KAKO PREPOZNATI OSOBU KOJA BACA ČINI?

U prethodnim tekstovima na sajtu, pisali smo o crnoj magiji, kako prepoznati crnu magiju, kako deluje crna magija i slično. Dosad nismo konkretno spomenuli potencijalne mogućnosti kako sve i na koje načine možete postati žrtva crne magije, ponekad sasvim slučajno i nenamerno.

Osoba Koja Baca Čini

Pre nego što krenemo u otkrivanje osobe koja baca čini, moramo se pozabaviti sa problematikom crne magije i njenog šireg ili užeg spektra delovanja. Najpre treba da utvrdite da li Vam ne ide u nekoj sferi života, da li stvari ne idu i jednostavno ne idu nikako od ruke. Kada bacite sumnju na tako nešto, prvo preispitajte sebe da li nešto radite pogrešno i pronađite drugačiji pristup stvarima u životu kako biste videli da li je problem ipak u Vama. Kada ustanovite da problem možda i nije u Vama, potrebno je da se raspitate i kontaktirate nekog iskusnog vidovnjaka (možete pogledati na našem sajtu i odabrati nekog od njih).

Kada kontaktirate vidovnjaka i on izvrši energetsku pretragu i otkrije da je reč o magiji, onda se preduzimaju dalji koraci i stvar se razvija, pa tako sve dok ne dođete do rešenja. U nekim slučajevima moguće je da dođe do energetske blokade zbog gomilanja velike količine energije i onda je vidovnjak jednostavno ukloni i Vaš problem je rešen, dok neki malo komplikovaniji slučajevi zatevaju vreme i strpljenje.