Stručne osobe za vraćanje voljene osobe

Kada je reč o vraćanju voljene osobe, treba znati da zalazimo u reon i disciplinu moćne ljubavne magije. Ovaj vid magije je često specifična magijska disciplina kojom se ne bavi svako i nije svako dovoljno stručan za nju.

Šta je ljubavna magija?

Ljubavna magija je veruje se nastala kada se prvi put javilo osećanje ljubavi – odnosno bolje reći kada su se prvi put javili ljubavni problemi. Ovaj vid magije pruža rešenje za neuzvraćenu ljubav, pruža rešenje za povratak ljubavi, jačanje ugašene ljubavi, ojačava seksualni užitak u braku ili vezi ili povećava sreću i blagostanje unutar neke emotivne ili bračne zajednice.

Često pitanje naših korisnika i ljudi generalno je da li postoji crna i bela ljubavna magija? Odgvor je jasan, naravno da postoji. Podela ljubavne magije na crnu i belu suštinski jeste teška, jer one gotovo slično deluju međutim postoji jedna ozbiljna razlika kada je reč o crnoj i beloj ljubavnoj magiji.

Crna magija je na primer često usmerena protiv želje i sudbinske predodređenosti za nešto u kontekstu onoga na kog se baca. Ova magija usmerena je na čoveka ili žrtvu tako što uništava i satire ono što taj čovek želi. Dakle ona vam može obezbediti ženu ili muškarca za kojim emotivno žudite, čak i ako je on zauzet / a (ako je u vezi, braku ili ako je veren/a ) – to jest uništiće ili će udaljiti osobu koja je do te osoba na koju se magija baca.

Dakle crna magija se koristi da uništi brak ili zajednicu jedne osobe, kako bi druga osoba mogla da bude sa tom osobom. Zato postoje i razlike u ritualima crne i bele ljubavne magije. Bela magija ne može da se baci na čoveka koji je zauzet, a da ona stoprocentno deluje – veruje sa da od takve magije, čoveka na kog je ona bačena štiti verenički prsten ili burma, ako je taj neko oženjen.

Zato je najbolje da ne pokušavate da vratite voljenu osobu u svoj život, ako ta osoba sada ima neki novi život, brak ili decu. Ako vam neko nudi ovaj vid pomoći, to je uglavnom izvodljivo samo putem crne ljubavne magije. Takva magija nažalost može biti pogubna kako za žrtvu, tako i za onog ko ju je naručio i onoga ko je magiju bacio ili obavio.

Stručne osobe za vraćanje voljene osobe

Postoji mnogo stručnjaka na polju bele magije koji vam mogu pomoći da vratite voljenu osobu. Posebno ako i ta osoba na koju magija treba da bude bačena nije u vezi ili novom braku i negde potajno želi da bude sa osobom koju je izgubila. Bela magija u ovom slučaju služi samo kao nešto što ubrzava proces pomirenja i ponovnog prihvatanja ljubavi u životu dve osobe.

Mnogi od vidovnjaka koji se bave ovim stvarima dostupni su i putem online platformi. Na našim prostorima to rade mnogi vidovnjaci poput hodže Bajra, hodže Jusufa, poput Džamile, Zorke i mnogih belih magova koje možete kontaktirati putem intereneta ili telefona.

Magija za vraćanje voljene osobe

Jedan od čuvenijih rituala ovog vida magije je ritual sa fotografijama. Ako želite da vratite voljenu osobu u svoj život, potrebno je da uzmete vašu fotografiju i fotografiju te osobe i stavite je na sto. Prethodno na samom stolu, treba iscepkati latice od dva cveta crvene ruže i fotografije staviti na njih. Na samom stolu upalite dve ružičaste, roze ili crvene sveće i na svakoj sveći iscrtajte po jedan mali kružić. Potom sveće pozicionirajte tako, da makar i deo voska sa dve sveće pada između fotografija i na taj način ih simbolički spaja. Dok ritual traje, treba izgovoriti sledeću bajalicu tri puta:

„spoji nas vosak kao nekada, spoji nas nad ružinim laticama svelim od čežnje“.

Postoje još neki rituali koji uključuju narodna verovanja. Poznat je na primer ritual sa prstenjem, potrebno je da uzmete prsten ili burmu onoga koga želite ponovo da vratite u svoj život i da ih stavite u katanac. Potrebno je takođe izbgovoriti bajalicu i katanac skloniti na neko mesto, gde ga niko ne može pronaći. Najbolje je u svakom slučaju obratiti se stručnjacima za vraćanje voljene osobe, jer su njihovi rituali mnogo efikasniji nego rituali nekoga ko se magijom ne bavi.