Vezivanje voljene osobe

Na našim prostorima i velikim delom evropskog kontinenta, ljubavna magija se naročito ističe kao jedna od popularnijih kod ljudi. Njena učestalost zastupljena je kod mladih ali i kod starijih ljudi takođe. Funkcija ljubavne magije jeste privlačenje ljubavi u život, ali može se koristiti i za vezivanje ljubavnika. Ukoliko je njeno korišćenje bezazleno, odnosno pozitivna, onda spada u belu magiju. Ako nemate sreće u ljubavnom životu, ako niste u mogućnosti da nađete partnerku ili partrnera, ako dođe do nesuglasica u braku ili vezama, ako Vas ljubav iznenada napusti bez razloga, ovo su sve mogući znaci da bi trebalo da primenite ljubavnu magiju i privučete sreću i radost u seksualni i ljubavni život. Kada govorimo o ljubavnoj magji na našim prostorima, dve se izdvajaju kao poznatije i najčešće praktikovane: vezivanje materice i vezivanje muškosti.

Vezivanje muškosti

Kada se neka devojka ili žena jako zaljubi u nekog muškarca, bez obzira da li je slobodan, u braku ili vezi, da bi ga pridobila za sebe, praktikuje magiju vezivanja preko vračara ili maga. Ovo za ishod ima se muškarcu sveže polna moć, gde može da vodi ljubav samo sa osobom koja mu je uputila čini. Za ostale žene on postaje impotentan, tj sve počne od sitnica poput umora ili gubitka seksualnog apetita, pa sve do opšte nezainteresovanosti za odnose. Ukoliko primetite kod sebe ili nekoga sličan problem a čini se da je sve u redu, moguće je da se radi o crnomagijskom vezivanju, pa spram toga preporučljivo bi bilo da se obratite nekom od naših vidovnjaka za savet i pomoć.

Vezivanje materice

Vezivanje kao odlik magijskog delovanja potpada pod crnu magiju zato što su motivi sebični i negativni. Kod vezivanja materice, muškarac kao naručilac magije ima za cilj da oređenu žensku osobu potčini samo za sebe, da samo njemu može da rađa decu. Ovo implicira da žena ne može da zatrudni sa drugim muškarcem osim sa onim koji je naručioc magije. Ukoliko imate problema i ne možete već duži vremenski period da zatrudnite a posvećeni ste tome, ne bi bilo loše da proverite da li je tu neka ljubavna magija umešala prste.