Seksusalna Magija

Šta je seksualna magija i njeni rituali?

U narednim redovima teksta upoznaćete mnoga svojstva i delovanje seksualne magije, kao i neke njene rituale. Pre svega, poenta ovih informacija jeste da Vas oslobodi od blokada koje koče protok seksualne energije u Vašem životu.

Seksualna magija deluje isključivo na fizički izgled i fizičku atraktivnost, ona ne deluje na ljudske emocije, kao što joj i samo ime govori. Ova magija ima za cilj da poveća učestalost seksualnih aktivnosti kod Vas ili da ponovo oživi vatru između partnera ili supružnika kada ona vremenom umine. Ukratko rečeno, osećaj seksualne poželjnosti kod partnera ili obrnuto, rešava se seksualnom magijom i njenim ritualima.
Treba imati na umu da seksualna magija nije isto što i ljubavna, tako da emocije i vraćanje voljenih osoba nisu ovde tema. Ali dobar aspekt seksualne magije je taj da se ona može upotrebiti kada na primer, supružnicima opadne želja koju su imali na početku veze, pa tu nastanu problemi u braku, seksualna magija ovde uskače u pomoć supružnicama gde uglavnom rešava ove probleme! Rituali seksualne magije pomoći će Vam da povratite samopouzdanje i rešite psihološke probleme koje imate kada su seksualni odnosi u pitanju.
Ova magija može da traje od nekoliko nedelja do nekoliko meseci, u zavisnosti od količine energije koja se oslobodi.

Seksualna magija i njeni rituali

Ukoliko hoćeteda neko poželi seks sa vama:

Ova magija može da deluje i na osobu koju slabije znate i niste u kontaktu ili blizini. Ono što je potrebno da ritual upali jeste snaga volje i da nakon rituala budete u neposrednoj blizini te osobe. Ritual sledi ovako – zapalite mirišljavu crvenu sveću u obliku srca (može i obična ali neka bude mirišljava) i da u sebi izgovorite tri puta ime osobe uz dodatak ‘’me želi vatreno’’. Nakon obavljenog rituala, ako se zadesi da se čujete sa osobom, potrebno je da pomenete reč želja ili strast, a ako dođe do neposrednog kontakta, treba da je diskretno dodirnete (ukoliko osetite energiju koja je prostrujala kroz Vaše telo, to je znak da je ritual bio uspešan i da između vas postoje varnice).

Magija za povećanje seksualne energije:

Današnji tempo života je pun stresa, što na poslu, što u našim privatnim životima. Od brzog života se umaramo pa smo često i bezvoljni, a tada nam opada libido, odnosno seksualna energija. Da bismo povratili seksualni apetit najbolje je da se okrenemo prirodi, jer njena moć je beskrajna. Postoje razne namirnice za koje se veruje da pomažu podizanju seksualne energije a to su med i osrasi, čokolada, ljute papričice…
Rituale bi trebalo vršiti tokom perioda punjenja meseca. Ovde će Vam biti potrebna jedna zlatna ili žuta sveća (može da prođe i narandžasta), zapalite je i izgovarate: ‘’Kako mesec raste, sa njim raste i moja seksualna moć’’ tri puta. Ovo možete ponoviti kad god pomislite da Vam je seksualna energija u padu.