MAGIJA DA ME SANJA

Zašto sanjamo?

Još od davnina stari Grci i Rimljani imali su bogove i božanstva koje su vezivali za snove i pridavali su značaj snovima tumačeći ih. O ovome se mogu pronaći kulturno istorijsko nasleđe u vidu mozaika na podovima i zidovima kuća na kojima se nalazio bog Hipnos – bog snova i sanjanja. Snovi su oduvek fascinirali ljude. Nikada u potpunosti nije, i neće biti poznato zašto sanjamo i kako tačno dolazi do stvaranja snova, postoje i postojaće bezbrojne teorije o tome. Neke teorije kažu da su snovi barijera, odnosno granica između svesnog i nesvesnog i da nastaju na preseku ova dva stanja svesti, dok drugi izvori kažu da su snovi neki vid prepađivanja informacija koje mozak konstantno dobija i obrađuje dok smo budni.

Pored nauke, u snovima su ljudi doživljavali mnoga neobična iskustva poput astralne projekcije gde su izlazili iz svojih tela i potpuno svesno šetali astralnim svetom u svojim astralnim telima. Pored astralnog, tu je i svet lucidnih snova u kome je sanjač svestan da leži u krevetu, spava i sanja, i da pritom svesno šeta po svom snu i kontroliše sva dešavanja. O snovima i teorijama snova možemo da napišemo brdo enciklopedija ali to nije u fokusu teme koju obrađujemo. Snovi su predskazatelji nekih dešavanja i nose ponekad određene poruke sanjačima.

Magija da me sanja

Magija da me sanja ima za cilj da simpatiji, ljubavniku/ci, u san donese određene naznake i tragove naše ličnosti kako bi nas druga osoba sanjala i kroz san stekla određenu naklonost ili razvila emocije prema nama. Magija da me sanja u najširoj kategoriji spada u ljubavnu magiju i zapravo se preko magije snova postiže podsvesni uticaj na osobu koja sanja da joj se na lep način utiče na san kako bi počela da Vas primećuje ili oseća određenu dopadljivost prema Vama. Rekviziti koji će biti potrebni za ‘magiju da me sanja’ su mesečev kamen, gorski kristal, lavanda, ljubičasta ili roza sveća. Još jedna od rekvizita za mali magični paketić može i da bude medenjak u obliku srca.

Ritual Magija da me sanja

Stavite mesečev kamen ili gorski kristal i pre spavanja ponavljajte ime osobe za koju želite da Vas sanja sve dok ne zaspete. Kristal će kao provodnik pojačati Vašu želju i misli i na taj način će Vas dotična osoba sanjati.
Drugi oblik magije odnosi se na mali ljubavni paketić za lepe snove. Uzmite neku malu vrećiću i u nju ćete staviti grančicu mirišljave lavande, medenjak u obliku srca i potom zatvoriti kesicu. Na stočiću pored kreveta zapalite rozu ili ljubičastu sveću, po mogućstvu mirišljavu i ostavite ovaj paketić pored nje. Ova magija najjače deluje kada se mesec puni ili dok je pun. Nemojte praktikovati dok se prazni ili dok nema meseca na nebu.