VIDOVITA MILA

TETA MILA VAM OTKRIVA SIGURAN PUT U SRETNU BUDUĆNOST.

ONA JE 17 GODINA NAJPOZNATIJI ŽIVOTNI TRENER, SAVETNIK, VIDOVNJAKINJA I ISCELITELJKA NA BALKANU.

TETA MILA SA VAMA DIREKTNO KONTAKTIRA PUTEM KAMERE ILI SUSRETOM OČI U OČI.

ZAHVALJUJUĆI UROĐENOM DARU I SPOSOBNOSTIMA KOJE JE STEKLA KROZ DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO, VIDOVITA MILA IMA SPOSOBNOST DA PREPOZNA I BLOKIRA UTICAJE NEGATIVNE ENERGIJE I MAGIJE,DA VAS UDALJI OD NEGATIVNIH LJUDI I IZVEDE NA PRAVI PUT. MILINA ZAŠTITA JE TOLIKO MOĆNA DA MOŽE DA VAS ŠTITI DO KRAJA ŽIVOTA.

Ako vas zanima:

 • DA LI STE ŽRTVA MAGIJE ILI PROKLETSTVA?

 • ŠTA VAS OČEKUJE U BUDUĆNOSTI?

 • KAKO VRATITI PARTNERA?

 • HOCE LI VAM BRAK POTRAJATI ILI JE VREME DA KRENETE DALJE?

 • KAKO REŠITI PROBLEME NA POSLU?

 • KAKO POBOLJŠATI FINANSIJSKU SITUACIJU?

 • KAKO SE REŠITI STRESA I OJAČATI ZDRAVLJE?

 • KAKO STVORITI JAČE VEZE U PORODICI?

 • KAKO POBEDITI ALKOHOLNU, KOCKARSKU ILI NARKOMANSKU ZAVISNOST?

“Za svakog klijenta pravim posebne amajlije zaštitnice”

Skidam prokletstva nagaz urok u slučaju da imate vrtoglavice slabost mučnina povraćanje jake bolove u glavi javite se jer ja nisam niti Vračara niti proročica ja sam žena koja je bog dao dar!

0 %
USPEHA
0
GODINA RADA
0
SKINUTIH KLETVI

This Post Has 17 Comments

 1. rodjen sam 12.02.1966 usamljen sam ceo zivot i ne mogu da nadjem partnera, molim vas pomozite mi

 2. Mila ja sam Gabriel iz Subotice ako nekom nesto treba tu sam kao dokaz da ti Bog dao dar kao nikom hvala mu sto sam te upoznao ja sam Jos uvek snjimnodkad sinme spojila

  1. Ja sam Jos uvek snjom odkad si me spojila hvala ti

 3. Da i ja nisam verovala dok nisam i sama pozvala i dok mi nije pomogla.Pozovite pomoci ce i vama

 4. Ne mogu da verujem da mi se muz vratio posle 5 meseci ljubim te draga

 5. Mila nemam reci svaki komentar je suvisan hvala ti moj muz mi se vratio posle 3 god ne pije

 6. Sve si pogodila tačno tako su se stvari desavale kao sto si i rekla ! Da te nisam kontaktirao ne bi bio spreman na ta zla dela moje sada već bivse kume!

 7. Mnogo sam patila jer me je napustio verenik, te sam se obratila vidovitoj Mili. Rekla je da je reč o crnoj magiji i da ce mi pomoći. Posle njenih tretmana brzo sam upoznala novog momka koji me iskreno voli i sada sam srećna i zadovoljna

 8. Imao sam problema sa kockom vise od 15 godina. prosto nisam mogao da se kontrolisem i nije mogao dan da ne prodje da ne odem u kladionicu. zena me ostvila porodicu do bankrota sam doveo. hvala ti mila sto si me resila tog zla i vratila na pravi put.

 9. NA MENE JE STRIC BACIO PROKLESTVO DA NIKAD NE NADJEM ZENU I DA NEMAM DECU. TACNIJE CRNU MAGIJU. LEP SAM I ZENE SU ME IZ NEKOG RAZLOGA UVEK IZBEGAVALE I NISU PRIHVATALE MOJE BRACNE PONUDE. STUPIO SAM U KONTAKT SA MILOM KOJA MI JE SVE TO REKLA I NARAVNO SKINULA TU OPASNU KLETVU. U BRAKU SAM 5 GODINA. HVALA

 10. Mila hvala ti moja cerka nema aritmiju i napad svaki komentar je suvisan malo je reci hvala

 11. Ako se pitate sta vam se desava a nemate u sustini nikakve probleme ja prvi nisam verovato ali tako je u pitanju je uglavnom crna magija. Nisam verovao u to dok ova zena jednim pozivom nije resila sve moje probleme. i ogroman teret skinula sa mojih ledja. ona kaze da je to bilo dejstvo crne magije, i naravno da joj verujem kad sam video efekat! Velika si Mila!

 12. Ukoliko zaista imate probema i nesuglasia u porodici kontaktirajte ovu zenu. 5 godina nije dana proslo a da se muz i ja nismo svadjali medjusobno ii sa njegovim roditeljima koji zive na spratu ispot. kontaktirali smo milu i ona je resila nase probleme ocas posla.

 13. Muz i ja smo se dugo borili da izvedemo sina na pravi put ali kao da ga je sam djavo obuzeo. Nema koliko vremena i novca nismo izdvojili za njegovu bolju buducnost ali jednostavno nas nije slusao! Mila je bila nasa slamka spasa i zaista nam je pomogla. U nedelju pravimo svadbu obavezno dodji!

 14. Bila sam zavisna od narkotika pola zivota probavala sam na sve nacine da se izbavim od toga ali nije uspevalo uvek sam se vracala tme, sve dok jednog dana nisam upoznala gospodju milu , od tada moj zivot je posvecen lepsim i mnogo zdravijim stvarima

 15. posle nedelju dana milinog tretmana moji dugogodisnji problemi sa stomakom su nestali. konacno opet mogu da se posvetim ostalim zivotni stvarim!

 16. Koga god boli glava neka kontaktira ovu zenu. resila me je svih muka!

Ostavite odgovor

Izadji