Vidoviti Zvonimir

DUHOVNI VODJA I SPASITELJ VIDOVITI ZVONIMIR

vidoviti zvonimir svojim duhovnim sposobnostima, jakom energijom i darom uspostavlja direktno vezu sa višim silama koje okružuju svakog čoveka. manipulacijom tim silama uspostavlja da li ste pod uticajem crne magije, rešava vašu ljubavnu energiju i tako uspešno vraća voljenu osobu i spaja vas sa voljenom osobom, rešava sve porodične probleme uklanjajući loše sile koje okružuju vas ili vaš dom, otvara poslovne blokade i tako vam donosi uspeh u poslu ili karijeri.

REŠITE SVAKI ŽIVoTNI PROBLEM ILI NEDOUMICU

svakog čoveka okružuje energija – postoje svetle i tamne sile, ljudi koji vam žele zlo posebnim ritualima u vaš život unesu i okruže vas i vaše voljene zlim silama koje donose razne probleme u porodici, poslu, ljubavi, itd… dugi niz godina pomažem onima koji ne mogu sami da se izbave od zla, rešavam svaki njihov problem i time ispunjavam svaku njihovu želju.

POTRAŽITE POMOĆ NA VREME!

 • skidam crnu, voodo, vlašku, cigansku, muslimansku i svako tamnu silu.
 • vraćam voljene osobe, spajam sa voljenom osobom, spajam srodne duše, prekidam neverstvo, rešavam svaki problem u braku ili vezi
 • uklanjam posledice kletvi, uroka, sihira, opasnih zapisa i predmeta na kojima je bačena crna magija
 • manipulisem svetlim silama i vaš život donosim mir i blagostanje
 • rešavam svaki problem sa nesanicom, lošim osećajima, košmarima i strahom
 • rešavam probleme sa porocima
 • rešavam probleme sa porodicom
 • rešavam sve poslovne probleme.

OTKRIVAM I OTKLANJAM SVE POSLEDICE CRNE MAGIJE

crna magija i negativne sile su te koje nam komplikuju život i donose u njega razne probleme i nemire. svojim sposobnostima i uspastavljanju sa višim silama na višem nivou otkriću vam da li ste pod dejstvom crne magije i da li je baš ona kriva za vaše probleme, nakon toga posebnim ritualom ukloniću to zlo koje vas je napalo a vaši problemi će ubrzo nakon toga nestati.

VRATITE VOLJENU OSOBU I PRONADJITE SRODNU DUŠU – rešite vaš ljubavni život onako kako vi želite

zbog današnjeg života veliki je broj rastavljenih i razvedenih, voljene osobe napuštaju jedne druge svakodnevno a sile koje današnju ljubav okružuju su veoma slabe. svojim sposobnostima učvrstiću vaše veze i brakove, napraviću moćne zaštite i rešiću svaki vaš ljubavni problem. vratite voljenu osobu, sačuvajte vašu vezu ili brak, zaštite je od neverstva, privucite ljubav u vaš život!

RADIM I NA DALJINU

ako niste u mogućnosti da dođete do mene na lične seanse, svojim velikim sposobnostima apsolutno istim efektima rešavam vaš problem i na daljinu. uz pomoć vaše fotografije ili vaše drage osobe izvodim sve rituale i rešavam sve životne probleme u najkraćem roku. kontaktirajte me putem vibera, whatsappa ili mobilnog telefona klikum dugmeta ispod svake fotografije. tu sam zbog vas i za vas.

rešite svaki porodični problem

porodične svaše, nesuglasice i zavid u porodici u stanju su da u korenu unište vas i vašu porodicu i u budućnosti i vaše korene. sačuvajte vašu porodicu od neprijatelja, dušmana i zlih sila. zašitite vaš dom od svake crne magije ili zavere. neka vaša porodica bude mirna, uspešna i srećna!

This Post Has 21 Comments

 1. Jovana Kazimir

  Sve sto ste ucinili za mene posle teskog perioda u mom zivotu mi je zaista mnogo pomogla da postanem mnogo bolja osoba. Sada sam ponovo srecna u vezi koja za razliku od prethodne ima mnogo bolju buducnost kako ste mi i rekli. Puno vam hvala zaista.

 2. Emilija Taskovic

  Hvala vam veliko za sve puno ste pomogli i mojim prijateljima i porodici i poznanicima i meni. Puno vam hvala za sve zaista ste divan covek i veoma mudar covek.

 3. Borka Tadic

  Vasa amajlija mi je pomogla da dosegnem mir u okruzenju na poslu koje je konstantno puno stresa i negativne energije. Hvala vam mnogo za sve.

 4. Radoslava Milic

  Dragi zvonimire veliko ti hvala za sve sto si ucinio za mene svojim predskazanjima i svojim amajlijama i ritualima. puno mi je pomoglo i donelo mi je mnogo srece u poslu i zivotu generalno.

