KAKO VRATITI VOLJENU OSOBU

Kako Vratiti Voljenu Osobu?

Kada je reč o vraćanju voljene osobe, postavlja se prvo pitanje – ‘’zašto je ona otišla’’? Da li je u pitanju razvod, raskid ili razdvajanje…? U nama se stalno koleba i postavlja pitanje – zašto?

Razlozi

Razlozi kao što i sami znamo mogu biti mnogi, najpre naši, ljudski postupci jedni prema drugima, ako smo postupali ispradno do takvih stvari ne bi došlo, ali opet, šta ako je i dalje sve redu ali je razlog nestanka voljene osobe iz života namerno izazvan nekim drugim silama? Onda možda i ne moramo da krivimo i preispitujemo sopstvene postupke nego da zapitamo nekog drugog šta je razlog našoj nesreći. Iskustva mnogih osoba govore o tome da su imali odlične odnose sa svojim voljenima i da su odjednom ti odnosi bili naprasno prekinuti bez nekog određenog razloga. Tu počinje sumnja da nije samo ljudski faktor prisutan nego da je i nešto ‘’više’’ umešalo svoje prste!

Kome se obratiti kako vratiti voljenu osobu?

Da bi se ovo potvrdilo kao ispravno, najbolje je da kontaktirate iskusnu osobu (vračaru, vidovnjaka i druge) kako bi oni ustanovili da li je reč o magijskom delovanju ili nije. Ukoliko nije, pokušajte da se posavetujete sa nekim stručnim licem na koji način da ponovo stupite u kontakt sa tom osobm i kako da joj priđete. A ako iskusna osoba utvrdi da je reč i nekom obliku magije onda treba da nastavite da sarađujete sa njima na sve načine kako bi uspeli da vratite voljenu osobu koja vas je napustila! U narednim linijama teksta biće opisani neki od principa rada pri vraćanju voljene osobe i poneki od jednostavnijih rituala koji možete i sami da primenite i pokušate da vratite voljenu osobu.

Rituali Kako Vratiti Voljenu Osobu

Prvi korak je kontakt sa vidovnjakom koji će da utvrdi da li je reč o nekakvoj vrsti magije koja prvo treba da se skine ili ukloni. Kada se obavi taj deo, onda se prelazi na deo gde se kroz određeni ljubavni ritual osoba usmerava ka drugoj osobi, i ovde je polje delovanja jako široko i ima mnogo varijacija na temu. Na primer, na ‘našim’ prostorima su popularna magijska vezivanja kao vid zadržavanja osoba uz sebe i to najčešće u ritualima vlaške magije. U svetu i na zapadu je prilično rasprostranjena magija sa medom i vezivanje i vraćanje voljene osobe uz pomoć njegovih magijskih dejstava. A evo i dva rituala za vraćanje i ponovno vezivanje voljene osobe, jedan relativno sa naših prostora i jedan koji praktikuju na zapadu: za naš su vam potrebni katanac i ključ i ušće dveju reka a za zapadnjački ritual teglica meda, vaša i slika osobe koju želite da vratite i zadržite. U prvom ritualu treba da odete sa katancem i ključem do ušća reke i da izgovorite ime voljene osobe koja treba da vam se vrati, da vas zamislite ponovo skupa i da potom zaključate katanac i bacite ga na mesto gde se reka uliva u drugu reku. Ključ nosite oko vrata kao amajliju i voljena osoba će vam se vratiti u nakjraćem mogućem roku.

Drugi ritual

Drugi ritual je mnogo ‘’slađi’’ i uključuje magiju sa medom. Uzmite teglicu meda i dve fotografije – vašu i fotografiju vaše voljene osobe, okrenite ih licem na lice i propijte ih crvenim koncem ali nemojte vezivati konac. Kada to uradite potopite ih u teglicu meda i ostavite pored kreveta. Voljena osoba će imati potrebu sa stupu u kontakt sa vama i da vam se vrati pošto ćete joj se posle ovog rituala na neki način ‘’osladiti’’.