Kako napraviti magiju za ljubav?

Ljubavna magija predstavlja vrlo složenu disciplinu magijskog delovanja. Poreklo ljubavne magije nije poznato, međutim mnogi veruju da je kao i svaka specifična magijska disciplina, ljubavna magija nastala kada se prvi put javio ljubavni problem za koji je trebalo naći magijsko rešenje. Ljubavna magija nije karakteristično vezana ni za belu, ni za crnu magiju – međutim ljubavna magija može biti i crna i bela.

Kako da prepoznamo koja je bela, a koja je crna ljubavna magija?

Bela ljubavna magija namenjena je tome da spoji rastavljeni par, da zaštiti od crne ljubavne magije, da donese sreću u braku ili vezi. Namenjena je tome da ubrza proces zaljubljivanja kod osobe koja već pokazuje znake simpatisanja prema osobi koja čini ili naručuje magiju. Bela ljubavna magija takođe može da poboljša seksualne odnose u vezi ili braku i da jače učvrsti zahladnele odnose među partnerima.

Crna ljubavna magija je slična u ovom polju delovanja, zato je teško razlučiti šta je crna, a šta bela magija kada se govori o ljubavnoj magiji. Crna magija čini iste stvari kao i bela, samo su rituali drugačiji i traže veće žrtve. Njena razlika u odnosu na belu magiju je to što ona mora da ide protiv nekoga. Zato se crna ljubavna magija koristi samo onda kada neko treba da se natera da se zaljubi u drugu osobu koja je naručila crnu magiju. Crna se za razliku od bele ljubavne magije koristi onda kada je osoba na koju se magija baca zauzeta, odnosno ako je u braku ili vezi.

Ovim putem se taj brak ili veza mogu razoriti ili se uticati da se partneri razdvoje. Tako bi onaj ili ona koji su magiju naručili mogli da budu sa osobom sa kojom žele da bude. Mnogi se prevare i lako se upuste u crne rituale, ne znajući da ovakvi rituali jesu kontraproduktivni. Dešava se to da veze i brakovi nastali iz ovog vida magije, uvek brzo dožive svoj kraj ili se nastavljaju ali turobno i loše po onoga ko je magiju naručio. Takođe i praktičari crne ljubavne magije generalno imaju problema zbog svog delovanja i često zbog magije koju koriste, ostanu sami i prokleti celog života.

Kako napraviti magiju za ljubav?

Ako smo vas malo zaplašili, izvinjavamo se – jer nije sva magija crna i mnogo se šta može postići magijom bez posledica. U tome je najbolje tražiti savetnika ili saveznika koji se duži niz godina bavi magijom (poput vidovnjaka, vračare ili maga). Naročito je pametno naći nekoga ko se bavi samo ovim vidom magije, odnosno ljubavne magije. Takvi ljudi su specijalisti i stručnjaci za rešavanje problema magijskim putem i mnogo su efikasniji u korišćenju svojih rituala.

Navešćemo vam neke primere bajalice i rituala kako da napravite magiju za ljubav. Međutim naša je preporuka da ipak stupite u kontakt sa nekim od vidovnjaka, jer su stvari po pitanju magije mnogo jednostavnije kada pored sebe imate stručnjaka za magiju ili vidovnjaka.

Ritual za ljubav koji će vam vratiti voljenu osobu

Ovaj ritual se izvodi tako što ćete uzeti fotografiju voljene osobe, a zatim i svoju fotografiju i staviti je na sto gde biste trebali iscepkati latice od dve crvene ruže. Upalite potom dve sveće crvene boje, fotografije stavite na latice cveća, ali tako da vosak sveća kaplje između dve fotografije. Zatim ponavljajte bajalicu: „spoji ga za mene, nek mu dan ne svane i noć neodnoći, dok mi ne dođe.“

Ritual za zaljubljenost

Zapalite sedam sveća ružičastih, crvenih i rozih boja. Počnite ritual 7 dana pred puni Mesec i svaki put za sobom ponosite sliku osobe za koju želite da se zaljubi u vas. Sliku postavite u centar polu kruga kojeg sačinjavaju sveće. Uzmite konac crvene boje i svežite 7 čvorova – po jedan u svih 7 dana do punog Meseca. Bajalica je sledeća i treba je izgovarati tri puta, svakog dana u vreme rituala, koje uvek mora biti isto: „Pružam ti ruke i pružaš ih meni, koncem ih vezujem sebi, budi moj i biću tvoja“.

Vrlo je važno napomenuti da ovi rituali rade samo kada su partneri koje želite za sebe slobodni, odnosno ako nisu već u braku i vezi. Naravno važno je da još nekog vidovnjaka pitate šta biste mogli da učinite u vezi sa ljubavnom magijom, kako bi ona bila efikasnija.