Vidovita Svetlana

Zahvaljujući dubokom poznavanju energije i njenim sjajnim energetskim sposobnostima, otvara sve puteve ka rešenju najtežih životnih izazova!

Moje ime je Svetlana, i već godinama pružam podršku ljudima u njihovim životnim izazovima. Moja praksa se zasniva isključivo na beloj magiji, težim ka pozitivnim silama svetlosti i molim se višim bićima za pomoć. U svojim ritualima koristim sveće, vosak, kao i fotografije, koristeći energiju kao moćno sredstvo za transformaciju i promene.

Kada radim sa svojim klijentima, pristupam svakom slučaju sa empatijom, saosećanjem i posvećenošću. Koristim različite alate kao što su sveće, vosak, kristali i fotografije kako bih usmerila energiju ka rešavanju problema i postizanju pozitivnih promena.

Moja namera nije samo da rešim trenutne probleme, već i da pružim dugoročnu podršku klijentima u njihovom duhovnom rastu i razvoju. Verujem da svako od nas nosi unutrašnju snagu i mudrost koja nam može pomoći da prevaziđemo izazove i ostvarimo svoje najdublje želje.

Svetle sile

U svojoj praksi, Svetlana se oslanja isključivo na svetle sile kako bi pomogla svojim klijentima da prevaziđu izazove i probleme. Njen pristup uključuje korišćenje molitvi, sveća, svetih zapisima i drugih alata kako bi kanalisala pozitivnu energiju prema osobama koje se bore sa uticajem zlih sila. Kroz ove rituale, ona radi na čišćenju duha i oslobađanju pojedinca od svih oblika negativnosti i problema koje su ga zadesile. Njena posvećenost svetlim silama osigurava da svaki njen postupak bude usmeren ka dobrobiti i pozitivnim promenama u životima onih koji joj se obrate za pomoć.

Svetlana je tu da pruži pomoć vama i vašim bližnjima u suočavanju sa različitim životnim izazovima.

Pitajte za sve

Svetlana je tu da vam pruži odgovore na vaša pitanja i osvetli put kroz životne izazove. Kroz njeno iskustvo i povezanost sa višim silama, ona ima sposobnost da dublje pronikne u vašu situaciju i pruži vam uvid u različite aspekte vašeg života, uključujući ljubav, privatni život i poslovne odnose.

Njen dar omogućava joj da komunicira sa višim silama kako bi dobila dragocene odgovore i smernice. Kroz ovu povezanost, ona vam otvara prozor ka razumevanju vaše sudbine i pruža vam mogućnost da donesete bolje odluke koje će unaprediti vaš životni put.

Ljubav

Ljubavna energija je suštinski deo našeg bića, a kada dođe do njenog disbalansa, mogu se pojaviti razni problemi u našim ljubavnim vezama. Svetlana je tu da vam pomogne da ponovo uspostavite harmoniju i balans u svojoj ljubavnoj energiji kako biste prevazišli te izazove i pronašli sreću u ljubavi.

Njeni rituali su usmereni ka tome da usklade vašu ljubavnu energiju sa univerzalnom energijom, što može rezultirati čvrstom i stabilnom vezom sa vašim partnerom. Mnogima je Svetlana pomogla da prevaziđu ljubavne prepreke, da pronađu ljubav svog života ili da obnove strast i intimnost u postojećoj vezi.

Crna magija

Ako sumnjate da ste pod uticajem crne magije, ne brinite jer Svetlana je tu da vam pomogne da se oslobodite tih negativnih uticaja. Koristeći svoje svetle sile i specijalizovane rituale, ona će ukloniti sve štetne energije iz vašeg života i time rešiti probleme i nesuglasice koje ste možda doživljavali.

Svetlana poseduje dugogodišnje iskustvo u prepoznavanju i uklanjanju crne magije, pa možete biti sigurni da će vam pružiti efikasnu i bezbednu pomoć. Njeni rituali usmereni su ka oslobađanju vaše energije od bilo kakvih negativnih uticaja, čime se otvara prostor za pozitivne promene i prosperitet u vašem životu. Bez obzira na to koliko se situacija čini složenom, Svetlana će vam pružiti podršku i pomoći vam da povratite kontrolu nad svojim životom.

Porodica

Porodični problemi pod uticajem crne magije mogu biti izuzetno teški za sve članove porodice. Crna magija se može koristiti kako bi se izazvali nesporazumi, neprijateljstva ili čak razdvajanje unutar porodice. Ova zla praksa može dovesti do stalnih konflikata, gubitka poverenja i narušavanja bliskosti među članovima porodice.

