Muslimanska magija za ljubav

Magija kao magija ne poznaje religiju, kulturu i nacionalnost, ona se javlja svuda i kod svakog naroda podjednako i često. Deo je običaja, deo života i deo naše svakodnevice čak i kada to ne znamo, ne vidimo ili ne želimo da vidimo.

Međutim iako magija kako smo rekli ne poznaje nacije ili religije, ona je u nekim kulturama zastupljenija, češća, razvijenija pa možemo čak reći i moćnija. Kultura i tradicija suštinski jesu ono što utiče na magiju i njeno delovanje, daju joj život i moć. Kod muslimana na primer magija ima veliki udeo u životu, pa se stoga može reći da je muslimanska magija jedna od najprisutnijih i najjačih na svetu. Posebno kada je reč o muslimanskoj ljubavnoj magiji.

Daleki Istok, Istok sam po sebi, a i Islam kao prefiks Istoka, nije zaboravio na duhovne sfere svakodnevnice koje su za kolektivni Zapad već odavno postale prećutana i osporavana nepoznanica. Možemo slobodno reći da je Istok sada i već duže vreme zapravo centar duhovnosti i metafizičkog poimanja života.

Muslimanska magija, a posebno muslimanska magija za ljubav u živom je kontaktu sa ljudima koji se nisu odrekli svojih tradicija i svojih verovanja. Međutim tamo gde postoji okultizam, bela magija i strasno bavljenje ezoterijskim tajnim znanjima postoji i druga strana, posebno mračna, a to je sihir.

Sihir je crna muslimanska magija koja je izuzetno moćna i izuzetno prisutna i mračna. Sihir kao fenomen pokriva sve aspekte magijskog delovanja, a tu nije izuzetak ni muslimanska magija za ljubav.

Bela magija za ljubav pokriva jedan aspekat života koji je usmeren pre svega ka boljitku i razvoju već postojećih bračnih i ljubavnih odnosa. Muslimanska magija za ljubav takođe nudi rešenja parovima koji imaju neke blokade ili probleme, pomaže im u rešavanju istih i prevazilaženju budućih ili potencijalnih.

Ona je usmerena na pozitivne stvari, zasniva se pre svega na održavanju pozitivnih emocija i pozitivne energije. Međutim ima i sihira, ili bolje rečeno crne muslimanske magije za ljubav. Ovaj magijski oblik ima za cilj da rasturi, uništi ili upropasti vezu, brak ili bilo kakav oblik ljubavne zajednice onih kojima se želi nauditi ovakvom magijom. Iz razloga što ovaj segment najviše plaši ljudi, a i često je pitanje na koje se nailazi, upravo će o njemu u ovom tekstu biti najviše reči.

Muslimanska magija za ljubav – sihir za ljubav

Ovom vrstom magije služe se crni magovi ili tačnije rečeno sihirbazi kako bi za sebe ili nekoga ko im je naručio magiju udesili neku korist, koja je ljubavne prirode. Muslimanskom ljubavnom magijom se po običaju najčešće služe žene i kada je reč o crnoj i kada je reč o beloj magiji. Međutim ne treba biti isključiv i treba istaći da ni muškarcima ova magija nije strana, posebno ona crna kada žele da privuku neku devojku koja ih možda inače ne bi primetila.

Objasnićemo vam u nastavku teksta koji su simptomi ove magije i trudićemo se da vam negde naznačimo kako se ona izvodi i kakvi su rituali potrebni za njeno izvođenje. Međutim pre toga treba naglasiti da su ovo izuzetno opasne magijske radnje i da nisu nešto što može izvesti svako.

Sam sihir je crna magija i dolazi u sprezi sa nečistim silama, samim šejtanom odnosno đavolom i džinima koji su neka vrsta demona ili zlih duhova. Sihirom se ove zle sile privlače na stranu sihirbaza i čine mu uslugu koju on zaželi, ali čak i sihirbaz može trpeti posledice zbog svojih dela, jer kako je poznato zlo nije nešto što bira i razume ljude. Zlo je čist nesklad i haos i često to vuče sa sobom proždirući tako i one koji su mu verne sluge.

