Magija – Kako da se zaljubi u mene magija?

Magija za ljubav ili ljubavna magija postoji verovatno od vremena kada se ljubav kao osećanje prvi put javilo. Iako su ljudi generalno skloni tome da misle da mogu da prevare svoju sudbinu, da prevare ono što im sleduje i da je magija dobar saveznik u tome jer je skoro svemoćna – varaju se.

Magija nije svemoguća, bila ona crna ili bela. Razlika između ove dve magijske discipline u kontekstu ljubavne magije je u tome što će vam se pri korišćenju crne magije učiniti da možete dobiti nešto što niste mogli ni da zamislite. No, vremenom kako magija bude postajala sve slabija sve će i proći, a mogu ostati i posledice.

O kakvim posledicama možemo da govorimo kada je reč o crnoj ljubavnoj magiji? Verujte nam o mnogim! Dešava se da žene ili muškarci, zatraže od crnog maga da ih poveže sa osobom koja im se dopada – odnosno da se ta osoba zaljubi u njega ili nju. Ritual i sama magija često može biti neuspešna (ako je osoba na koju se ona baca zaštićena amajlijom), ali i ako ritual uspe magija počinje da slabi vremenom. Posle toga se javljaju svađe, pa čak i nasilje od strane osobe koja je omađijana – jer suštinski ta osoba jeste na neki način svesna da ne želi to što joj se dešava.

Šta učiniti ako želimo da se neko zaljubi u nas?

Ovom vrstom magije možemo da se služimo samo onda kada je ta osoba koju želimo za sebe slobodna (ako već nije u braku ili u vezi) i kada postoje dovoljni pokazatelji da ta osoba možda i želi da bude sa nama. Dakle kada koristite ovaj vid magije, svako nerealno očekivanje i mešanje u tuđ život može biti zapravo samo crna magija.

Bela magija sa druge strane može samo prirodno ubrzati tok stvari ili uticati da se neka osoba, kojoj se vi već sviđate zaljubi u vas. Drugačije je nemoguće, a da posle magije ne ostanu posledice koje mogu biti pogubne i za tu osobu, ali i za vas.

Ljubavna magija da se neko zaljubi u vas

Postoje različiti vidovi rituala i magije koji vam mogu pomoći u ovom poduhvatu. Iako ćemo vam predočiti neke od načina, uveravamo vas da je najbolje da ovo učinite samo u dosluhu sa nekim ko se magijom bavi već duži period. Magijski rituali nisu jednostavna stvar, a najpre nisu efikasni ukoliko ih izvodi neko, ko nema veze sa magijom.

Bajanje za zaljubljenost

Poznati su vidovi bajanja za ljubav i za zaljubljenost u našim krajevima. Kada se dvoje mladih „ohlade“ (kada nestane ljubavi u vezi ili braku) ili ne mogu da budu zajedno, potrebno je naći neku stvar od te osobe. Najbolje je da to bude prsten ili nešto slično. Potom se prsten ili to što ste uzeli provlači kroz jedan katanac u koji treba staviti i svoj prsten. Pre toga se pali jedna ružičasta, crvena ili roze sveća i zatim se baje sledećim rečima: „poveži nas katanče, kao dva prstena što povezao jesi“. Bajalicu treba izgovarati pri mladom Mesecu, a katanac sa prstenjem posle dobro sakriti ili u najboljem slučaju zakopati između dva drveta koja se dodiruju (tada je magija izuzetno efikasna).

Magija za zaljubljivanje sa koncem

Još jedan vid bele magije koja služi u svrhu zaljubljivanja jedne osobe u drugu je magija čvorova. Ovaj vid magije se vrši tako što ćete naći sedam konaca različitih boja. Ritual ćete ponavljati sedam dana i svakoga dana vezivati po jedan konac, ispod upaljene crvene ili ružičaste sveće. Pri tome morate izgovarati bajalicu: „da mu bez me dan ne danjuje, da bez mene noć ne prenoći, da bez mene ne može dok mi ne dođe“.

Ljubavni ritual

Postoji i magija koja privlači onoga u koga ste zaljubljeni i ko je zaljubljen u vas, a ne sme da vam priđe. Ona se vrši tako što ćete ritual započeti 6 dana pred pun Mesec, kupiti ružičastu, crvenu ili roze sveću u koju ćete ucrtati 6 krugova. Potom ćete reći sledeću bajalicu i isto činiti svih 6 dana koliko ritual traje. Bajalica je „Budi sa mnom, daj mu snagu da osećanja svoja ostvari u reči“.