This Post Has 24 Comments

 1. Nikola

  Kada sam se suočio sa složenim problemima vezanim za vlasku magiju, osećao sam se kao da sam zaglavljen u lavirintu iz kojeg nema izlaza. Međutim, naisao sam na svetlanui, koja je posedovala duboko znanje i veštinu u radu sa vlaskom magijom, uspeo sam da pronađem put ka oslobađanju i transformaciji. Njena sposobnost da razume i manipuliše ovim snagama donela je svetlost tamo gde je preovladavala tama. Sada se osećam slobodnije i moćnije nego ikada pre.

 2. Trajkov

  U trenucima kada su porodični problemi postali preveliko breme za nas, očajnički smo tražili rešenje. Zahvaljujući otkriću Svetlane, koja je posedovala neverovatnu sposobnost razbijanja sihira i porodičnih prokletstava, konačno smo pronašli mir. Njena snaga i mudrost su nam doneli novu nadu i ponovo uspostavili harmoniju u našem domu. Zahvalni smo joj iz dubine srca.

 3. Mirko

  Kada sam otkrio da me partner vara i da je upleten u neverstvo, bio sam u očaju. Ali zahvaljujući njoj, uspeo sam da prekinem taj začarani krug. Njena moć u razbijanju crne magije koja je okruživala našu vezu donela je oslobađanje i jasnoću. Sada mogu da nastavim dalje, osnažen i oslobođen tereta laži i prevare.

 4. iks

  Imala sam neugodno iskustvo sa crnom magijom koja je uticala na svaki aspekt mog života. Bila sam očajna dok nisam pronašla Svetlanu. Njene veštine u uklanjanju crne magije su zaista fascinantne. Zahvaljujući njenim ritualima i darom, uspela sam da se oslobodim tog tereta i ponovo povratim kontrolu nad svojim životom. Hvala ti, na oslobađanju od tog mračnog uticaja.

 5. iks

  Zahvaljujući njenim savetima i ritualima, sada smo ponovo zajedno i srećniji nego ikada pre. Hvala ti, Svetlana, povratila si ljubavi u moj život!

 6. goran

  Kada sam se suočio sa crnom magijom koja je bacila senku na moj život, ona je bila moja svetlost na kraju tunela. Njena mudrost i rituali su mi doneli oslobađanje od negativne energije i vraćanje mira u moj dom. Zahvaljujući njenom radu, sada se osećam zaštićeno i snažno, spremno da se suočim sa svim izazovima koje život nosi.

 7. Zoirca

  izvanredna u tome kako se bori protiv sihira! Kada sam otkrio da sam pod uticajem zlih sila koje su mi ometale napredak u životu, obratio sam se Svetlani za pomoć. Njeni rituali čišćenja i zaštite su mi doneli oslobađanje od negativnih uticaja i ponovno uspostavljanje harmonije u mom životu. Zahvaljujući njenom radu, sada se osećam oslobođeno i puno samopouzdanje.

 8. sonjica

  bol nakon raskida je nestala i da ponovo pronađem ljubav u svom životu. Zahvaljujući njoj, sada sam srećno udata i zahvalna sam joj na svakom koraku puta. Hvala ti, Svetlana, na tvojoj pomoci koja je promenila moj život nabolje!

 9. Zahvalna do neba!

  Njene amajlije su mi doneli mir i harmoniju u trenucima kada sam se osećala najviše izgubljeno. Njena sposobnost da vidi kroz slojeve stvarnosti je zaista nešto neverovatno. Hvala ti, Svetlana, na svemu što si učinila za mene!

 10. Valerija Jordan

  Svetlana je pravo blago među nama! Njen dar da razume i osvetli najdublje delove naše duše je zaista izvanredan. Zahvaljujući njenim savetima, uspela sam da rešim mnoge probleme u vezi sa emotivnim životom. Svetlana, tvoja mudrost i podrška su mi neizmerno dragoceni!

 11. Samac milja

  Svetlana je zaista izvanredna žena i vidovnjakinja! Njena sposobnost da pruži jasnoću i smernice kroz neprozirne situacije je nešto što me je duboko impresioniralo. Zahvaljujući njenim savetima, uspela sam da prevaziđem mnoge prepreke u svom životu. Svetlana, hvala ti na svemu što si učinila za mene i što si mi pomogla da pronađem put ka sreći i miru!

