Najbolji hodža u Nemačkoj

Nemačka je kako i sami znate poslednjih tridesetak, a možemo slobodno reći i pedesetak godina kao obećan zemlja za naše ljude. Upravo iz tog razloga u Nemačkoj živi jako veliki broj ljudi iz zemalja bivše Jugoslavije. Međutim šta se dešava kada u Nemačkoj imate problem duhovne prirode ili šta se dešava kada u Nemačkoj imate problem sa magijom ili sihiriom.

Magija može biti pravi izvor blagostanja u kući, porodici i životu čoveka ako se koristi na dobar način. Ako se koristimo belom magijom i ne tražimo puno od sila prirode datih čoveku da se njom okoriste i da unaprede svoj život, možemo zaista mnogo toga postići. Međutim ako se umešamo u crnu magiju ili sihir, možemo propatiti, navući i na sebe i na druge bedu i očaj.

Mnogo je hodža u Nemačkoj na čija vrata možete pokucati ako imate problem sa sihirom ili problem duhovne prirode. Međutim hodža Halil je jedan od najboljih.

Ko je hodža Halil?

Hodža Halil jedan je od najboljih hodža za skidanje sihira i borbu protiv džina. Godinama živi i radi u Nemačkoj u Berlinu, a magijom i vidovnjaštvom se bavi od rane mladosti. U vidovnjaka se preobratio jedne noći kada mu se u snu javila slika budućnosti jedne žene koja ga je molila da joj reši neki problem. Od tada su vizije koje ima i kojima pomaže ljudima svakodnevne i može ih prizvati kada god to želi.

Bavi se takođe skidanjem sihira, a tome ga je naučio stari hodža Muzafer kojeg je godinama pratio kao svog učitelja.

Saveti najboljeg Nemačkog hodže Halila za sprečavanje sihira

Sihir je drevna crna magija, potiče od samog Šejtana i veruje se da je stara koliko i samo zlo. On napada ljude kada se prepuste strastima i porocima, napada one koje su loši i tera ih da budu još gori. Međutim ova magija može biti i dirigovana od jedne osobe ili sihirbaza i usmerena ka dobrim pojedincima.

Hodža Halil iz Nemačke ima savete za vas kako da predupredite sihir i zaštitite se. Prvenstveno savet koji ima za vas čitaoce je da posetite džamiju i zatražite hodžu Halila u Berlinu. Ukoliko niste u mogućnosti možete posetiti bilo koju džamiju koja se nalazi blizu vašeg mesta stanovanja i zapitate hodžu da vam izradi zapis.

Zapisi su jaka hamajlija ili amajlija (talisman) koji imaju namenu da zaštite čoveka od sihira i delovanja zlih dohova ili džini. Hodžin zapis predstavlja ispisane molitve za zaštitu protiv sihira, a prepisane iz Kurana – amajlija hodžinog zapisa se dobija u vidu uvezanog zapisa na tkanini ili ispisanog zapisa na hartiji. Veruje se da su ove amajlija najači talisman za zaštitu od sihira.

Takođe možete se zaštititi i sami tako što ćete prosuti po par šaka soli ispod svog kreveta, ali takođe i na određenim mestima u kući poput ulaznih vrata i prozora. Za so se veruje da predstavlja jedan od najboljih vidova zaštite od zlih duhova ili džina.

Hodža Halil daje savete i preko interneta

Hodža Halil je jadan od najboljih vidvonjaka i hodža u Nemačkoj, pa samim tim i u Evropi. Naravno možete se takođe javiti i drugim dobrim hodžama koje pomažu ljudima sa sihirom. Neki od njih takođe rade u Berlinu, poput hodže Bajre i hodže Murata. U Minhenu možete doći do hodže Jusufa koji se takođe bavi vidovnjaštvom i magijom i može vam pomoći sa sihirom.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do džamije u kojoj hodže često borave ili do gradova u kojima žive, možete im se javiti i putem interneta ili telefonom. Većina hodža danas, kao i pravoslavnih, pa i katoličkih sveštenika ima mobilni telefon i koristi se internetom, a pomoć za svoj duhovni problem ili problem sa sihirom možete dobiti i tim putem. Možete zatražiti da vam naprave zapis ili amajliju i da vam ih pošalju putem pošte ili po nekome. Pojedine vam hodže kao što je to slučaj sa hodžama Halilom, Bajrom i Jusufom mogu dati smernice i putokaze za bolje pravljenje rituala za skidanje sihira – koje možete sami izvesti i na taj način pomoći sebi.