari na način na koji mi želimo. Pored toga treba da se ima u vidu da nije baš ni svaki vešt laskavac i dobar vidovnjak, mnogo jeonih koji su jaki na rečima i žele da Vas obmanu tako što će Vas obasipati komplimentima i onim što želite da čujete. Dobar vidovnjak ima dugogodišnji staž i iskustvo i on/ona će Vam reći stvari koje niko drugi ne može. Na prostorima Hrvatske izdvajaju se mnoga imena ali smo izdvojili neka najbolja i najpoznatija.

Poznate Vračare u Hrvatskoj

Nezaobilazna imena najpoznatijih nadarenih gospođi su Nera Brlek Rap i Vera Čudina. Njih dve su već godinama zastupljene u medijima i to sa razlogom. Obe su tu da pomognu i naravno reše probleme svojih klijenata. Nera je još od svog detinjstva imala različite vizije koje nije u početku mogla da artikuliše i one joj nisu bile najjasnije. Svoj dar je razvijala i negovala godinama u radu sa ljudima. Vera kaže da je sve stvar duha. Ona se ne ograničava na jednu od sposobnosti jer kako smatra, to samo može sprečiti čovekov duh da se ne razvije u svim pravcima. Sve svoje darove ona čuva u svojoj duši i na taj način kroz kontakt sa ljudima pomaže i rešava misterije.

Vesna Balaban

Vesna Balaban je svoju karijeru započela takođe u ranim godinama kao mlada srednjoškolka. Oduvek ju je privlačila ezoterija, mistično i predviđanja. Najpre je počela da gleda u karte, tarot i ciganske a to je proširila na astrologiju. Kako i sama kaže dosta intimnih stvari u okviru svog života je gledala u kartama i imala precizne odgovore kako će se stvari odvijati i ako joj se to nije uvek sviđalo.

Vesna Burcsa

je jedan izvanredni tarot majstor sa preko trideset godina iskustva u radu sa ljudima i tarotom. Još kao devojčica jednom je zatekla tarot karte na stolu i kada je uzela da ih razgleda, baka joj je uzela i rekla da to nije nešto sa čime se igra. Imala je uvek slobodan duh koji se na svom putu razvio i prihvatio misterije. Kako kroz zivot idemo, tako na tom putu možemo da naiđemo na saobraćajne znake poput tarota koji može da nas usmeri u nekim pravcima ili preokrene putanju.