UKLANJANJE, SKIDANJE I REŠAVANJE CRNE MAGIJE

U sferama u kojima se pominje crna magija, njena dejstva postavlja se često pitanje kako je se rešiti, skinuti je ili ukloniti sa sebe i da li je moguće to učiniti na svoju ruku. Odgovor na ovo pitanje može da bude jednostavan, a ponekad je potrebno potražiti i pomoć vidovanjaka ili maga koji uz svoje iskustvo može da da savet i da odgonetne sa čim imate posla i koliko je slučaj ozbiljan.

Skidanje crne magije

Skidanje crne magije sa sebe je proces u kom se na različite načine dejstvo crne magije uklanja i čisti. To ne znači da je crna magija uklonjena u potpunosti, nego da su njeni simptomi ublaženi ali da njen izvor još uvek negde postoji u vidu prokletstva, nekih predmeta koji su skriveni po kući ili okolini u kojoj živite i tako dalje. Dakle, kada je reč o rešavanju problema uklanjanja i skidanja crne magije, problemu treba da se pristupi sa ozbiljnošću.

Uklanjanje crne magije

Sebi možete pomoći na različite načine kada je u pitanju uklanjanje crne magije kao na primer da se okrenete svojoj religiji i veri. Kontakti sa svetim predmetima poput svetih knjiga (biblija, kuran, tora…), različitim vidovima krstova, ikona, svete vodice, tamjana, žalfije itd…Svi ovi pomenuti predmeti mogu da se koriste u borbi sa crnom magijom. U hrišćanskoj sferi najčešće ćemo se posvetiti molitvama i upotrebom tamjana i svete vodice. Ukoliko osećate negativnu energiju i zlo prisustvo okadite kuću tamjanom ili svežnjem žalfije pošto i jedna i druga bilja imaju dugogodišnji staž u borbi protiv zla. Sledeći korak posle kađenja doma/prostora i sebe može da bude upotreba svete vodice. Pre svakog obroka se prekrstite i uzmite gutljaj svete vodice, a kada se budete kupali ili tuširali slobodno prospite po glavi malo svete vodice kako bi diretkno sa sebe sprali negativnost i ono što se možda zahvatilo na vašoj auri i astralnom telu.

Rešavanje crne magije

Ako u nekom od slučajeva ovi koraci nisu od pomoći, vreme je da se problemu pristupite ozbiljnije. Rešavanje crne magije sa sebe može i biti opasno po Vas ukoliko je na određeni način bačena, pa kada Vi krenete da je uklanjate, ona postane jača i pogubnija za Vas! Svakom problemu ima rešenje pa tako i ovom! Preporučljivo je da pronađete određenu osobu koja poznaje sfere crne magije i zna kako da se izbori sa njom. Kada kontaktirate i pronađete tu osobu, sa njom ćete detaljno proći kroz Vaš problem i doći do zajedničkog rešenja kako ukloniti i skinuti crnu magiju sa Vas ili iz Vašeg prostora u kome živite.