Vidovita Lela

KO JE LELA?

Ova žena stoji čvrsto na zemlji, njene energetske sposobnosti su izuzetno senzibilne, te veoma lako oseti sta vas muči i koju bitku bijete. svojim sposobnostima spaja rastavljene, energetskim veštinama pomaže vam da upoznate srodnu dušu, skida sve vrste uroka, kletve i crnu magiju.

LELA KAŽE

” Ništa nije slučajno, Vaša sudbina je negde zapisana. Ukoliko Vam neko pokušava oduzeti sreću, ljubav, posao onda treba na pravi način reagovati. Uglavnom nam to zlo žele naši najbliži i osobe od kojih to najmanje očekujemo. Opišem Vam tu osobu a vi ce te je veoma lako sami i prepoznati. “

LELA VIDI, OSETI I POMOGNE

 • otklanja posledice svih vrsta magija
 • rešava ljubavne i bračne probleme
 • spaja rastavljene
 • pomaže u rešavanju  zavisnosti
 • otklanja strahove 
 • čisti vaš dom od negativne energije i zlih sila
 • izradjuje amajlije zaštite
 • zagarantovana diskrecija
 • rad na daljinu

LELINE MOĆI SU

Uz Božiju pomoć spaja rastavljene, rešava ljubavne probleme i pomaže pri pronalaženju srodne duše. Lela uspešno uklanja sve oblike magije, vudu, vlašku i cigansku magiju! Otklanja Vaše strahove na višem nivou svesti i vraća Vam dobro raspoloženje! Čisti Vaš dom od negativne energije i tera zlo, isto kao i za poslovni i prostor u kom radite. Rad na daljinu sa klijentima uz zagarantovanu diskreciju! 

MOZE VAM POMOCI I KAD SU U PITANJU POSLOVNI PROBLEMI KAO I PROBLEMI SA NOVCEM. 

IZRADJUJE SVETE ZAŠTITE I AMAJLIJE

0 %
USPEHA
0
SKINUTIH KLETVI

This Post Has 21 Comments

 1. Dalì mogu da povratim curu

 2. Lelo ne znam kako al ovaj moj se opametio!

 3. Uradio sam ritual i posle samo 4 dana me je prosla migrena koja mi je stvarala toliko problena oko koncentracije i zivota, moja snajka je bacila na mene crnu magija, ali gospođa me je veoma brzo rešila muke

 4. Zahvaljujuci ovoj zeni moj muz vise ne pije.

 5. I dalje cuvam vasuu amajliju i dalje sam srecna i dalje sam uspesna zena i dalje imam divnu decu! Ona je moj zivot promenila iz korena! Lelo pamticu vas ceo zivot!

 6. Posle dve najlepse godine u mom zivotu provedene sa njim, preko noći je samo rekao da me ne voli i otisao drugoj zeni. molim vas za pomoc. Milana Grac

  1. Vratila si ga LELO

 7. Moram reci da me je vidovita lela oslobodila uroka i skinula veliki teret sa mojih ledja, to sam osetio nakon samo par dana i sad se osecam preporodjeno. Za malo da ostanem i bez posla i bez krova na glavom. Sad je sve kako treba cak i bolje nego sto je bilo ikada!

 8. Nakon 4 dana sva moja patnja i bol su nestali, ova zena ima nesto sto ne mogu da razumem i sto ne mogu da vidim, al da deluje deluje. Hvala vam! Goran Špital

 9. Oduvek sam znala da mi svekrva radi o glavi, ali i dalje ne mogu da verujem da je sve to bilo njeno maslo. prekinuli smo kontakt i sada je sve kako treba. Hvala ti Lelo

 10. On je rodjen 18.12.1968 napustio me je posle 20 godina braka preko noci je otisao drugoj, molim vas za pomoc

  1. Muz moje dece jse vratio, lelo hvala, izbacila sam tu zlu osobu iz svog zivota i vec dugo nemamo probleme i nesuglasice.

 11. Ne znam kako ali znam da posle par dana mojim dugogodišnjim strahovima i nesanicama je došao kraj. Večno zahvalna na tom velikom olakšanju.

 12. Zena mi se odala alkoholu nakon smrti njene majke, nisam mogao da nadjem nacin da je vratim u zivot. Bila je sve tuznija i tuznija iz dana u dan. Stupio sam u kontakt sa Lelom koja je uspela da mi povrati zenu. Hvala joj.

 13. Svađe u porodici, muž alkoholičar i sinovi sa problemima je sve sada samo moja ružna prošlost. Čak smo pokrenuli i porodični biznis koji je procvetao. Ali msm da bi sve ovo i dalje bila realnost da nisam došla do Vidovite Lele. Beskrajno zahvalna na sreći!

 14. Zbog par nesreca koje su nam se zadesile u proodici muz je naglo poceo da pije i kao da ga je obuzelo neko ludilo, zajedno nas je povlacio u jos vecu propas, lela nam je sve vratila i pomogla kao svom rodjenom, konacno je sve po starom

 15. Ova zena je neverovatna nakon samo par minuta sama mi je rekla neke stvari za koje samo ja znam i dosla do zakljucka da je na moju kucu bacena crna magija, sve je iscistila i tacno se sada prijatnije osecam u svom domu, a problemi koji su bili u njemu su nestali. Sve najbolje!

 16. Nasla sam pre 2 godine umotano pismo u staru postelju u dvoristu, od tog dana ubrzo su samo nesrece dolazile u moj dom i na moju porodicu. Nasla sam lelu i odnela joj to, ni slutila nisam da je to toliko mocno i opasno. al ona je svo zlo konacno oterala i konacno je mir u mom domu!

 17. Od mira i sreće do svakodnevne svadje u kući koje su trajale godinama, tome je konačno došao kraj. Hvala

 18. Godinama u nazad sam zivela u velikom strahu koji je nastao bez ikakvog razloga, budila sam se i egala sa tim osecajem, isto tako dugo vremena sam i trazila spas za moj problem, i moj mili muz je dosao do gospođe koja je u vrlo kratkom roku rešila moj dugogodisnji problem, o da sada konacno nema više tog tereta na mojim ledjima. Gorica Svajcarksa

 19. Dugi niz godina sam imao sam imao problema da stupim u bilo kakav odsnos sa zenskom osobom. to me je dosta cinilo depresivnim i nisam moglo uopste da se fokusiram na ostale stvari, poput karijere, upoznao sam lelu i nakon 7 dana ona je dosla u moj zivot, sad smo vec 3 godine u srecnom braku! Hvala VAM!

Ostavite odgovor

Izadji