Kako Prepoznati Urok na Sebi

Urok

Kada nam neke stvari krenu nizbrdo a mi nemamo validan razlog za to, često problem krenemo da pripisujemo crnoj magiji i njenim zlokobnim dejstvima i simptomima. Stvari nisu uvek u životu crne, ponekad ih naš ugao gledanja iskrivi tako da pomislimo na najgore a zapravo je sve u redu. Kao što ste već i pročitali u prethodnim redovima teksta, za mnoge nedaće ljudi, a pogotovo na našim prostorima, krenu da spominju crnu magiju, prokletstva, baksuze, negativnu energiju, kletve, uroke i slično. U svetu je u proseku najviše rasprostranjeno, kako to mnogi misle, sujeverje da se rade različite stvari kako bi se odbio urok ili oterala loša sreća i maler.

Od onih smešnih popud oblačenja gaća naopačke pa sve to toga da se nosi ogledalo kao vid zaštite od uroka. Ovde konkretno neće biti reči o crnoj magiji nego o jednom njenom izdanku a to je urok i kako prepoznati urok na sebi. Kao što ste možda do sad i pročitali kod nas na sajtu u tekstu koji govori o skidanju uroka, da urok predstavlja namerno ili nenamerno usmeren vid energije ka nekoj osobi. Upravo zbog toga, urok ne mora nužno da se poistoveti sa crnom magijom već je zasebna kategorija.

Kako Možete Prepoznati Urok

Kao usmeren vid energije (svesno ili nesvesno) kada se zakači za neku osobu, počne da ispoljava neko od svojih zloćkastih dejstava. Od loše sreće, preko malera pa sve do negativne energije urok može da prouzrokuje različite stvari, a ovo su neke od njih da možete da ih prepoznate:

-dakle urok na sebi ćete prepoznati tako što ćete najčešće posle kontakta sa osobom koja vas je urekla imati neki čudan osećaj i nećete znati sebi precizno da ga definišete,
-moguć maler u svakodnevnim aktivnostima koje nesvesno obavljate,
-trapavost koja se iznenadno javila, sve Vam ispada iz ruku, rušite stvari, saplićete se…
-blag osećaj umora u toku obavljanja nekih poslova,
-brzopletost sa ljudima koja može da dovede do sitnih svađa…

Ovi i još neki simptomi ukazuju na to da imate urok na sebi. Što se tiče skidanja uroka sa sebe, najbolje je obratiti se nekom od vidovnjaka sa ovog sajta, zato što su to ljudi sa mnogogodišnjim iskustvom i neki od njih će znati šta je najbolje za Vas.