Simptomi muslimanske ljubavne magije

Crna muslimanska magija za ljubav, kao i sve magije ovog tipa najčešće se manifestuju kroz seksualni čin. Dakle ako neko želi da vam nanese zlo, da vas na primer rastavi od žene sa kojom ste u braku ili u vezi to će se manifestovati na više različitih načina.

Kod muškarca će se to manifestovati kroz naglu i nenadanu impotenciju ili erektilnu disfunkciju. Muškarac koji ima ovaj problem će podsvesno želeti da ima seksualni odnos, ali njegovo telo će se ponašati drugačije, odnosno neće moći da održi erekciju. Ovo se kod muškaraca može manifestovati na još načina, na primer moći će da održi erekciju ali će seks prekratko trajati zbog toga što će doživeti orgazam pre ili odmah nakon penetracije.

Kod žene odnosno partnerke ovo može produbiti nezadovoljstvo, kod samog muškarca može probuditi osećaj slabosti i nedostatak samopouzdanja što na posletku može dovesti do većih problema u vezi ili braku. Takođe muškarac nažalost može posumnjati da ga partnerka ne privlači, što je uglavnom i cilj sihirbaza koji ga privodi ka onoj ženi koja ga je omađijala i koja ga želi za sebe.

Ova magija može biti i poprilično destruktivna, a ponekad se pored tog erotksog može služiti i da ženi kojoj se vrača uništi i mnogo više od braka ili veze. Ne zaboravite da ova magija funkcioniše u sadejstvu sa zlim silama i džinima koji se šalju na osobu kojoj se želi nauditi. Ovaj proces može uništiti brak ali i ženu može dovesti do ludila ili možda nečeg goreg, ako se džini koji su poslati otmu kontroli. Zato treba biti vrlo obazriv i pre svega se ne baviti ovom vrstom magije, jer se možete uplesti u veliko zlo izvan vaših moći i vaše kontrole.

Kad je reč o muslimanskoj magiji za ljubav koju koriste muškarci, ona takođe može biti usmerena protiv njihovih muževa kako je to gore opisano. Međutim ima i rituala koji će ženu odmah privući drugom muškarcu. Ovi rituali podrazumevaju nešto komplikovanije oblike magije sa koncem i svećama. Ova magija se izvodi pri punom mesecu, a nekada ritual može trajati i danima.

Teško je uništiti nečiju ljubav, a još teže je promeniti nečije mišljenje, magija to može ali je proces postizanja toga težak i komplikovan, te ga ne može izvesti svako. Ova magija se izvodi tako što se uzima neki predmet te žene koja se pokušava zavesti od strane nekog muškarca. Potom se taj predmet vezuje za njegovu sliku ili za neki predmet koji njemu pripada i govore se bajalice koje će to dvoje ljudi povezati.

Efekat ove magije trebao bi biti vidljiv već pri prvom pokušaju, ukoliko se to ne desi ritual se ponavlja iznova i iznova dok se u nameri ne uspe. Ima slučajeva kada ritual uopšte ne uspeva, ako do toga dođe, onda je magiju nemoguće baciti. To se po verovanju dešava onda kada je ljubav nemoguće uništiti jer je previše jaka ili kada je žena zaštićena posredstvom bele magije ili putem nekih viših instanci.

Kako se rešiti ove magije?

Muslimanska magija za ljubav je jedna od najmoćnijih na čitavom svetu i veruje se da je nije lako skinuti. Ona može trajati jako dugo bez obnavljanja čarolije, ali joj mogu na put stati vidovnjaci, pa i hodže koji poznaju magiju i znaju kako da skinu džine koji je potpomažu.

Ukoliko vi mislite da imate ovaj problem ili da vaš partner ili partnerka imaju problema sa ovim, najbolje što možete da uradite jeste da se posavetujete sa stručnjacima na polju magije.