Kako saznati ko ti pravi crnu magiju?

Crna magija koliko god bila nešto što za mnoge od nas predstavlja babsku priču, nije nešto za šalu i može biti vrlo opasan proizvod negativne energije koji – može, hoće i želi da uništi svaki oblik dobrote i sreće u nama i našim životima.

Ako želite da se zaštitite ove magije i drugih vidovova tamnih i mračnih oblika magijskog delovanja, ostanite uz nas jer je upravo to tema ovog teksta.

Šta je uopšte crna magija?

Crna magija za razliku od čuvene bele magije, predstavlja njen potpuni antipod. Bela magija služi čoveku, predstavlja korektiv njegovog života i može ga poboljšati prirodnim putem samo ubrzavajući procese koji su već potencijalno mogući. Dok je crna magija ono što može da vam donese veće uspehe i možda čak i sve što poželite, međutim samo za prvo vreme. Sreća u crnoj magiji brzo postanne nesreća, rešen problem ubrzo postane nebitan prema novim problemima i sve se vrlo brzo pretvori u katastrofu epskih razmera.

Crna magija je dakle jedna opasna destruktivna sila, kojom se ne treba igrati, ukoliko ne poznajete magiju taman onoliko da se crne magije rešite, kada ona počne da ubira plodove vašeg života. Često ova magija bude loša kako po onoga na koga je bačena, tako i po onoga ko ju je naručio, ali i po onoga koju je dozvao.

Crna magija kao i sihir, za razliku od recimo uroka, ponekad podrazumeva prizivanje demonskih sila, džina kod muslimana ili zlih duhova. Ova magija ponekad podrazumeva prizivanje mrtvih i prelaske u svet duhova i svet mrtvih. Upravo zbog toga, ona može biti opasna i po život onih koji se njom bave.

Šta učiniti ako znam da imam problem sa crnom magijom?

Prvo moramo objasniti kako na primer izgleda problem sa crnom magijom na nekom posebnom primeru. Takođe moramo da kažemo da je ove stvari vrlo teško odrediti nekim univerzalnim simptomima i pokazateljima. Postoje razni vidovi crne magije koja se baca da bi uzrokovala određene i specifične stvari.

Tako bi pokazatelj crne ljubavne magije bio to, da se osoba koja je začarana odjednom energetski stropošta – postane blaga i troma, kao hipnotisana. Posle određenog vremena, ta osoba može i da živne i to naravno u slučajevima, samo kada nije sa partnerom od koga neko pokušava da je odvoji.

Druga situacija je kada je na primer crna magija bačena direktno na nekoga i treba da mu upropasti život, karijeru ili porodicu. Tada će osoba koja je začarana primetiti, kako naglo i bez povoda stvari počinju da se ruše. Svaki pokušaj da se nešto promeni racionalnim putem, uglavnom bi bio uzaludan, sve dok se ne javite vidovnjaku koji bi mogao da vam pronađe rešenje magijskim putem. Naravno ne smete dozvoliti sebi da svaki svoj problem povezujete sa ovakvim stvarima, nije sve što vam se desi crna magija – crna magija jeste prisutna, ali zapravo je ređa nego što mislite.

Kako saznati ko ti pravi crnu magiju?

Postoje brojni rituali kako da saznate ko se urotio protiv vas i želi vam zlo. Posebno onda kada je taj neko već učinio nešto ritualno ili vam pokušao baciti crnu magiju.

Postoje dva stara rituala u kojima se može koristiti so ili brašno. Uzmite malo više soli ili brašna i prospite ga negde, gde znate da sigurno ne može stati čovekova noga. Pod tim mislimo na pod ispod vašeg spavaćeg ili bračnog kreveta, ili negde iza ormara ili kredenca koji ne pomerate često. Sedam dana pre punog Meseca, kažite sledeću bajalicu: „soli bela, trag mi pokaži ako neko želi dom da mi raskući i život upropasti“. Ukoliko koristite brašno, kažite drugačije ovu bajalicu i to učinite na sledeći način: „belo moje brašno, nogu zlom sačekaj, tu ga i ustavi, trag mu zabeleži“.

Posle sedam dana, u noći punog Meseca otkrite to mesto gde ste prosuli brašno ili so i dobro ga pogledajte. Ako vidite i najmanji trag javite se nekom vidovnjaku koji može da vam pomogne sa skidanjem crne magije, jer ju je neko već bacio.

Ako sumnjate da vam je magiju bacio neko blizak, ali ne znate ko je tačno to bio, uzmite fotografije svake osobe na koju sumnjate. Poređajte ih jednu pored druge, ali napravite veći razmak i zapalite belu sveću tokom noći. Potom uzmite obični visak i dignite ga iznad fotografija i pustite ga da vas on odvede do one fotografije na kojoj je osoba, koja vam želi nauditi.