LJUBAVNA MAGIJA SA IGLOM

Ljubavna Magija

U ljubavi i ratu sve je dozvoljeno kako kažu. Zbog ljubavi su se vodili ratovi i osvajali gradovi. Al najveći rat u ljubavi koji vodimo jeste onaj u nama, između mozga i srca. Kada čežnja i strast prevladaju, tad srce u afektu određuje naše postupke. U današnje vreme strasti su postale delimično civilizovane, ali opet mnogi su spremni da odu korak dalje kada je ljubav u pitanju. Ono što je na suptilniji način povezalo potrebu čoveka da se posluži sredstvima kako bi došao do užitaka i ljubavi jeste magija.

Ljubavna magija je najrasprostranjenija i najviše praktikovana od svih ostalih, a iz prethodnih redova teksta ova tvrdnja je apsolutno potvrđena. Vodeći se mišlju da je ljubavna magija najrasprostranjenija, može se reći da je i varijacija magičnih rituala na ovu temu takođe ogromna. U redovima ovog teksta glavni predmet rituala u izvođenju magije biće igla.

Ljubavna Magija sa Iglom Rituali

Ljubavna magija sa iglom predstavlja vid rituala u kojima je najdominantniji rekvizit upravo igla. Ljubavna magija sa iglom izvodi se na sledeće načine, a nekoliko rituala ćemo spomenuti i onjasniti.

Za prvi ritual će Vam biti potrebna igla, crvena sveća i komadić papira. Na papirić ispišite svoje i ime osobe čiju ljubav želite. Na crvenoj sveći urežite sunce, mesec i jedno srce. Potom papirić sa imenom probodite iglom tako da ga spojite da ostane preklopljen a igla da prolazi proz njega. Zatim zapalite sveću i nakapljite par kapi crvenog voska na papirić sa iglom kako bi magija počela da deluje.

Drugi ritual koji je možda nekim čitaocima i poznat potiče iz vlaške magijske prakse. Ovo je jedan od oblika magije vezivanja kojim devojka vezuje muškarca za sebe pomoću igle i krvi. Dok decko sa kojim vodi ljubav dodje do vrhunca, u tih par trenutaka on ne oseća bol, devojka treba da uzme iglu i da ga ubode u zadnjicu tako da potekne bar jedna kapljica krvi. Nakon toga taj muškarac je apsolutno vezan za nju.

Meksička ljubavna magija sa iglom

Ovaj vid ljubavne magije sa iglom dolazi iz Meksika. Za njega su potrebni igla, bela sveća i jedan rascvetali cvet ruže sa mnogo latica. Bela sveća služi kao čistač svih negativnosti koji se nalaze između Vas i osobe čiju ljubav želite da dobijete. Cvet ruže služi kao sredstvo pomoću kog se prave mnogo jake čini i predstavlja osobu koju želite da vežete uz sebe. Igla predstavlja Vas. Zapalite belu sveću (ne bi bilo loše da je mirišljava) a sa rascvetalog cveta ruže uzimajte latice i počnite da ih nižete na iglu. Na taj način privlačite delove osobe koju zamišljate i koju želite pored sebe. Kada više latica ne može da stane na iglu, ritual je gotov. Stavite ovu amajliju pored kreveta i čekajte da ljubav uđe u Vaš dom!