Kako vratiti bivšeg dečka magijom?

Ljubavna magija verovatno predstavlja jedan od najstarijih oblika magijskog delovanje i magijske prakse. Sve je prolazilo i sve se menjalo u milenijumima iza nas, civilizacije su se stvarale, nestajale i propadale. Međutim čovek nekada i čovek danas, nisu nimalo različiti.

Posebno onda kada govorimo o osećanjima. Osećanja kod čoveka predstavljaju ono za šta živimo, mada to ponekad ume i da nam oteža naše dane. Danas kao i nekada, čovek je osećao pozitivna osećanja poput: ljubavi, sreće, ispunjenosti, radosti i blagostanja. Mada umeo je da oseti i osećanje: tuge, neuzvraćene ljubavi, bola ili besa.

Svaki narod odavde pa do drugog kraja sveta i svaki čovek, može pronaći i više od zrna istine u krilatici „ničeg novog pod Suncem“.

Magija kao jedan vid pomoći i načina da nešto preventiramo i rešimo u dubokoj je vezi sa emocijama, kako negativnim tako i pozitivnim. Veruje se da je ljubavna magija, pa i sama magija uopšte nastala u čovekovom dodiru sa prvim emotivnim problemima. Složićete se da ništa ne boli toliko duboko, kao emotivni gubitak neke osobe koju volimo.

Upravo zato magija jeste tu, da vam pomogne da sprečite odlazak voljene osobe iz života ili da vam pomogne da osobu koja je otišla iz vašeg života vratite u vaš život. Za to postoje različiti načini, ali prvo da vam saopštimo neka upozorenja!

Ako želite da vratite bivšeg dečka magijom, treba pre svega da znate da magija nije igračka i da vam može odmoći koliko i pomoći. Kada je magija u pitanju sve je stvar namere onoga koji želi njom nešto da postigne. Dakle ako želite da vratite dečka sa kojim ste davno raskinuli i on na primer sada već ima drugu devojku ili suprugu – to neće ići tako lako i može vam se obiti o glavu. Zašto? Zato što se to može učiniti samo mračnim putem, ili crnom magijom – jer se on mora prvo rastaviti sa nekim da bi bio sa vama.

Ovo nije preporučljivo zato što ovakav oblik magije može naneti više štete nego koristi. Ovim putem možete uništiti život njegovoj novoj partnerki, pa i njegov život – ponaročito ako je bio srećan sa novom izabranicom. Takođe treba naglasiti da što je više vremena prošlo od raskida do danas, to će biti teže vratiti bivšeg dečka.

Budite pametni i dobro procenite da li je magija najbolja opcija ili je jednostavno vreme da okrenete neku novu stranicu i nastavite svoj život dalje.

Rituali za vraćanje bivšeg dečka

Posle uvoda i upozorenja u ovom tekstu red je da vam kažemo nešto više o ritualima koji se primenjuju za vraćanje bivšeg dečka magijom. Postoji veliki broj različitih rituala, neki su kompleksniji i zahtevaju iskustvo dok će vam neke čak i vidovnjaci preporučiti da obavite sami.

U svakom slučaju ne bi bilo loše da se o svemu posavetujete sa nekim ko se razume u magiju, odnosno nekoga ko ima iskustvo u magijskoj praksi – jer sve u vezi magije može biti vrlo opasno i ozbiljno.

Ritual sa iglama „Plamen strasti“: Ovaj ritual obavlja se najčešće pri rastućem Mesecu. Međutim postoje podaci da on može biti obavljen i pri punom Mesecu, posebno ako žena želi da vrati muškarca – ali ne i obratno. Ritual zahteva crvenu sveću koja simboliše ljubav i određen broj igli za šivenje. Uzmite sveću u toku noći i u njoj izrežite ime osobe koju želite da vratite u vaš život. Potrudite se da nađete veću sveću ako je u pitanju veće ime i da svako slovo bude što veće i razmaknuto od prethodnog slova. Potom ubodite po jednu iglu u svako slovo njegovog imena na sveći i zapalite je. Dok sveća bude gorela, topiće se vosak i dolaziti do svake pobodene igle koje će pri topljenju ispadati. Zna se da kada god plamen dotakne iglu ta osoba čije ime stoji na sveći pomisli na vas. Ukoliko je sveća crvena to će sećanje biti ljubavno i strasno, te će ga podsetiti na to šta je izgubio. Puno devojaka tvrdilo je kako se pri korišćenju ovog rituala bivši momak ponovo javlja.

Ritual „Ljubavnih čvorova“: Ovaj ritual za razliku od prethodnog ne možete obaviti sami, jer podrazumeva bajanje i dobro poznavanje bajalica. Dakle za ovo ćete se morati obratiti nekome ko je mnogo upućeniji u magiju od prosečnog čoveka, pa i prosečnog vidovnjaka. Ritual se izvodi sa koncima različitih boja, često podrazumeva čak i korišćenje dlake ili parčeta nekog predmeta koji ima veze sa čovekom koga želite pridobiti. Konac se savija preko predmeta ili dlake, umotava se njim i od njega i drugih konaca vezuje se čvor. Ritual se obavlja u prvih sedam noći u mesecu, podrazumeva vezivanje sedam čvorova i sedam izgovorenih bajalica. Za ovaj ritual se veruje da je jedan od najsigurnijih načina da vam se neka osoba vrati. Iako predstavlja ritual bele magije, ukoliko ga iskoristite na zauzetom muškarcu mogli bi da mu upropastite vezu ili brak – što na kraju neće dobro izaći, čak ni po vas.

Magija je nešto sa čim treba biti izuzetno pažljiv! Postupanje sa magijom treba da bude iz pozicije nekoga ko oseća strahopoštovanje, kako biste izbegli negativne posledice njenog korišćenja.