 5. Bojana Ivkovic

  Veliki pozdrav za vas i hvala vam u ime svih koje ste pomogli. Hvala za sve sto ste ucinili za mene.

 6. Tamara Jovanovic

  Procitala sam mnoge komentare i stvarno zelim da vam se javim da mi pomognete oko nekih mojih problema. Uskoro vas zovem!

 7. Natalija Maric

  Sve sto ste mi rekli se obistinilo i brze nego sto sam mislila. Hvala vam puno zaista od srca.

 8. Smilja Kavkazic

  Zvonimire puno ti hvala na svemu sto si ucinio za mene i moju porodicu. Puno si me zaduzio i puno ti hvala za sve. Amajlija mi je puno pomogla.

 9. Miljenko Maricic

  Dragi prijatelju hvala ti puno za amajliju mnogo mi je pomogla da se resim nekih negativnih stvari na poslu. Imam utisak da cu ti se uskoro javiti da dodjem po jos jednu zbog zene i nekih prijatelja.

 10. Smiljka Ratkovic

  Zvnonimire veliko vam hvala za sve. Puno ste mi pomogli sa svim sto ste predvideli o mojoj buducnosti. Donela sam mnogo bolje odluke koje su mi popravile zivot na bolje. Hvala puno.

 11. Bogdana Kasic

  Imala sam veliki problem sa urokom koji je na mene bacila komsinica sa kojom nisam pricala nikada. Toliko me je to mucilo i mucilo i stalno nisam mogla doci sebi od glavobolja i svega sto me stiglo. Sreca pa mi je majka preporucila Zvonimira koji mi je mnogo pomogao sa tim. Kako je skinuo urok tako me je sve proslo.

  1. Marina Ceric

   Isti sam problem imala doduse sa rodjakom koja je to isto ucinila ko vasa komsinica. Kada mi je Zvonimir pomogao isto me je tako sve odjednom proslo sve sto sam osecala i glavobolja i apetit mi se poboljsao i ne sanjam vise ruzno. Hvala vam mnogo Zvonimire

 12. Teodora Markovic

  Hvala vam mnogo na amajliji koju ste mi dali puno mi je pomogla u zivotu i mislim da mi je donela mnogo srece.

 13. Mirjana Kresojevic

  Dragi Zvonimire hvala vam mnogo vas ritual kojem ste me naucili mi je toliko znacio da uspem da se izborim sa usamljenoscu kada sam se posvadjala sa svojim porodicom. Hvala Bogu pa i vama izmirili smo se posle koriscenja tog rituala i amajlije koju ste mi dali

 14. Dejan Radic

  Zvonimire mnogo vam hvala za sve sto ste ucinili za mene vasa amajlija mi je zaista pomogla u vezi mnogo toga sto me mucilo u zivotu posle teskog razvoda. Mislio sam da nikada vise necu voleti nijednu zenu ali kao sto su vasa vidjenja predskazala ipak sam uspeo zavoleti jednu curru koja mi je sada nova zena.

 15. Dragan Verkic

  Prijatelju mnogo ti hvala za amajliju i ovde da ti kazem spasila mi je mnogih muka koje mi je zivot namestio. Hvala ti puno gde cuo i ne cuo. Zena mi se vratila i deca su dosla sada sam mnogo bolji covek i ne idem vise u kafanu.

 16. Dijana Samardzic

  Zvonimire hvala vam mnogo na svemu sto ste ucinili za mene i moju porodicu. Puno ste mi pomogli svojim predvidjanjem buducnosti za godine koje dolaze i sada se stvarno manje brinem oko svega.

 17. Tijana Ljaljic

  Zvonimire sve pohvale za vas i sve najbolje puno ste mi pomogli vasom amajlijom posle raskida koji mi je upropastio zivot. Zelim i ovim putem da vam se zahvalim na svemu i da vas preporucim svima.

  1. Milica Bojanic

   Draga Tijana i ja sam imala slican problem posle raskida tako da razumem kako vam je bilo i verujte mi da se saosecam sa vama. Moja majka mi je srecom preporucila Zvonimira koji je uspeo da mi resi problem svojim amajlijama. Tada sam mislila da nikada necu naci drugog momka ali sam posle upotrebe amajlija ipak uspela.

 18. Ceca Tabaskovic

  Srela sam puno vidovnjaka u svom zivotu ne mogu se pohvaliti time da su mi bas svi pomogli ali Zvonimir sigurno jeste. Resio mi je decenijski problem svadje u porodici zbog crne magije koju su na nas bacili zavidnici. Zvonimire mnogo ti hvala i pozdravljam te ovim putem.

 19. Daliborka Aleksic

  Zvonimire mnogo vam hvala na svemu spasili ste moju porodicu od silnih problema kojih smo imali u poslednje vreme. Zivi nam bili sto godina.

Ostavite odgovor