Vidoviti hodža u Njemačkoj

Nemačka je kako i sami znate već mnogo godina dom za veliki broj naših ljudi koji su tamo otišli kako naš narod kaže „trbuhom za kruhom“. Međutim ni Nemačka, kako i naši gastrabajteri kažu nije raj, i u Nemačkoj možete imati problema.

Međutim problemi se mogu podeliti na dva načina. Postoje oni problemi koji su uzrokovani lošim stanjem u državi, društvu, u porodici, lošim finansijskim stanjem – a postoje i oni drugi. Drugi problemi su oni problemi koje ne možemo da objasnimo, oni problemi koji se samo odjednom stvore i ne daju nam mira. Problemi duhovne prirode, egzistencijalne prirode i problemi sa sihirom ili crnom magijom mogu biti takvi problemi, a takvi problemi često mogu biti i uzrok onih prvih problema koje smo naveli.

Sada moramo postaviti jedno važno pitanje, a to je šta uraditi onda kada imamo ovakav problem u Nemačkoj? Šta učiniti ako tamo ne znamo nekoga ko se bavi takvim stvarima? Kome se obratiti?

Saveti

Prevenstveno ćemo vam dati par saveta za to kako da se zaštitite od ovakvih stvari, ako već nemožete da pronađete adekvatnu pomoć. Postoje neki rituali i neka sredstva koja vam u ovom mogu izuzetno pomoći. Jedna od takvih stvari je so, za so se zbog njene bele boje i njenog dejstva veruje da predstavlja dobar način da se zaštitie od zlih sila i džini. Veruje se da so treba prosuti na određena mesta u kući kako bi vas ona štitila svojim magijskim moćima.

Treba da je prospete pred svojim ulaznim vratima, posebno na mesta kao što su prag i prostor između praga i poda. Takođe so treba prosuti i kod prozora, a neki veruju da ju je dobro prosuti malo soli i ispod spavaćeg ili bračnog kreveta, kako bi vas zaštitila od ljubavne magije i sihira. Važno je da kažete sledeću bajalicu dok to radite: „soli bela, zlu trag moj zavaraj i ne puštaj ga u dom moj“.

Ovaj ritual možete uraditi i ako sumnjate da vam neko želi baciti sihir ili crnu magiju. Međutim u ovom ritualu treba prosuti so na neko mesto gde čovek ne može da je nagazi. Prospite je malo više i ponovite sledeću bajalicu tri puta: „zlo je već krenulo, soli ti ga poznaj, neka na te nagazi“. Veruje se da imate neku crnu magiju ili sihir na sebi ukoliko vidite otisak sličan stopalu u soli koju ste prosuli.

Takođe možete koristiti tamjan kojim biste mogli okaditi svoju kuću. Tamjan ima izuzetno jak i specifičan miris, a veruje se da taj miris tera zle duhove i džini iz doma onoga ko kadi svoju kuću.

Vidoviti hodža u Njemačkoj

Sve ove savete koje smo vam napisali, napisali smo ih uz pomoć hodže Hajrudina koji već godinama živi i radi u Minhenu. On se magijom i vidovnjaštvom bavi već duži niz godina. Dar je stekao kako kaže verovatno vrlo rano u detinjstvu, jer se seća da je sa već desetak godina mogao da vidi šta će se desiti sa nekim čovekom čim bi ga uhvatio za ruku ili rame.

Hodža Hajrudin radi i putem interneta i putem telefona, tako da gotovo svakodnevno pomaže našim ljudima kako u Nemačkoj, tako i na Balkanu, bez obzira na veru i naciju. Hodža Hajrudin se pored usluga predviđanja budućnosti koje radi i putem telefona, bavi i skidanjem sihira i izradom zaštitnih amajlija koji vam mogu služiti za sreću ili za odbijanje sihira.

Hodža Hajrudin takođe izrađuje hodžin zapis koji vas može zaštititi od sihira, a neki su prijavili kako je sihir i nestao onda kada su počeli koristiti ovu amajliju. To ne treba da čudi ljude, s obzirom da zapis predstavlja reči, molitve i zakletve prepisane direktno iz Kurana i namenje direktno određenoj stvari ili bolje reći problemu. Ovi zapisi su čudotvorna stvar kada ih izradi i osrednji hodža vidovnjak, a kamoli onda kada ih izradi hodža koji iza sebe ima dobrih tridesetak godina iskustva sa magijom.