Vidovnjaci o ratu u Ukrajini?

Želite li da saznate šta o krizi u svetu imaju da kažu najpoznatiji vidovnjaci? Onda ste na pravom mestu! Prikupili smo mnoštvo informacija i u saradnji sa najboljim vidovnjacima na Balkanu, anilizirali smo buduće događaje. U naše istraživanje uključili smo i proročanstva čuvene bugarske proročice baba Vange, ali i poznatog mistika Nostradamusa.

Šta kažu Vidovnjaci o ratu sa Ukrajinom?

Ono što ćemo vam izneti došlo je iz više različitih izvora i od više različitih vidovnjaka, međutim jedno je sigurno – sva proročanstva vidovnjaka koje smo uključili u ovo istraživnje se poklapaju. Sudbina sveta je dakle jasna i predvidiva, koliko god nam delovala kompleksno. Ostanite sa nama i saznajte šta misle najpoznatiji vidovnjaci o ratu u Ukrajini.

Vidovnjaci već mesecima, pa i godinama unazad upozoravaju svet da se kreće prema velikom sukobu. Velike sile poput Rusije i Sjedinjenih Amerčkih Država, nikada ranije, još od doba hladnoratovske Kubanske krize nisu bile u ovako zaoštrenim odnosima. Nije bilo potrebno biti vidovit, da bi videli da je ceo svet na tankom ledu i na ivici velikog sukoba. Međutim, za to kako će se sve ovo završiti ipak treba biti vidovit, jer ima stvari koje će biti dobre i stvari koje će biti loše.

Baba Vanga o ratu sa Ukrajinom:

Poznata Bugarska proročica baba Vaga, još je davne 1979. prorekla kako će Rusija vladati svetom, a predvodiće je slavni Vladimir. Mnogi ovo njeno proročanstvo povezuju baš sa Vladimirom Putinom, posebno što je ona istakla da će mir u svetu zavladati kada dođe „osmi“ ruski Vladimir. Putin je slučajno ili ne baš osmi Vladimir na čelu Rusije.

Ove tvrdnje poklapaju se sa proročanstvima najboljih vidovnjaka današnjice, koji su prorekli da će se rat u Ukrajini završiti pobedom Rusije. Rusija će po njima dobiti kontrolu nad Ukrajinom, međutim, uz teške napore jer će biti lažnih vesti i medijske manipulacije koja će trajati dugo. Ove medijske zbrke ne zaboravite postajemo svesni već u ovim prvim nedeljama ove krize – no, smatra se da ovo nije kraj medijskih manipulacija i spinovanja. Zapad i Sjedinjene Američke države, neće imati hrabrosti da direktno intervenišu protiv interesa Rusije i postoje indicije da će se zbog ovoga promeniti geopolitička slika sveta.

Nostradamus o ratu sa Ukrajinom:

Nostradamus francuski astrolog i mistik još je u 16. veku prorekao da će opasnost doći sa Istoka. Mnogi u ovim njegovim rečima vide nikad bliže odnose Rusije i Kine, dve najveće vojne i ekonmske sile na svetu. Upravo u ovome i najveći vidovnjaci današnjice vide, kako će Istok postati dominantniji na svetskoj ekonomskoj i političkoj sceni.

Da li će biti trećeg svetskog rata?

Vidovnjaci predviđaju da će se sa krajem rata u Ukrajini i pobedom Rusije, ova kriza i završiti u vojnom smislu. Dakle, nema potrebe za strahom od trećeg svetskog rata; on se neće desiti jer nijedna strana nema za cilj da nuklearnim ratom uništi čitavu planetu. Takav scenario je jednostavno nemoguć i nerazuman. Upravo se u ovome po mnogima, i krije Putinov „šah-mat“ prema Zapadu, oni nisu u stanju da direktno reaguju jer ne žele da ugroze svoje države koje bi nestale u direktnom sukobu sa Rusijom i Istokom.

Vidovnjaci o ratu u Ukrajini govore kao o prolaznom događaju koji će promeniti stvari, izazvati krize ali ne i nuklearni ili treći svetski rat. Život će se posle ovoga jednostavno nastaviti dalje, a karta sveta biće samo malo uravnoteženija jer će deo dominacije i moći otići i na Istok. Sankcije prema Rusima od strane Zapada, uzrokovaće ekonomske krize ali će se i one prevazići jer će se sankcije u sledećem periodu polako ukidati, a njihov će uticaj slabiti. 

Nemate razloga za brigu ili nesanicu, jer će svet posle mnogo vekova konačno postati malo više izbalansiran, a pozitivne strane ove nove moći osetiće se i u našim krajevima.