MAGIJA DA ME POZOVE

Rituali magije da me pozove

Sigurno ste se zapitali ili razmišljali nakon nekog ljubavnog rastanka, kako da ponovo obnovite vezu sa tom osobom ili da preduzmete nešto da joj se vratite u zagrljaj.
To nije toliko teško ukoliko pokušate rituale magije da me pozove.

Raskidi su teški i mnoge osobe ne mogu da prihvate da ih je voljena osoba napustila te znaju da upadnu u depresivna stanja i budu loše raspoložena. Rituali ‘magije da me pozove’ su belomagijskog tipa i potpuno su bezazleni i mogu da Vas spoje sa osobom koja Vas je napustila ali ako vezi nije suđeno, tu onda nema pomoći.
Ukoliko posle raskida upadnete u depresivno stanje, morate imati na umu da tada emitujete negativnu energiju koja može da povuče i druge nemile događaje u Vaš život. Ne smete se prepustiti ovom stanju, ovde leži rešenje za te probleme! Kad god legnete da spavate, pokušajte da radite ovu jednostavnu ‘vežbu’ koju ako ponovite dovoljan broj puta postaje Vaš ritual za privlačenje stare ljubavi nazad u Vaš život! U ovom procesu, kada legnete da spavate, skoncentrišite se na disanje. Tokom disanja polako počnite da vizualizujete crvenkastu sferu kako izdišete, dug izdisaj koji je formira i potom ona iščezava. To je negativna energija koja Vas napušta! Ponovite ovo tri puta da je se oslobodite, i zatim počnite da zamišljate beličastu sferu koja sija i u njoj se nalaze usne ili oči Vaše voljene osobe. Zamišljajte kako Vas ona gleda ili ljubi i zamišljate zagrljaj između vas dvoje. Kada završite vizuelizaciju, potrebno je neko vreme kako bi ovo delovalo, ne žurite, dajte voljenoj osobi šansu da Vas pozove i da Vam se vrati.

Šta je potrebno za magiju da me pozove?

Koverta za pismo može biti odlično rešenje za magiju da Vas pozove. Potrebno je da nađete beli koverat, crne konac, latice ruže i poštanska markica. Bela koverta je simbol čiste energije i u nju se stavlaju latice ruže koje simbolišu voljenu osobu, crveni konac je nit koja Vas vezuje za njega/nju a markica je simbolizuje slanje energije da bi magija delovala. Znaci stavite latice u koverat i šapnite u njega reči ‘’vrati mi se voljeni/a’’ i zatim savijte koverat na pola, prošijte ga koncem tako da spojite krajeve i potom zalepite postansku markicu i dunite! ‘Magija da me pozove’ će početi da deluje nakon nedelju-dve dana.