Duhovna Spasiteljka Todora

DUHOVNI PROSVETITELJ I SPASITELJKA TODORA POMOĆI ĆE VAM U VEZI LJUBAVNIH, POSLOVNIH, PORODIČNIH I CRNOMAGIJSKIH PROBLEMA

iza todore stoji 23 godine iskustva, mnoštvo rituala i ono što je najbitnije mnoštvo zadovoljnih klijenata koje je uspešno izvukla iz raznih situacija. svoj dar i jačinu svog duha i dan danas jača starim molitvama kako bi svojim klijentima pružila što bržu pomoć. mnogi su se uverili u todorine sposobnosti a probleme sa kojima se ona svakodnevno suočava vezani su za ljubav, posao, porodicu, karijeru, sreću…

ZAŠto se todora smatra duhovnom spasiteljkom?

todora na najefikasniji, najbezgrešniji način uklanja sve negative iz vašeg života koji su bez ikakvih posledica. njen rad usmerila je ka beloj magiji, a svoj duh ojačala je dugogodišnjom i dan danas posetom mnogih svetih mesta poput mnogobrojnih manastira…

kako vam todora može pomoći?

 • uklanja crnu magiju (voodo, vlaška, ciganska, arapska…)
 • Uklanja kletve, sihire, bajalice…
 • Povratiće vašeg partnera 
 • prekinuće neverstvo
 • spaja rastavljene
 • rešava probleme u braku ili vezi
 • vezuje partnera i vraća izbledele strasti
 • rešava sve ljubavne probleme
 • porodične nesuglasice, negativne probleme
 • poslovne nedomice, magija za uspeh u karijeri i poslu
 • zaštitne amajlije
 • amajlije za sreću i ljubav
 • amajlije za uspeh

u svojim ritualima koristi isključivo svetle elemente i belu magiju!

uklonite sve negative i crnu magiju

crna magija je opširan pojam, ali njena suština i nastojanje služi kako bi uništilo nečiji život. ukoliko se pogrešnim ritualima želi otkloniti ili se pusti da „sama prodje od sebe“ dolazimo u još goru situaciju. todora svojim sposobnostima odma prepoznaje koja je magija u pitanju i istog trenutka koristi pravi ritual kojim će pročistiti vaš život!

uz pomoć todore poboljšajte ljubavni život

ljubav je najčistija stvar koja postoji, ukoliko su neki negativi prisutni ona neće biti potpuna u vašem životu, todora prepoznaje pravi problem i najčistijim ritualima i molitvama uspešno rešava svaku vašu ljubavnu muku.

 • povratak partnera
 • spajanje sa partnerom
 •  pronalazak srodne duše
 • magija za privlačnost

svetle amajlije

u amajlije vidovita todora prenosi mnogo pozitivne i bele energije koja će odbijati zle sile i u vaš život će doneti uspeh, ljubav, blagostanje…

OTKRIĆE VAM ŠTA VAS ČEKA

REŠIĆE PROBLEME U POSLU I KARIJERI

TODORA JE TU ZA vas 24/7 

This Post Has 23 Comments

 1. Mira

  Draga Todora puno ste mi pomogli svima vas preporucujem kao da ste mi rod rodjeni kada god neko ima neki problem emotivne prirode ja im dam vas broj.

 2. Miroslava

  Draga moja Todora puno si mi pomogla u vezi sa mojom porodiciom hvala ti puno za sve.

 3. VIOLETICA

  Draga Todora tvoji saveti I tvoja amajlija su mi izmenili zivot. Toliko sam problema imala zbog toga sto sam bila okruzena negativnim ljudima a da zapravo toga nisam bila ni svesna. Tvoja amajlija mi je pomogla da se resim negativne energije u svom zivotu.

 4. Marinko

  todora je da je u oko stavis kao melem na ranu je zena. tvoji su me saveti todora spasili mnogi problema u mom zivotu I onih koji su bili I onih koji su mogli biti. mnogo ti hvala od mene I moje uze porodice.

 5. tomka culibor

  Draga moja todora puno si mi pomogla I zelim ti sve najbolje u dalje radu. Da tebe nije bilo moja bi cerka I dalje patila za bivsim momkom ovako se udala I sada se mnogo bolje oseca.

 6. Ljubinka Ivanic

  Mnogo si nam pomogla sa urokom koji nas umalo sve nije satro. Hvala Todora za sve ne znam kako bismo bez tebe.

