NERA BRLEK RAPP

Vidovnjaci

U moru internet oglasa na kojima se nalaze vidovnjaci, prorčice, vračare, magovi i šamani, teško je razaznati one koji su dobri i pravi (da nisu šarlatani). Danas svakako može da se naleti na različita imena koja su ‘’dobro plasirana’’ i poznata ali da zapravo ne znamo njihovu pozadinu. Kvalitete dobrog vidovnjaka ili maga možemo proceniti na osnovu njihovog životnog i radnog iskustva. Šta to znači?

Svakako da je prva stvar na koju čovek pomisli onaj dar koji ta osoba poseduje, bilo to vidovitost, prekognicizam ili velika količina bioenergije sa kojom dalje može da se radi. Dakle posedovanje dara treba da prati iskustvo u radu sa ljudima i dobar glas. Nije uvek ono što je dobro izreklamirano i poznato nužno dobro, ali i ne znači da je i loše. Jedna odlična vidovnjakinja se nalazi pred nama a to je Nera Brlek Rapp.

Život Nere Brlek Rapp

 Nera je pronašla svoje mesto u medijskom prostoru i na internetu isključivo zahvaljujući svom daru i talentu u radu sa ljudima. Dugogodišnje iskustvo u radu krasi njenu karijeru i dokaz je njene uspešnosti.

Rođena je i odrasla u katoličkoj sredini i porodici. Još kao sasvim mala otkrila je da je po nečemu posebna i drugačija od drugih a to se odnosilo na njene vizije koje je imala i koje su se u početlu uglavnom ticale stvari u njenoj porodici i dešavanja u kući. Kao mala devojčica jednostavno je naglas izgovarala slike i vizije koje su joj dolaze a one bi se potom ubrzo i zbivale. Predviđala je mnoge događaje na javnoj i političkoj sceni; smene mnogih političara i one koji su odlazili i dolazili, kao i na primer neke privatne stvari u životu poznate hrvatske pevačice Severine…Što ju je smestilo u medijski prostor i dalo na popularnosti.

Dar Nere Brlek Rapp

Kako i sama Nera voli da kaže, istina je da se svi rađamo sa darom u sebi, samo što ga svako od nas ne prepozna ili ne otkrije. Svi smo povezani sa univerzumom i višom svešću ali ne zna svako da iskoristi to kao dar da stekne ekstrasens i mnoge druge sposobnosti vidovnjaštva i oštroumnosti kako bi kroz taj dar mogao da pomaže drugima i usmerava ih ka njihovim životnim putevima.

Jedno je sigurno a to je da spasa i pomoći za svakog ima. Kao neke od glavnih osobina u svom radu Nera ističe da je to razrešenje problema sa karmom i njenim uticajima na čovekovu sudbinu. Pitanja vezana za zdravlje, ljubavne odnose, finansijsku situaciju i na mnoga druga vezana za sve sfere života Nera Vam može dati odgovor.