Kako rastaviti ljubavni par?

Ljubavna magija je jedna od najdrevnijih disciplina u magiji i veruje se da postoji otkako postoji i sama ljubav. Ljubav je nešto najbitnije na svetu, predstavlja ono čemu svi težimo u životu. Ljubav može da nas ispuni srećom i blagodeti koju u samoći ne možemo da imamo.

Međutim kako kažu ljubav takođe može da boli ako je neostvarena, ako želimo nekoga ko nas ne želi. U takvim prilikama većina počne da se inati prema drugima, stupa u neobavezne veze i pravi samo još veći problem sebi, a kasnije i drugima.
Mnogi u takvim situacijama posegnu i za vidovnjaštvom i magijom kao rešenjem. Međutim ako je ljubav nemoguća, ako je prirodno neostvariva. Odnosno ako za nju ne postoje jaki osnovi, koje bi bela magija mogla samo da potkrepi, da ujedini i ubrza proces i željeni srećni ishod – onda pojedincu ostaje samo crna magija.

Crna magija sa druge strane, može svašta, čini se da može mnogo više od bele magije. Čini se da može da učini nešto što deluje nemoguće. No, ona kao i svaka zla sila, radi samo u korist destrukcije. Upravo iz tih razloga, ako posegnete za ovakvim rešenjem svog problema, možete biti u velikom problemu koji će doći mnogo kasnije i kojem se nećete nadati. Zato je najbolje posavetovati se sa pravim vidovnjacima – nikada to ne isključujte kao mogućnost, jer se možete strašno prevariti ako počnete koristiti crnu magiju.

Napici i ljubavna magija

Korišćenje ljubavne magije najčešće jeste povezano sa čuvenim ljubavnim napitcima. Ovakvi napitci mogu imati razna dejstva. Oni se mogu koristiti za mušku potenciju i pojačavanje seksualnosti, te se upravo iz tih razloga veruje da su današnja sredstva za potenciju proizašla iz negdašnjih ljubavnih napitaka koje su drevni narodi pravili i koristili u iste svrhe pre hiljadu godina.

Ljubavni napici mogu se koristiti takođe za pojačavanje ljubavi, ali i za izazivanje zaljubljenosti i kod muškaraca i kod žena. Kako kažu žene koje se bave pravljenjem ovakvih napitaka, najveći problem sa njima je to što mogu biti zloupotrebljeni u negativne svrhe.

Ljubavni napici su namenjeni za ostvarivanje punih potencijala ljubavi između ljudi koji se već vole ili koji mogu prirodno da se zavole, te napitak taj proces samo ubrza. Međutim sa druge strane, imate ljude koji žele nekoga sa kim ne bi trebali da budu, poput nekoga ko je oženjen, udat ili jednostavno rečeno zauzet. Odgovarajućom dozom ovih napitaka, može se privoleti neko ko protiv svoje volje i sudbine zaželi nekoga sa kim ne bi trebao da bude. Na ovaj način mogu se rastaviti ljubavni parovi, a to nikako nije dobro.

Gledano sa energetske strane, ovakvim postupkom privlače se pre svega negativne sile i negativna delovanja energije. Posle određenog vremena može se javiti stres, nervoza, kao i agresivnost kod čoveka koji je začaran (bilo da je u pitanju žensko ili muško). Čovek će se boriti sa magijom koja je u njemu, boriće se čak i agresijom prema onome ko mu je to učinio, jer suštinski ne želi ono što mu je dato i to je nemoguće zaustaviti. Zato je najpametnije koristiti ljubavne napitke samo ako oni pojačavaju ljubav između već postojećih partnera.

Čari i rituali za rastavljanje ljubavnih parova

U prethodnom segmentu obratili smo pažnju na ljubavne napitke, na njihovo pozitivno ali i razorno negativno dejstvo. Ljubavni napitci imaju dvojaku prirodu, međutim rituali, čari i bajalice imaju samo jednu prirodu – ako treba da naude, naudiće (crna magija), ako treba da pomognu, pomoći će (bela magija). Rituale i bajalice posebno ovakvog tipa možete izvesti samo uz pomoć veštijeg vidovnjaka ili maga.

Ritual sa krvlju – ovaj ritual je izuzetno bizaran, predstavlja crnomagijski ritual koj može uništiti nečiji brak i pretvoriti nekoga u zaljubljenog roba. Uzima se menstrualna krv devojke ili krv momka (zavisi ko želi magiju – u slučaju momaka koristi se čak i sperma), zatim se ona odlaže i nad njom se baje. Neke vračare koriste prsten u ovakvim prilikama, koje ostavljaju u devojačkoj menstrualnoj krvi i bace čini na njega. Potom bi devojka uzela taj prsten i kada bi sledeći put prišla muškarcu koji joj se dopada, trebala bi da ga pogleda kroz prsten. Veruje se da će čovek ubrzo postati potpuno omađijan i zaljubljen u tu devojku, bez obzira da li je oženjen ili ne.

Sličan ritual imamo sa krvlju ili spermom. Veruje sa da ako se te izlučevine postave u nečiju kafu ili poprskaju nečiji jastuk ili postelju i ako se izgovore prave bajalice, da to može automatski privući žrtvu koja će postati zaljubljena u onoga ko je čini bacio.

Takođe postoje rituali u kojima se baje na groblju, pa se ukradena odeđa muškarca i žene baca u iskopan grob, te se tako i njihova ljubav osuđuje na propast. Posle toga se to dvoje kojima je uvračano, uglavnom rastavljaju i razilaze.