 7. Ivana Rudic

  Hvala za sve stvarno. Ja sam toliko bila usamljena jedan period u zivotu da nisam znala sta cu sa sobom. Sreca pa me je jedna drugarica uputila na Todoru koja mi je malo je reci pomogla. Zena mi je bukvalno promenila zivot sa svojom amajlijom jer sam zbog nje upoznala momka svog zivota. Hvala ti na svemu Todora puno

 8. Mitric Ljubica

  Draga Todora puno si mi pomogla sa mojim problem koji sam imala u vezi sa mojim bitnim odlukama u zivotu. Da nije bilo tebe sigurno bih pogresila. Jer je tvoja prognoza bila tacna iako sam ja zelela da nije. Sve u svemu da sam uradila to sto sam htela. Verovatno bih sebi unistila zivot. Mnogo ti hvala I veliki pozdrav ti saljem.

 9. Marko Pavic

  Ja imam samo reci hvale za vas. Vasa amajlija mi je mnogo pomogla jer sam poceo da zivim losim zivotom I krenuo sam stranputicom sigurno bih postao samo alkoholicar I kockar da nisam sreo vas. Puno ste mi pomogli sa mojim problemom jer sam sada drugi covek.

 10. Ivanka

  Sve pohvale Todora od mene. Mene si zaduzila vise nego ikog. Ziva mi bila I puno srece sa poslom I zivotom.

 11. Mina Trpkovic

  Vasa amajlija mi je pomogla sa mojim stresom vise nego bilo sta sto sam probala. Ne znam kako da vam se oduzim sem sa jednim velikim hvala za sve sto ste ucinili za mene.

 12. Katica

  Draga Todora hvala ti gde cula I ne cula. Moja je porodica mnogo propatila zbog crne magije koju sun a nas bacilli zavidni ljudil. Da tebe nije bilo ko zna sta bih sve jos morala da prodjem. Ovako smo svi sada doboro I sve je krenulo nabolje.

 13. sneza

  Vasa amajlija se Todora retko sa cim moze meriti. Stvarno mi je pomogla I u poslu I mojem ljubavnom zivotu vise nego bilo sta. Nekako sad imam vise srece I sa ljudima I sa poslom.

 14. Milan

  Ja sam imao problem sa svojom muskoscu da tako kazem. Upraznjavanje braka me je samo u jednom momentu prestalo zanimati. Iako sam I dalje osecao potrebu za tim nikako nisam mogao da resim tu stvar. Zena je iskreno pocela da se buni I nasla mi broj todore koja je necete mi verovati za samo par seasnsi resila taj problem. Mnogo vam hvala todora za to jer ste mi spasili brak.

 15. Boja

  Sve pohvale I sve preporuke za ovu zenu stvarno je dobra u svom poslu. Moje su drugarice I poznanice dolazile kod nje kao I ja I stvarno nijedan prigovor nemam. Hvala za sve todora

 16. Jela Trisic

  Nemam dovoljno reci da vam se zahvalim za sve savete koje ste mi dali. Sve sto ste mi rekli se obistinilo I mnogo mi je pomoglo u svemu sa cim sam u zivotu morala da se suocim.

 17. Marija Ljubicic

  Ritual koji ste mi rekli da obovaljam svakodnevno je urdio plodom. Postala sam mnogo bolja u svom poslu I mnogo bolja I skoncentrisanija u svojoj okolini. Mnogo vam hvala za sve

 18. Obren

  Mnogo vam hvala za sve savete I sve sto ste mi predvideli. Ja sam se godinama plasio da promenim svoj posao I grad u kojem stanujem I da odem da zivim na selo I da pocnem da radim drugi posao. Imam porodicu pa sam morao da brinem I o njima iako sam ja hteo da odemo na selo. Mislio sam da mi todora moze dati najbolji savet I dala mi je savet da to ipak ucinim. Skupio sam hrabrosti I otisao. Prvo sam mislio da ce me zena ostaviti I da ce ici jako tesko a zapravo nam se vrlo brzo sve dopalo I sad smo mnogo srecniji. Jas am srecniji jer radim ono sto volim a moja zena je srecnija sto smo otisli iz bucnog mesta gde nikada ne mozes imati svoj mir.

  1. Dragan

   @obren takodje mi je zena dosta pomogla oko raznih problema i odluka, ona je zaista duhovna spasiteljka

 19. Zoran Ilincic

  Sve pohvale za Todoru meni je mnogo pomogla a I mojim prijateljima je takodje puo pomogla.

 20. Oliver Pujic

  Hvala za sve Todora amajlija radi I mnogo je korisna nemam dovoljno reci da vam se zahvalim.

 21. Ceca Gorkic

  Mnogo sam zainteresovana za vasu pomoc I zelim da vam se javim da mi date broj na koji mogu da vas nazovem. Imam puno problema I treba mi pomoc

  1. Milunka

   @cecagorkic Image broj ispod slike

Ostavite odgovor