VIDOVITI MILAN TAROT

Mnogi od Vas su verovatno čuli za nadaleko poznatog vidovitog Milana Tarota. Šarlatan ili pravi vidoviti majstor? Ovaj tekst treba započeti sa jednom anegdotom vezanom za Milana. Naime jednom prilikom jedna poznanica i njen drugar gledali su u noćnim satima njegovu emisiju sa tarot izlaganjem i predviđanjem. Emisiju su gledali iz zabave, misleći da će Milan biti interesantan i duhovit sa njegovim kreativnim rešenjima za skidanje crne magije ili predviđanje budućnosti. 

Posle nekog vremena poznanicinom drugu je palo na pamet da uzme telefon i da pozove Milana kako bih se još više našalio i zabavio. Prošlo je neko vreme dok nisu dobili vezu, zato što je zainteresovanost za njegove emisije veoma velika! Kada su stupili u kontakt sa njim, poznanicin drug je provokativno počeo da zapitkuje Milana o njemu, i budućnosti. Milan je shvatio da ga je pozvao jedan od skeptika i na trenutak je zastao gledajući u karte, i onda je krenuo da priča! Poznanicin drug je sedeo pored nje sa blagim izrazom šoka na licu. Milan mu je rekao sve o njemu, ko je, čime se bavi, s kim živi, i onda je rekao i šta ga sve čeka u budućnosti! Da priča bude još intrigantnija, SVE je pogodio! Nakon tog dana i poznanica i njen drug imaju drugačiji ugao gledanja kada je reč o ovakvim stvarima kojima se Milan bavi. Nadam se da je ova priča i nekom od Vas skeptika koji čitaju ovaj tekst približno dočarala sliku o tome kako možete naleteti na ovako nešto kada to najmanje očekujete.

Šta radi Milan Tarot?

Milan Radonjić, poznatiji kao Milan Tarot ili Vidoviti Milan, radi već godinama u emisijama kao tarot čitač i vidovnjak koji proriče budućnost. Pored izvrsnih veština predviđanja budućnosti, Milan takođe otkriva i skida sve oblike crne magije. Zbog svog dugogodišnjeg iskustva i radom sa klijentima, Milana kontaktiraju i mnoge osobe iz inostranstva, što širi njegovu popularnost i izvan granica Balkana. Takođe, zbog svojih izvrsnih veština Milan uspešno otklanja negativnu energiju, spaja voljene osobe, vraća razdvojene partnere, rešava poslovne magije i blokade kada je reč o novcu i karijeri i još mnogo toga!

Milan je tarot majstor sa razlogom.

Tarot karte svoju simboliku vuku još antičkog doba, i vremenom su se menjale i postoji više verzija. Uglavnom uvek je pravilo da postoji 78 karata, 22 iz velike arkane i 56 iz male. Tarot čitači meditiraju nad slikom i simbolikom karata i na taj način sa njih čitaju sudbinu ili daju odgovor na određeno pitanje. Milan se tarotom bavi još od završetka srednje škole i pravi je majstor na tom polju. On takođe sebe naziva ‘’čarobnjakom’’ kako bi potvrdio svoj dugogodišnji status u svetu vidovnjaka i majstora sličnog zanata.