VESNA BURCSA

Vesna Burcsa Tarot Tumač

Kada se obraćamo ljudma na bilo koji način, moramo da se fokusiramo na informaciju koju želimo da prenesemo, zbog njenih vibracija koje će uticati na ljudsku psihu. Vidovite osobe, magovi i tarot tumači imaju poseban vid energije koji je drugačiji u odnosu na ‘’obične’’ ljude i njihovo energetsko polje je mnogo jače i intenzivnije, stoga postoji velika odgovornost u odnosu na sadržaj koji oni dalje prenose ljudima. Dobro poznavanje psihologije i godine isustva su ključne kada je reč o dobrom znalcu svog zanata. Takođe, dobar odnos prema svojim klijentima je ono što uvek izdvaja lošeg ili dobrog tarot tumača od prosečnog.

Biografija Vesna Burcsa

Vesna Burcsa je jedan od profesionalnih tarot tumača na našim prostorima a ovo su stvari koje treba da znate o njoj. Još kao devojčica, ona se osećala posebno u odnosu na svoje vršnjake, imala je osećaj kao da je čeka neka misija u životu. Kao mala jednom prilikom je na stolu u svom domu zatekla karte i kada je posegla da ih dohvati i pregleda, njena baka je ljutito ušla u prostoriju i otrgla joj taj špil iz ruku uz prekoran pogled i rekla joj da ih odmah ostavi i kako to nije igračka za decu. Kasnije je shvatila zašto je baka reagovala na taj način. Godinama posle bakine smrti našla je dotične karte u fioci u komodi bakine sobe i shvatila da je reč o nekoj mađarskoj verziji tarota.

Šta nam kaže Vesna Bursca

Kako i sama voli da kaže, opredeljena je samo za tarot kao veštinu zbog toga što pre tarota sledi dug put posvećenosti i izučavanja različitih disciplina kako bi se stekao uvid šta tarot zapravo predstavlja i do koje mere ide njegova detaljnost. Vesna je ponosni autor knjige ‘’TAROT kao profesija’’, na čijih 416 stranica sa 78 ilustracija možete pronaći i naučiti mnogo toga o tarotu poput samog istorijata, značenja u tarotu i značenja karata, detaljni opis svake karte i vizuelne simbolike na njoj, pa čak i neke tehnike i metode rasa sa njima. Ovo je delo koje Vesna voli da zove još i udžbenik tarota pored kog Vam neće biti potrebna ‘dodatna literatura’.

Vesna govori o tarotu kao o disciplini koja obuhvata astrologiju, numerologiju i mitologiju sve u jednom, što podrazumeva izučavanje svake oblasti pojedinačno kako bismo bili svesni šire slike koju tarot obuhvata. Sada razumete zašto jedan iskusan tarot tumač koristi isključivo i samo tarot kao sredstvo za proricanje i dobijanje odgovora. Vesna je svoje iskustvo stavila na raspolaganje drugima kako bi odgonetnula misterije vaše sudbine i pomogla da rešavate svoje probleme. Kontaktirajte gospodđu Vesnu i otkrijte šta Vam je sudbina zapisala u svoju enciklopediju života!