KAKO PREPOZNATI OSOBU KOJA BACA ČINI?

U prethodnim tekstovima na sajtu, pisali smo o crnoj magiji, kako prepoznati crnu magiju, kako deluje crna magija i slično. Dosad nismo konkretno spomenuli potencijalne mogućnosti kako sve i na koje načine možete postati žrtva crne magije, ponekad sasvim slučajno i nenamerno.

Osoba Koja Baca Čini

Pre nego što krenemo u otkrivanje osobe koja baca čini, moramo se pozabaviti sa problematikom crne magije i njenog šireg ili užeg spektra delovanja. Najpre treba da utvrdite da li Vam ne ide u nekoj sferi života, da li stvari ne idu i jednostavno ne idu nikako od ruke. Kada bacite sumnju na tako nešto, prvo preispitajte sebe da li nešto radite pogrešno i pronađite drugačiji pristup stvarima u životu kako biste videli da li je problem ipak u Vama. Kada ustanovite da problem možda i nije u Vama, potrebno je da se raspitate i kontaktirate nekog iskusnog vidovnjaka (možete pogledati na našem sajtu i odabrati nekog od njih).

Kada kontaktirate vidovnjaka i on izvrši energetsku pretragu i otkrije da je reč o magiji, onda se preduzimaju dalji koraci i stvar se razvija, pa tako sve dok ne dođete do rešenja. U nekim slučajevima moguće je da dođe do energetske blokade zbog gomilanja velike količine energije i onda je vidovnjak jednostavno ukloni i Vaš problem je rešen, dok neki malo komplikovaniji slučajevi zatevaju vreme i strpljenje.

OGLASI

Kako Prepoznati Osobu Koja Baca Čini?

Dakle kada utvrdite da imate posla sa crnom magijom i kada ste našli dobru osobu sa kojom ćete se konsultovati oko skidanja i otkrivanja osobe koja baca čini, kreće akcija. Najpre će Vam biti skrenuta pažnja i postavljana sledeća pitanja u slučaju otkrivanja osobe koja baca čini, a to je:

-da li ste u poslednje vreme primetili neke čucne stvari u ili izvan doma (nekakve smotuljke, papiriće, urolane konce, dlačice, koščice, sveće, zrnevlje, glavu mrtve kokoše i slično..)?
-da li ste u poslednjih par nedelja primetili neke sumnjive osobe koje se šunjaju oko Vašeg doma, stana, dvorišta, imanja (ukoliko jeste moguće da je reč o anonimnom magu ili vračari koji podmeće magiju)?
-da li vas boli glava ili osećate negativnu energiju kada Vam u kuću dođe određena osoba koju i ‘’ne mirišete’’ ali ste u nekom odnosu sa njom (drugarskom, rodbinskom..)?
-da li primećujete da se neko od vaših bližnjih ljudi  ponaša čudno kada je sa Vama ili u Vašem domu?

Ova i ostala pitanja koja Vam vidovnjak postavi mogu otkriti osobu koja baca cini na Vas, Vašu kuću i porodicu. Potrebno je da uključite svoje šesto čulo i verujete svojim instinktima kada je reč o osobama koje bacaju cini, upravo zbog toga sto to može biti apsolutno bilo koja osoba iz Vašeg užeg ili šireg okruženja. Budite oprezni ali i pametni, prepoznajte osobu koja baca čini i sprečite je u toj nameri kako ne biste morali da se mučite sa posledicama crne magije i skidanja iste.

TEKSTOVI