Vračanje sa Menstrualnom Krvi

Vradzbine sa menstruacijom


Vračanje je deo magijskih aktivnosti u kojima se mag (ili jednostavno osoba koja ‘baca’ čini) uz pomoć različitih rekzivita i sredstava koristi višim silama kako bi uticao na ostvarenje nekog (sopstvenog) cilja. Kao i svako bavljenje magijom, ono može da ima posledice na onog ko je praktikuje ali sve u zavisnosti od ishoda koji taj magijski ritual treba da ima. Shodno ovoj temi, potrebno je odgonetnuti pojam ‘vračanja sa menstrualnom krvlju’ i šta on zapravo predstavlja. Telo i delovi tela poput kose, noktiju, kostiju (posmrtnih ostataka) u magijskim ritualima imaju ogromna i moćna dejstva. Zato pazite gde sečet ei bacate nokte i čijim češljem češljate vašu kosu. Pored ovih ‘rekvizita’ dolazimo i to telesnih fluida poput mokraće, sperme, krvi i menstrualne krvi. Telesni fluidi su u magiji tečno zlato. Oni su sastavni deo i produkt nas ljudi kao energetskih bića i otuda tolika moć. Ako se koriste kako treba i u pravim rukama mogu da se dese čuda. Najčešće teme sa vračanjem menstrualnom krvlju javljaju se u vlaškim ritualima i verovatno otuda i vode korene. Kako se vlaška magija smatra najjačom na svetu, ovaj recept zasigurno ne može da omane.

Krv u kafi iskustva

Mnogo priča počinje i završava se ovako: ‘’uradila sam to i posle toga smo bili nerazdvojni, srećni, sada smo u braku par godina itd itd..’’
Na mnogim mestima na internetu naći ćete razna iskustva kako su mnogi uspeli. Vodite se pozitivnim mislima i imaćete više uspeha nego što ste se nadali. Jedna žena je jednostavno napisala kako je jedom mladiću koji joj se mnogo sviđao. Sada su u braku i imaju dvoje prelepe dece. Jedno iskustvo govori da devojka nije mogla da odoli jednom momku iz njenog okruženja koji je uopšte nije primećivao, i jednom je uspela da pronađe način da doda malo magije u njegovo piće i nastalo je čudo, posle izvesnog vremena završili su zajedno. Još jedan od slučajeva govori o tome da ako devojka primeni ovaj ritual, imaće nezaboravna ljubavna iskustva krevetu sa muškarcem sa kojim poželi.