Turska magija da se vrati neka osoba – Kako magijom vratiti voljenu osobu?

U drevna i pradavna vremena, čovek je kao i danas spoznao ljubav kao osećanje velike sreće i radosti, koje oboji život živopisnim bojama i učini sve mnogo podnošljivijim. Zato se od najranijih dana utvrdila krilatica, da je čovek, čoveku najpotrebniji.

Međutim i u ta davna i pradavna vremena, dešavalo se da ljubav bude neuzvraćena, neobostrana ili da nas onaj kojeg silno volimo napusti ili ne voli koliko mi njega volimo.

Veruje se da je upravo iz takvih osećanja zapravo prvi put i posegnuto za magijskim rešavanjem ljubavnih problema. Magija je neobjašnjiva stvar, produkt čoveka kojeg je sam čovek otkrio ili mu ga je neka viša sila dala na korišćenje. Tako i ljubavna magija spada u red onih magijskih disciplina nepoznatog porekla, čiji koren i nastanak jeste tajanstven i milenijumima star.

Prve zabeleške o ljubavnoj magiji možemo naći u ritualima drevnih civilizacija, mada ćemo se danas baviti nešto novijim ali isto tako starim načinima da se vrati neka osoba koju volimo – putem Turske magije.

Turska magija jedan je od najstarijih i danas gotovo najjačih oblika magijskog delovanja na svetu. Njen uticaj i skrivena znanja ovog magijskog delovanja na Balkanu došla su sa osvajanjima Osmanlija. Vekovi osmanskog, odnosno turskog prisustva na ovim prostorima ostavili su traga, pa se čak i danas turska magija može prepoznati u običajima naroda koji žive na ovim prostorima.

Na primer čak i danas veliki broj muslimana, pa čak i ljudi koji nisu muslimani veruje u magijska svojstva zapisa. Hodžin zapis predstavlja za mnoge ljude vrlo jaku amajliju ili zaštitu protiv uroka ili sihira (crne magije), ali može biti i vrlo jaka amajlija koja štiti ljubav u braku ili vezi.

Načini da se turskom magijom vrati neka osoba?

Ako osećate da bi vaša ljubav ili ljubav vašeg partnera mogla biti ugrožena, možete uraditi neke stvari preventivno – da ne bi došlo do korišćenja jače magije, koja podrazumeva vraćanje nekoga koga volite. To se može učiniti jednostavnim zapisom, koji predstavlja jedan od najjačih talismana u Turskoj magiji. Izrađuju ga hodže sa mističnim sposobnostima vidovitosti, na koje možete naići ili ih kontaktirati uz samo malo truda i internet pretrage. Postoje takođe i drugi vidovnjaci koji vam izradom svojih amajlija za zadržavanje voljene osobe mogu pomoći.

Takođe možete učiniti sledeće, uzeti vlas svoje kose i ušiti je u neki odevni predmet vašeg partnera izgovarajući bajalicu „da druge/drugog ne vidi, sem mene kao njemu/njoj najdraže/najdražeg“. Magija može biti jača, ako to uspete da uvežete na donjem vešu vašeg partnera, a da on to ne primeti. Takođe, možete uvezati njenom ili njegovom kosom i neki svoj odevni predmet, tako da bi magija delovala obostrano. Ova bajalica je vrlo stara, veruje se da je delotvorna kada se govori i čini u noćima kada je vidan polumesec.

Popularan način vraćanja osobe do koje vam je stalo, jeste magija čvorova. U ovom slučaju ritual ne možete izvesti sami jer zahteva izvesne vidovnjačke moći i kompleksan proces u kojem se ne sme grešiti. Zato bi bilo najbolje da se obratite nekome ko je vidovit ili ima iskustva u magiji. Izvodi se tako što se uzimaju crven konac i konci različitih boja, a ponekad takođe i vlas kose ili dlaka onoga koga treba vratiti. Potom se konci savijaju i vezuju tako da čine čvor, a da dlaka ostane unutar njega pri čemu se ponavlja bajalica „da ne jede, ne pije, da mu dan ne svane, a da na mene ne pomisli…“. Bajalicu nećemo celu izložiti u ovom tekstu, jer kako smo rekli neće biti dobro da sami izvodite ovaj ritual. Ukoliko bi pogrešili mogli biste naškoditi i sebi, ali i onome koga želite da vratite.

Postoji još mnogo načina da vratite osobu koja vas je napustila, međutim bolje je sprečiti nego lečiti – zato učinite ono što smo rekli kao preventivu ovih stvari. Međutim ako do toga ipak dođe, pored ovih tekstova ipak je najbolje javiti se nekom ko se bavi magijom i vidovnjaštvom i sigurno ima više iskustva od vas u ovim stvarima. Magija može pomoći, ali ako se koristi nesavesno ili netačno, može napraviti štetu i to uvek morate imati na umu!