Vidovnjaci preko telefona

Tehnološki razvoj civilizacije mnogo je šta promenio u našem društvenom životu, daljina na primer više ne predstavlja nepremostiv problem. Odnosno danas je moguće da dobijemo uslugu bilo koje vrste, a da gotovo ne moramo da napustimo mesto na kojem obitavamo. Takva vrsta komfora i komodnosti, do sada nije bila poznata čoveku, međutim čovekovi problemi ostali su manje više isti.

Čovek kako nekada tako i danas ima potrebu da zna šta će biti sa njegovom budućnošću, ima potrebu da reši probleme sa negativnom energijom, stresom ili nervozom. Današnji čovek se i sada bez obzira na sav tehnološki napredak susreće sa magijskim delovanjem i treba mu pomoć i zaštita protiv uroka, malera ili crne magije. Međutim da li je i ovaj vid usluge moguće dobiti ili obaviti putem telefona ili interneta?

Hajde da odmah damo odgovor, da! Moguće je! Međutim nije moguće dobiti svaki oblik pomoći i usluge od vidovnjaka putem telefona ili interneta.

Vidovnjaci na daljinu

Mnogi se pitaju i mnogi nas pitaju da li je magija delatnost koja je izvodljiva na daljinu? Možemo vam reći da jeste, odnosno da neki oblici pomoći od strane vidovnjaka mogu biti izvršeni preko telefona ili interneta, pa čak i preko poruka.

Međutim postoje i oni oblici magije, posebno ako su u pitanju rituali kada ćete jednostavno morati da se vidite sa vidovnjakom uživo. Takav je slučaj kako smo već naveli uglavnom sa zahtevnijim ritualima. Takvi rituali se rade onda kada neka osoba ima specifičan problem, odnosno problem koji zahteva ozbiljniji ritual ili ako je u pitanju skidanje jake crne magije.

Ukoliko imate problem sa urokom ili blažim oblikom crne magije, dovoljno je da se čujete sa vidovnjakom čak i preko poruka i da vam on objasni šta treba da učinite.

Vidovnjaci preko telefona

Ovaj sistem poprilično lako funkcioniše i ispostavilo se da je takođe jako efikasan. Dakle ako radite sa vidovnjakom preko telefona, bilo da se koristite pozivom, video pozivom preko interneta ili putem poruka, vaša seansa će biti organizovana u zavisnosti od toga šta želite od vidovnjaka.

Predviđanje budućnosti preko telefona

Ovaj oblik usluge je često ono što ljudi najčešće traže od vidovnjaka. Za takav oblik magije nije neophodno da budete fizički prisutni u prostoriji kada vam vidovnjak gleda u budućnost. Biće dovoljno to da se dogovorite šta treba da pošaljete vidovnjaku od predmeta ukoliko mu uopšte i treba nešto od vaših predmeta. Ukoliko vidovnjak gleda sudbinu na dlanu, tražiće vam na primer da slikate svoju šaku i pošaljete mu je u vidu fotografije.

Ljubavna magija preko telefona

Ovaj vid magije takođe može biti izvršen putem telefona, posebno ako nemate neki specifičan problem već vam samo treba ljubavna amajlija ili savet za jednostavniji ritual. Instrukcije za ritual možete takođe dobiti preko poruke ili usmeno kroz poziv. Ljubavne amajlije za sreću i napitke za bolji seksualni život, možete dobiti putem pošte ili vam ih vidovnjak može poslati po nekome.

Skidanje crne magije preko telefona – rituali preko telefona

Kako smo već naveli ukoliko nemate veliki problem sa crnom magijom ili želite nešto što ne zahteva ozbiljniji ritual – možete imati svoju seansu sa vidovnjakom, čak i putem telefona. Ako je u pitanju nešto ozbiljnije, jača magija ili skidanje crne magije jačeg intenziteta, moraćete da se vidite sa vidovnjakom i da seansu obavite uživo – jer drugačije neće biti velikog efekta i pomoći.