MAGIJA – KAKO DA POLUDI ZA MNOM?

Magija Kako Da Poludi Zamnom 

Je Ljubavna magija, najrasprostranjenija od svih. Po svojoj prirodi pomalo crna a pomalo i bela. Od samog početka civilizacije razvijale su se razne ljubavne čini i rituali kako bi se dvoje ljudi spojilo, razdvojilo, kako bi se između njih pojavila strast ili kao pomoć pri nedostatku plodnosti kod jednog od partnera.

Magijski rituali su raznorazni, naravno od funkcije koju treba da izvrše. Možda se najviše izdvajaju oni koji imaju zadatak da privuku određenu osobu drugoj ili da učine da jedna osoba poludi za drugom.

Da bi stvari postale malo začinjenije, potrebno je napomenuti da se mnogi magijski rituali vezani za ljubav zapravo praktikuju kroz razne seksualne radnje i energije. Seks je najjači nagon kako je tvrdio Frojd upravo zbog toga što mu je zadatak bio da produži vrstu i spreči njeno izumiranje. Seks je sastavni deo ljubavnog života, i ukoliko se redovno i na zadovoljavajuć način praktikuje, donosi pozitivnu razmenu i protok energije u životu.

Ukoliko želite da privučete osobu koja Vam se sviđa ili da je učinite da bude luda za Vama, sledi par magijskih rituala koje mogu pomoći i muškarcima i ženama.

Može se reći da je magijska praksa zastupljenija kod žena, s toga, počećemo sa nekim od potencijalnih magijskih radnji kojima devojke i žene mogu da se posluže kako bi svog potencijalnog dečka ili ljubavnika privukle i pridobile za sebe.

Jedna od njih jeste mrtvački prsten. Ukoliko neka osoba umre, i neko joj skne prsten sa ruke, taj prsten u prvih 40 dana dok je duša prisutna na zemlji predstavlja sponu između ‘ovog’ i onog ‘sveta’. Ako osoba pogleda drugu osobu koju želi da privuče, kroz ovaj prsten, ona delić duše te osobe vezuje za sebe i ta osoba će vremenom prilaziti ili imati potrebu da stupi u kontakt sa Vama, i to je prvi indikator da ova praksa zapravo radi! Ovo je univerzalni metod koji možete primeniti bez obzira na pol.

 Sta je vlaška magija za ljubav?

Drugi princip je vezan isključivo za žene i ima podlogu koja dolazi iz Vlaške magije. Naime dvojka ili žena u toku ciklusa treba da umoče neki prsten u svoju menstrualnu krv i da nakon toga pogledaju osobu koja ih privlači ili koju žele za sebe. Kao i u prethodno navedenom primeru, osoba će polako korak po korak postati Vaš zaljubljeni rob i neće moći da odoli Vašim strastima.

Još jedan jako moćni ali veoma jednostavan trik takođe je vezan za menstrualnu krv. Menstrualna krv sama po sebi ima veoma snažnu energiju jer je vezana za obnavljanje zida materice, organa u kojem se razvija život i koji je sam po sebi vitalan po dairvanju života. Ako sipate par kapi menstrualne krvi u kafu ili vino muškarcu kojeg želite da zavedete, samo napred, on će vremenom poludeti za Vama u strastvenom smislu. Ali imajte na umu da ovaj ritual izvodite ukoliko želite da privučete osobu na malo duže staze a ne za prolaznu avanturu ili samo iz čiste znatiželje ili usputnih simpatija prema nekom muškarcu.

Neki od rituala ljubavne magije:

Još jedan od rituala kojim se može privući i vezati voljena osoba bez obzira na pol je sledeći: potreban Vam je jedan katanac. Ritual podrazumeva da se u mesto gde se stavlja ključ u katanac se kane kap ili menstrualne krvi ili sperme, u zavisnosti od osobe koja praktikuje ritual. Osoba treba da misli o onome koga želi da privuče i uveže u svoj život, potom treba da ode na most i da tri puta okrene katanac u ruci, u smeru skazaljke na satu i tri puta ponavljajući u sebi ime te osobe, a potom baci katanac u reku kako bi ljubavne energije te osobe krenuli u toku ka Vama. Naravno potrebno je oko 3 nedelje da bi ova magija počela da deluje, a kada se njen uticaj raširi, osoba na koju ste pomislili će da poludi za Vama u strastvenom i ljubavnom zanosu.