VIDOVNJACI O KORONA VIRUSU

Šta kažu Vidovnjaci o Koronavirusu?

Danas se ceo svet suočava sa jednim nepriateljem – neprijateljem koji nije opipljiv, koji nema tenkove, avione i puške a opet odnosi žrtve kao da je rat, uvodi vanredna stanja, policijske časove i širi haos i paniku – taj neprijatelj je COVID-19 ili drugačije rečeno koronavirus. U borbi sa ovim neprijateljom malo toga možemo, a to malo je da ostanemo kod kuće kao bismo nekome učinili mnogo i sprečili da neprijatelj dalje osvaja sve pred sobom

Ko je predvideo korona virus?

Ako pogledamo u prošlost, možemo naći neke pisane i usmene tragove predskazanja koja nagoveštavaju ili čak eksplicitno govore da će zavladati virus koji će pogoditi ceo svet. Dva velika imena se izdvajaju a to su Nostradamus i Baba Vanga. Nostradamus je predvideo da će Italiju kobno pogoditi pošast u vidu bolesti, dok je Baba Vanga predvidela da će se pojaviti virus koji će harati čovečanstvom ali da će se ljudi sa njim izboriti na neki način. Kada je reč o našim vidovnjacima, ni oni nisu bili daleko od istine. Vidovita Vesna Versaće je u svojim predviđanjima za 2019. godinu rekla da će krajem godine da nastane haos većih razmera, ali izgleda da su te veće razmere imale globalni odjek.

Kada će biti kraj Korona Virusa Kod nas?

Kada joj se javilo da će izbiti haos, u trenutku u kome se svet nalazio nismo sumnjali da će to biti virus koji će zahvatiti ceo svet i da će od objaviti rat celom čovečanstvu! I vidovita Zorka je spominjala da će nas zadesiti neka pošast a da to nije konkretno rat, a opet, čovečanstvo ipak vodi rat da zaštiti svoje najbliže dok ovaj virus ne prođe. Naravno, iz svake situacije ima izlaza i kraj svemu dođe. Bez obzira na razmere problema sa kojim je ceo svet suočen prognoze nisu tako crne. Naši vidovnjaci vide popuštanje problema u junu mesecu – da li to znači da ćemo steći imunitet na virus, da li će tada sa splasnu mere koje vlade uvode svojim državama to nam ostaje da vidimo, ali i posle najcrnje noći zora uvek svane.

Zaključak

Najviše ćete učiniti sebi tako što ćete se pridržavati ljudskih normi kako bi izbegli veću katastrofu po sebe i druge. S obzirom da se radi o ‘’neprijatelju kog ne vidimo’’ ostaje nam da svojim mislima pozitivno utičemo na situaciju. Ukoliko budemo slali veliku količinu pozitivne energije, možemo da promenimo stanje u svojoj okolini i učinimo da nam bude lepše u životu. Zaštitite sebe i svoje najbliže!