 12. Boban

  Svetlana je pravo blago u našem vremenu! Njena sposobnost da vidi i razume dubine ljudskih emocija je fascinantna. Kada sam se suočio sa teškoćama u vezi, obratio sam se njoj i nisam bio razočaran. Njeni saveti su mi bili kao svetionik koji mi je pokazao put kroz tamu. Zahvalan sam joj na svemu što je učinila za mene i moju sreću!

 13. Nikola

  Nema do Svetlane! Ona je prava vila koja je ušla u moj život kada mi je najviše trebala. Njena vera u moje sposobnosti i njena moć da reši moje probleme su mi doneli nadu. Svetlana je više od običnog vidovnjaka, ona je prijatelj koji stoji uz mene u svakom trenutku. Zahvalna sam što je deo mog života!

 14. Žana J.

  Svetlana je anđeo u ljudskom obliku! Njena energija i sposobnost da vidi ono što je skriveno su neverovatni. Kada sam se obratila njoj, nisam ni sanjala koliko će mi pomoći. Njeni saveti su mi bili vodič ka boljoj budućnosti. Hvala ti, Svetlana, na tvojoj ljubaznosti i podršci!

 15. Helena Nedic

  Njena sposobnost da predvidi budućnost i pruži tačne savete je fascinantna. Zahvaljujući njoj, uspela sam da prevaziđem mnoge probleme u svom životu. Amajlije koje mi je dala su mi donesele mir i sreću. Neizmerno sam joj zahvalna na svemu!

 16. Neda82

  Ne mogu da pronađem reči zahvalnosti dovoljne da izrazim koliko mi je Svetlana pomogla! Njena amajlija je zaista promenila moj život. Moje iskustvo s njom je bilo neverovatno. Preporučila bih je svakome ko traži istinsku pomoć i razumevanje. Njene reči i saveti su mi doneli mir i uspeh u mom braku i poslu. Hvala ti, Svetlana, na svemu što si učinila za mene!

 17. Marko

  Veliko hvala za sve! Mnogo ste mi pomogli sa crnom magijom i da mi je skinete. Hvala vam puno! Da vas nije bilo, ja ne znam kako bih se sa tim sam izneo. Jer mi je to sve bilo strašno. Amajlije što ste mi dali su odlične.

 18. Nikola

  Veliko hvala za sve! Mnogo ste mi pomogli sa crnom magijom i da mi je skinete. Hvala vam puno! Da vas nije bilo, ja ne znam kako bih se sa tim sam izneo. Jer mi je to sve bilo strašno. Amajlije što ste mi dali su odlične.

 19. Ana

  Puno sam znala ljudi koji se bave ovim stvarima, ali nikada nisam naišla na osobu poput Svetlane koja je toliko dobra u ovome. Od kada mi je pomogla, znam kome i kada treba da se obratim. Sve je uvek super. Želim da joj se zahvalim na svemu, a posebno na amajlijama za sreću i ljubav koje su mi vratile brak na prave staze. Hvala ti puno, draga moja Svetlana!

 20. Petar

  Veliko hvala za sve! Mnogo ste mi pomogli sa crnom magijom i da mi je skinete. Hvala vam puno! Da vas nije bilo, ja ne znam kako bih se sa tim sam izneo. Jer mi je to sve bilo strašno. Amajlije što ste mi dali su odlične.

 21. Jelena

  Nikad finiju i bolju ženu nisam srela! Sve preporuke imam za Svetlanu i sve pohvale. Zna žena o tome kako da pomogne, i to najbolje od svih za koje sam čula.

 22. Cecili123

  Svetlana mi je preko telefona sve rekla za budućnost i sve je pogodila! Oduševljena sam i stvarno preporučujem svima da joj se jave. Pored svega toga, mnogo mi je pomogla sa savetima za unapređenje braka i porodice. Hvala vam mnogo, Svetlana!

 23. Milena

  Prezadovoljna sam! Hvala vam na neverovatnoj amajliji koja mi je mnogo pomogla u životu. Sve pohvale, stvarno ste fantastični!

 24. Dragana

  Hvala ti, Svetlana, na svemu! Amajlija je bila odlična i puno mi je pomogla oko braka i ljubavi. Da nije bilo nje, sigurno bih se razvela. Hvala ti mnogo!

Ostavite odgovor