Najmoćnija ljubavna magija

Ljubavna magija je jedna od najdrevnijih magijskih metoda. Poreklo joj se ne zna, međutim veruje se da je nastala kao vrsta bele magije – odnosno da je bila korišćena da bi se pomoglo nekome sa ljubavnim problemom. Zato se i od nekih vidovnjaka može čuti to, da je ljubavna magija stara koliko i sama ljubav – odnosno da je stara koliko i prvi ljubavni problem.

Zašto tražimo pomoć u ljubavnoj magiji?

Ljubavna magija nije ni crna ni bela, ona je suštinski neutralna međutim može imati i svoj tamni i svoj svetli aspekat. Suštinski čak i kada je magija bela, ako se koristi sa svrhom da nekome naudi bez znanja vidovnjaka koji je vrši – može postati crna. Mnogi okultisti i ezoteričari tvrde, kako nepostoji crna i bela magija, kako je magija samo jedna i da se suštinski razlikuje samo po tome šta čovek od magije želi.

Ljudi u ljubavnoj magiji često vide jedinu nadu onda kada ostanu bez nekoga koga vole. Veliki broj je i onih koji se vidovnjacima obraćaju jer nemaju sreće u braku ili vezi ili naprosto nemaju sreće u ljubavi i pronalaženju nekoga ko im je suđen. Magija u ovakvim slučajevima naravno često i jeste od pomoći, međutim to naravno najviše zavisi i od znanja i od umeća onoga ko sporvodi magiju za vas.

Vrlo je bitno da pre samih pokušaja da nađete rešenje za vaš problem u bilo kome, dobro obratite pažnju na onoga ko vam nudi usluge. Dešavalo se mnogo puta, kako i sami vidovnjaci govore da neko zatraži pomoć od crnog maga za ljubavni problem – to je najčešće pogrešno. Crni magovi uglavnom praktikuju magiju koristeći se bacanjem prokletstava, traženjem žrtava i bacanjem uroka. Iako vam suštinski i crni mag može pomoći sa ljubavnim problemom, to ne znači da ćete trajno rešiti vaš problem.

Crni magovi često imaju tendenciju da pokvare magiju koju su napravili za vas, te da tako unište ono što su vam obezbedili – kako biste im se vi iznova i iznova vraćali i donosili im još novca. Takođe veliki problem nastaje i onda kada crna magija postane manje kontrolisana, onda rešen ljubavni problem počinje sam u sebe da se urušava čineći tako da zbog njega pati i onaj na koga je crna magija bačena, i onaj ko je magiju naručio, a u nekim slučajevima i crni mag. Zato je najbolje korisititi bele ljubavne magijske rituale – kako savetuju vodeći vidovnjaci.

Najmoćnija ljubavna magija

U najmoćnije ljubavne magijske rituale spadaju oni rituali koji vezuju jednog čoveka za drugu osobu. Jedan od takvih rituala ili čari je svakako „ljubavna magija sa čvorovima“. Uzima se sedam konaca različitih boja, a najbitnije je da je najdeblji konac koji izaberete crvene boje (boje ljubavi). Zatim se pali crvena sveća i sedam dana pre punog Meseca se svake večeri vrši ritual.

Misli se na voljenu osobu intenzivno i izgovara se sledeća bajalica : „nek mu dan ne osvane, a da na mene ne pomisli. Nek se pomuči, nek se potrudi samo da se javi i dođe mi“. Bajalica se izgovara tri puta svake večeri, s tim da se onaj konac uvezuje u čvor, koristeći naravno svih sedam konaca.

Sveća se posle svake seanse gasi, međutim ne sme se duvati u nju, već se gasi prstima. Vosak treba pažljivo skupljati i posle sedmog dana ga zakopati. Veruje se da ga je najbolje zakopati negde gde se dve strane nečega dodiruju, poput mesta između dva drveta koje se dodiruju krošnjama. Ritual je jednostavan za izvođenje, međutim najefikasniji je onda kada ga vrši neko ko dobro poznaje magiju.

Poznati ljubavni magijski rituali

Postoji još poznatih ljubavnih magijskih rituala, međutim svaki odgovara posebnoj situaciji ili problemu. Tako imamo rituale za spajanje sa osobom koja vas je ostavila, koristeći se crvenom svećom i fotografijom. Uzima se jedna vaša fotografija i fotografija voljene osobe, crvena sveća se postavlja između dve fotografije ali tako da vosak kaplje ili makar jednom kapne između dve fotografije. Fotografije naravno ne treba previše razdvojiti, one su samo simbolički vi i ta osoba, a sveća, odnosno vosak je ono što vas spaja. Ritual se isto vrši sedam dana pred pun Mesec i ponavlja se svake večeri uz bajalicu: „sjedini nas, da opet budemo zajedno u vatri strasti“.

Takođe jedan od najstarijih obreda u našem narodu je obred ljubavne magije. U tom ritualu se koristi ogledalo i koristi se onda kada mlada devojka želi da vidi ko će joj biti muž. Ovo je malo komplikovaniji ritual i ne izvodi se više tako često, jer u njemu učestvuju deca. Veruje se da mlada devojčica koja još uvek nema menstrualni ciklus, u ogledalu nad punim Mesecom bilzu reke može videti odraz budućeg muža devojke koja joj je zatražila da to pogleda za nju.