Najbolji hodža za ljubav

Ljubav je po mnogim pesnicima, književnicima i intelektualcima jedina stvar koja naš život čini posebnim. Bez ljubavi bi bili jednostavno izgubljeni u svakom smislu, ceo smisao našeg postojanja pa i porodice ne bi imao nekog naročitog povoda.

Upravo iz tih razloga neuzvraćena ljubav ili ljubavni problemi umeju da bole i peku više od drugih. Finansijski problemi koje običan čovek može da doživi često jesu rešivi i možemo ih prevazići uz malo ili uz malo više truda. Međutim u situacijama kada čovek izgubi onog koga voli ili kada mu se desi da njegova ljubav nije uzvraćena – to deluje kao da nikada ništa neće biti isto i kao da nikada nećemo prevazići to osećanje.

U takvom osećanju bola i pocepanosti, često ćemo pribeći raznim načinima. Neki će pokušati da prebole raskid, razvod ili neuzvraćenu ljubav čitajući literaturu popularne psihologije – za koju često i sami znaju da nije neka naročita pomoć.

Međutim dobro je tražiti rešenje i na taj način, jer ono može doći u svakom obliku. No, ako čovek oseća da je ta osoba koju je izgubio zapravo jedina osoba koju je ikada mogao voleti – onda treba posegnuti za rešenjem u drugom smeru. Zapravo ne treba da pokušavamo da prebolimo tu osobu, već da je vratimo, kako znamo i umemo.

U takvim slučajevima kada sve deluje bezizlazno treba posegnuti za magijom kao jedinim rešenjem – i to upravo ljubavnom magijom.

Ljubavna magija

Veruje se da ovaj vid magije spada u onaj red magijskih disciplina koje su najstarije i najdrevnije. Postoje čak okultisti koji tvrde da je iz neuzvraćene ljubavi zapravo i nastala magija, kao jedan vid pomoći i načina da se neka osoba vrati u naš život, i da se veza sa tom osobom ponovo učvrsti.

Nije u potpunosti nelogično razmišljati na taj način, jer ljubav spada u red onih stvari koje su iste oduvek, bez obzira na vreme u kom živimo. Verovatno još jedan dokaz koji potkrepljuje ovakve tvrdnje jeste to što svaki narod na svetu poznaje i ima verzije svojih ljubavnih rituala.

Međutim da li ovi rituali rade? Svakako odgovor jeste „da“ po mnogima koji su imali iskustva sa ovim vidom magije. Posebno kada je reč o hodžama koji posebnim pristupom mogu čoveku pomoći da nađe spas za vezu, brak ili da povrati osobu koju je izgubio.

Najbolji hodža za ljubav

Većina hodža od kojih su neki poznatiji, a neki bolji zapravo koristi istu metodu kada je u pitanju ljubavni problem. Njihov metod sastoji se od procene da li je vredno miriti dvoje ljudi i pomoći im magijskim putem ili ne.

Ako ste bili izuzetno loši prema svome partneru i hodža proceni da će se takav odnos nastaviti, verovatno vam hodža i neće pomoći – jer će vas tako verovatno i spasiti gorih tragedija.

Sa druge strane ako oceni da je vaša veza ili vaš brak pukao ili je nestabilan zbog nekog trećeg lica, crne magije ili sihira – onda će se definitivno postarati da vam pomogne koliko može (a može dosta).

Posle procene ako želi i treba da vam pomogne u ovoj situaciji, hodža će vam napraviti zapis. Zapisi su ustvari prepisi zapisa iz Kurana (svete knjige) na parče hartije ili uvezeni na tkaninu. Ovi zapisi služe kao jake amajlije koje vam mogu pomoći da prevaziđete ili predupredite probleme koji su vam se našli na putu.

Kada je reč o tome ko je najbolji hodža za ljubav, tu vam gotovo i ne možemo dati odgovor – jer ih je mnogo. Gotovo svaki hodža koji ima makar i malo sposobnosti, a da vam se nalazi u blizini ili ga možete kontaktirati putem interneta može biti neko ko vam može pomoći. Problemi ovog tipa nisu suštinski preveliki koliko god vam se činilo da jesu.

Među poznatijim hodžama u Bosni možete potražiti hodžu Ibrahima, ali i hodžu Halila koji imaju dugogodišnju praksu i po pričama mnogih pomažu ljudima sa ovim problemima. Takođe možete se obratiti hodžama u inostranstvu poput Hodže Hamdije u Nemačkoj. Dovoljno će biti to da malo pretražite internet stranice i da se raspitate u svojoj okolini i sigurno ćete doći do nekoga ko vam može pomoći.