LJUBAVNA MAGIJA NA DALJINU

Često kada govorimo o magiji pominjemo termin ‘na daljinu’, ‘rad na daljinu’ i slično. Učestala informacija kod mnogih vidovnjaka je ta da je rad na daljinu zagarantovan. Sledi jedno od objašnjenja za ovu konstataciju u okviru ljubavne magije na daljinu. Prvo treba da razdvojimo pojam ljubavne magije koji sam po sebi ima dve strane, onu koja potpada pod crnu magiju i ona koja je u okvirima bele.

Kada pomoću ljubavne magije na daljinu pokušavamo da vežemo neku osobu za sebe ili da je ‘nateramo na poludi za nama’ mi zalazimo u crnu zonu. Svaka osoba treba da ima pravo na izbor u koga će da se zaljubi, a upravo vezivanjem, osoba postaje zavisna od one koja ju je vezala magijskim putem i time se narušava kosmička ravnoteža i automatski je reč o nagonima vođenim lošim namerama.

Bela ljubavna magija na daljinu

Da bismo izbegli ove i neke druge stvari, treba da ostanemo u zoni bele ljubavne magije na daljinu. Kako se sprovodi ljubavna magija na daljinu? Ovo je jedan od odgovora na pitanje koje se postavlja pri početku teksta: preko fotografije ili datuma rođenja osobe. Drugo pitanje koje se postavlja jeste kako to da je ljubavna magija na daljinu u zoni bele magije? Na primer, kao što se za atrološke analize vrše preko datuma rođenja obe osobe, tako se i pri ljubavnoj magiji na daljinu koristi datum rođenja jer je u brojevima, uz ime osobe zapisana i njena sudbina i svrha u ovom životu. Druga verzija je preko fotografije. Zašto fotografija? Postoji jedno pomalo čudno ali rasprostranjeno verovanje da je u svakoj fotografiji koju snimimo zarobljen delić duše te osobe ili deo njene aure. Ovo velika većina ljudi ne može da vidi, ali ekstrasensi i vidovnjaci mogu da primete auru koja je uhvaćena na fotografiji. Fotografije takođe mogu da posluže kod ljubavne magije, ukoliko posedujete 2 fotografije, Vašu i osobe koju želite da privučete ka sebi i da joj se dopadnete na romantičan način, možete to da uradite preko ljubavnog rituala ili ljubavne magije na daljinu. Bitno je kao što već znate, da namere preko kojih delujete budu ispravne i vođene nesebičnim motivima. 

Vrste magija na daljinu

Neki od mogućih primera magije na daljinu takođe mogu biti i preko imena osoba, datuma rođenja i teglice meda. Postalo je popularno da se med koristi kao čest sastojak u ljubavnim ritualima gde se dva papirića okrenuta licem u lice prošiju crvenim koncem i pritom zamoče u teglicu meda kako bi se neko ‘osladio’ nekoj osobi. Ovaj ritual ima i svoju varijaciju sa fotograijama koje se takođe prišiju crvenim koncem i potom stave u teglicu sa medom. Ovo je bezazlen ritual jer se fotografije uvek mogu izvaditi iz meda i razvezati od crvenog konca ukoliko mislite da je to neophodno.

Magija je ponekad odlično rešenje ukoliko želimo da postignemo nešto a nismo u potpunosti sigurni u sebe, pa želimo malo da pripomognemo sebi pri ostvarenju nekog cilja. Ali najpre treba imati vere u Boga i u pozitivne stvari, jer samo tako možemo živeti u blagostanju i biti ispunjeni u životu.

skidanje crne magije
Izadji