VLAŠKA MAGIJA ZA VEZIVANJE MUŠKARACA

Ljubavna Magija

Ljubavna magija je možda apsolutno najrasprostranjenija tema kada govorimo o magiji i svim njenim ritualima i mogućnostima. Najrasprostranjenija simbolika i rituali koje i sami nekad praktikujemo a da nismo ni svesni da su nam se podvukli pod kožu. Simbol srca, crvena boja, crvene sveće, mirišljava ljubavna pisma i papirići…sve su ovo neki od elemenata ili simbla koji jednostavno nose ljubavnu simboliku u energetskom smislu koje smo prihvatili u našoj svakodnevici skoro nesvesno.

Na drugi pogled, kod ljubavnih rituala i magije postoji i bezbroj varijacija na temu. U različitim zemljama i kulturama, različit je pristup tim ritualima, pa su nam tako poznati neki meksički rituali ili ciganska magija pa sve do muslimanske i vlaške. Naravno mognima je poznato kako se, a pogotovo na našim prostorima vlaška magija veliča kao najpoznaija i najmoćnija, ali u dosta slučajeva treba da zastanemo i zapitamo se zašto je to tako. Tajnu znaju samo vlaške vračare kod kojih se iskustvo bajanja i vračanja prenosi sa kolena na koleno i da nije do kraja odgonetnuto kao ni kod cigana, odakle tačno potiče samo jezgro božanstava na koje se poziva vlaška magija a ni njeno mistično poreklo ne prestaje da golica istražitelje već decenijama.

Ljubavna Vlaška Magija

Ono što je centar interesovanja kod vlaške magije jeste ljubav i magije vezane za seks. Kako važi za najjaču magiju, od nje i njenih rituala se očekuje da izvrše ono čemu su namenjeni. Dakle ljubavna vlaška magija takođe dolazi sa određenim varijacijama na temu poput toga da je neki oblik magije namenjen vezivanje, crnomagijskom vezivanju ili pak nekom lakšem obliku praktikovanja magije u ljubavne svrhe. Kada je reč o vezivanju, treba staviti do znanja da i ono nekad dolazi sa određenim posledicama. Vezivanje spada pod crnomagijske aktivnosti zato što se utiče na slobodnu volju i seksualu moć osobe koja se magijskom prisilom veže za drugu određenu osobu na neprirodan način.

Vlaška Magija za Vezivanje Muškaraca

Kada žena vezuje muškarca vlaškom magijom, nailazimo na par rituala koji se praktikuju i uključuju određene rekvizite. Neki su dostupniji a za neke je potrebno malo više muka kako bi se došlo do njih. Jedan od rekvizita vezivanja u vlaškoj magiji je prsten mrtvaca. Dakle potrebno je da devojka uzme prsten sa ruke mrtve osobe i da kroz njega pogleda muškarca kojeg želi. On će je primetiti i zaljubiti se u nji ili samo započeti nekakvu ljuavničku aferu. Stvar postaje malo određenija kada se vlaška magija za vezivanje muškarca umeša, a to podrazumeva da se prsten pre upotrebe ‘obaje’ i umoči u menstrualnu krv devojke koja poželi da na taj način skesualno veže muškarca za sebe. Druga metoda kod vezivanja muškarca vlaškom magijom jeste ubod igle tokom seksa kada je muškarac koga osoba želi za sebe na vrhuncu kada par sekundi ne oseća bol, sve što devojka treba da uradi jeste da ga bocne iglom u zadljicu da igla oseti krv te osobe i ta osoba je vezana.

Kao i ostali rituali koji se tiču uplitanja u kosmičku ravnotežu i ovaj nije baš preporučljiv ‘’za praktikovanje kod kuće’’ pa se vodite time da sve u životu dolazi sa određenom cenom. Ali svi smo mi na kraju ljudi koji su vođeni impulsima i emocijama kroz život i nekada je prosto nemoguće odoleti da ne pokušamo da zasladimo život sa malo ljubavne magije.