MAGIJA DA ME OŽENI

Magija da me oženi

Mnogi ljudi koji dođu u zrelije godine se zapitaju u svojoj glavi o braku, porodici, deci, potomstvu. Nisu svi iste sreće da nađu partnera u odgovarajuće vreme i skrase se i isplaniraju sebi život sve do penzije…Nekad loša sreća u ljubavi diktira loš život pojedinca i on tu nekad teško šta može da promeni.

U našim regionima ima dosta nesrećnih ljubavnika koji pomoću magije pokušavaju da ostvare mnoge stvari što se uglavnom ne završi dobro.
Magija da me oženi je zapravo jedan vid ljubavne magije koji poziva na sjedinjenje dvoje ljubavnika na duže staze. Mnogo je primera vlaške magije koja se poziva na poneka demonska božanstva pomoću kojih se ljubavnici vezuju ultra jakim činima i zbog toga se pretpostavlja da je vlaška magija najjača na svetu. 

Neki od rituala i magija da me oženi

Neki od rituala za brak između dvoje ljubavnika bolje će uspeti ukoliko su oni već u vezi i treba da je pretvore u nešto više – brak. 
Neki od rituala i magija da me ozeni od rekvizita ima simbolične predmete poput prstena, katanca i još nekih ozbiljnijih materija koje se koriste u ovakvim magijskim ritualima.

Jedna od vlaških verzija magije da me ozeni ima jedan malo ozbiljniji rekvizit do kog je teže doći, a to je prsten sa ruke mrtvaca. Ukoliko ga nabavite jednostavno pogledajte kroz njega Vašeg partnera ili potencijalnu simpatiju i magija će zagarantovano da deluje. 

Drugi ritual se sastoji od katanca, crvenog konca, ključa i ušća neke dve ili tri reke. O ovom ritualu je bilo reči u tekstu koji se odnosio na ljubavnu magiju i vračanje sa katancem a ovo je zapravo jedna od verzija magije da me ozeni. Ritual ide tako što se na katanas nakaplje par kapi voska sa crvene sveće dok se zamišlja slika dvoje ljubavnika. Katanac se baci na ušće dve reke a ključ se zakopa ispod prvog velikog i plodnog drveta na koje se naiđe dok se odlazi sa tog mesta.