Ljubavna crna magija simptomi

Simptomi Magije

U odnosu na mnoge izvore i informacije vezane za magiju, mnoge stvari koje pročitate uzmite sa određenom rezervom jer upravo neke od njih mogu da snađu i Vas kao pojedinca ili žrtvu određenog magijskog delovanja. Simptomi magije mogu da budu apsolutno bezazleni i da ih protumačite kao nešto što je sastavni deo vaše svakodnevice, ali upravo tu možete da se prevarite – i da je reč zapravo o magiji! Pored crne magije, simptome bele retko kada da ćete konkretno osetiti pošto je ona tako zamišljena da bude moćan instrument u borbi sa već postojećom, crnom!

Simptomi crne magije su raznorazni i učestali, a takođe i jako opasni. Kada je reč o oblicima crne magije, među njima može da se manifestuju i određeni oblici ljubavne magije.

Simptomi Ljubavne Magije

Simptomi ljubavne magije se uglavnom odnose na one požudne ili sebične magijkste rituale kojom se osoba nevoljno vezuje duhom i telom za drugu. Kada zarobite nečiju slobodnu dušu vezavši je za neku drugu, stvarate jako veliki energetski hir u auri te osobe i u njen život unosite energetski disbalans. Sada kada je jasno da i ljubavna magija može da se poistoveti sa crnom i na koji način dolazi do toga, ovo su neki od simptoma ljubavne magije:

Česte glavobolje

Ovo je jedan od najrasprostranjenijih simptoma i kod obične a i kod ljubavne crne magije. Kada žrtva bezrazložno ne može da prestane da misli o određenoj osobi to počinje da joj zadaje glavobolje i da je njihov uzrok upravo ljubavni oblik magije.

Česte svađe sa drugim osobama

Bez obzira da li je osoba u vezi sa nekom drugom osobom ili ima samo simpatije i krug prijatelja, kada prorade simptomi ljubavne magije kojom je neko intervenisao nad tom osobom, tad kreće prava ludnica. Ukoliko je osoba u vezi, kreću strašne svađe i rasprave sa partnerom koje kao da nemaju realan izbor od kog je došlo do komlfikta. Isto se odnosi i na porodicu i prijatelje.

Nasilje u vezi

Ovo se odnosi isključivo na parove koji su u vezi. Kada dođe do iznenadnog nasilja koje takođe nema realnu podlogu i smisla zbog kojeg nastaje, neko magijski pokušava da rastavi Vašu vezu i preokrene stvari. 

Osećaj da neko ima vlast nad Vašim partnerom

Ovo se ponovo odnosi na ljude koji su u braku ili u vezi. Kada primetite da je partnerovo ponašanje postalo privrženo nekoj određenoj osobi suprotnog (ili ne daj Bože istog pola), znajte da se tada ispoljavaju simptomi ljubavne magije koje ta određena osoba baca kako bi stekla privrženost jednog od partnera i preotela ga za sebe.

Želja za osamljivanjem partnera

Primetili ste da više ne provodite dovoljno vremena zajedno i osećate se zapostavljeno, a ne pronalazite odgovore na pitanje zašto je to tako – ovo je još jedan od simproma ljubavne magije koja je umešala prste u Vašu vezu ili brak.

Konstantno razmišljanje

Kada osetite neku snažnu potrebu ili iznenadni nagon i privrženost ka nekoj osobi koju niste osetili dotad, reč je o magiji gde je neko uticao na Vaš duh i telo kako bi Vas u potpunosti posedovao.

Dar Alena Jakovina

voju sposobnost naučio je da artikuliše u suprotnom bi njegov dar bio i prokletstvo za njega samog. Ovo se odnosti na činjenicu da osoba ne mora da dođe kod Alena i da ga pita nešto da bi on video to iznad bioenergetskog polja osobe, dešavalo se da i bez želje vidi kod osoba u prolazu ili ljudi iz okoline. Zbog toga je važno što je on savladao i artikulisao tu sposobnost. Upravo zbog toga zna da pomogne ljudima na najiskreniji način zato što uvidi i oseti i neka njihova pitanja i muke koje nijsu spremni da izgovore na glas.

Šejsto Čulo Alena

Naravno, Alen napominje da je kod svih nas ‘’šesto čulo’’ prisutno i da mi često zanemarujemo svoj unutrašnji glas koji podsvesno čujemo ali ipak imamo potrebu da se obraćamo vidovnjacima i prekognicistima kako bi dobili potvrdu za koju smo već znali u sebi. Ali ono što je kruna Alenovih sposobnosti jeste da se njegova prekognicija ne ograničava na to da samo predvidi neke događaje u bliskoj budućnosti te osobe, nego može da vidi njenu prošlost i pretke pa sve preko trenutne sadašnjosti i do budućnosti unuka i potomstva. Čovek je svesno biće i kroz život treba da ide tako što će proživeti mnoge spoznaje koje će da mu otvore oči i duh ka novim i stvarima koje tek treba da se dogode na pravi način.