LJUBAVNA MAGIJA SA SLIKOM

Ljubavna magija sa slikom

– Slike i fotografije od davnina takođe su predstavljale jedan od  nadaleko poznatih rekvizita u spravljanju magije. Ukoliko neko poseduje Vašu fotografiju, pazite, ta osoba može da Vam pošalje razne oblike magije, preko crne pa sve do ljubavnog vezivanja. Za fotografiju postoji jedan vid verovanja, a to je da kada fotografišemo neku osobu, mi zarobljavamo deo njene duše na toj slici. Za praktikovanje magije da fotografijom preporučuje se da fotografije ne budu starije od 3 meseca, jer se tada briše zapis duše koji je bio uvhaćen na njima. Što je fotografija novija to bolje, ali danas u eri interneta i društvenih mreža, fotografija je medij koji se konstantno deli na društvene mreže pa je lako doći do takvih informacija i zloupotrebiti ih.

Metode i načini ljubavne magije sa slikom:

 Ljubavna magija sa slikom je veoma česta praksa u ljubavnim ritualima i spajanju osoba. U narednom delu teksta koji sledi biće navedeno par specifičnih metoda pomoću koji možete napraviti ljubavnu magiju sa slikom.

  1. Metod dve fotografije spojene medom – ovaj ritual je zastupljen u američkoj magijskoj tradiciji i podrazumeva sledeće: Vašu fotografiju i fotografiju osobe sa kojom želite da se spojite na romantičan načim putem ovog rituala. Malo meda, i crvena sveća. Uzmite fotografije (fotografije ne bi trebalo da budu veće od 10x10cm zbog toga što bi trebalo da ih držite uz sebe posle ovog rituala) i namažite med na licima i jedne i druge. Potom zapalite crvenu sveću i kapnite tri kapi na sliku druge osobe izgovarajući ove reči: ‘’Slatkim medom zalepi se za mene, toplom krvlju zagrej se za mene’’. I potom brzo dok se vosak ne stvrdne slepite ove dve fotografije i držite tri dana ispod jastuka. Može se desiti da će osoba doći u Vaše snove i da ćete imati zanimljive snove vezane za tu osobu. Potom treba da uzmete ovu magičnu tvorevinu i da nosite uz sebe. Posle tri nedelje ćete se iznenaditi dejstvom ove ljubavne magije sa slikom.
  2. Drugi metod možete izvesti pomoću ovih rekvizita: crvena maramica, duga nit crvenog koncam fotografija osobe koju želite da se zaljubi u Vas i novčić. Uzmite fotografiju i na nju stavite novčić, zatim presavijte, pa umotajte u crvenu maramicu tako da novčić ne može da ispadne, a potom ceo talisman vežite crvenim koncem. Ovo takođe treba da držite uz sebe, a najbolje bi bilo da ga kada legnete da spavate, ostavite negde pored kreveta ili ispod jastuka kao bi ljubavna energija mogla da uđe u Vaš život;

3. Još jedna od mogućih verzija ljubavne magije sa slikom može se izvesti i preko ogledala. Potrebno Vam je ogledalce i fotografije Vas i druge osobe veličine oko 10cm (poput fotografije za dokumenta). Sliku osobe koju želite da privučete prislonite licem uz ogledalo, a svoju sliku licem prislonite iza, na poleđinu ogledala. Ovaj ritual se izvodi kako bi osoba koju želite, kad god se pogleda u ogledalo počela da razmišlja o Vama. Ovaj rekvizit bi trebalo da nosite sa sobom, dok god ne primetite da je osoba počela da se interesuje za Vas ili izrazila želju da Vas pozove.

4. Još jedan veoma zanimljiv i lagan ritual za ljubavnu magiju sa slikom može se izvesti po principu teglice sa medom. Ova čuvena tradicionalna magija koja ima korene među američkim magijskim praksama veoma je poznata danas u 21. veku i prilično učinkovita. Pošto ovaj ritual dolazi sa određenim varijacijama, za ljubavno vezivanje biće Vam potrebni igla i crveni konac i dve fotografije, a ukoliko želite da se osladite određenoj osobi samo njena fotografija. Kada želite da privučete osobu uz sebe, uzmite fotografiju Vas i te osobe i spojice ih licima, a zatim prišijte crvenim koncem. potom uzmete kašičicu i pojedete tri zalogaja meda pomišljajući na tu osobu i izgovarate: ‘’Kako je ovaj med sladak meni, neka se i ja tako osladim tebi’’. Zatim uronite fotografije u teglicu meda i zatvorite. Rezultate ćete videti nakon mesec dana, a možda i tri nedelje, zavisi od Vaše želje koju osećate prema toj osobi!