Kako dozvati voljenu osobu

Ljubav je nešto najdivnije na svetu, nešto zbog čega po mnogima vredi živeti. U svakom smislu ljubav je nešto što može ispuniti vaš život srećom i posebnim blagostanjem, zbog kojeg ćete imati utisak da napredujete u svim aspektima života. Međutim koliko god može biti divna, ljubav može prouzrokovati mnoge probleme u vašem životu.

Kada to kažemo najpre mislimo na čest fenomen neuzvraćene ljubavi koja može biti izuzetno toksična, naporna i frustrirajuća stvar za pojedinca koji voli nekoga ko ga ne želi pored sebe. Takođe čest je slučaj da ljubav, ako nije negovana, vremenom može splasnuti i smanjiti se. Za posledicu toga uzimaju se raskidi dugih veza, brakova i bilo kakvih odnosa između ljudi koji su se u jednom trenutku voleli.

Često pitanje koje se javi u ovakvim situacijama i koje često pristižu sa svih strana i od strane oba pola, je to da li se može naći rešenje za ovakve probleme. Da li možemo nekim vidom magije dozvati voljenu osobu? – ili je na kraju ljubavi, čak i magija nemoćna?

Možemo vam napomenuti, da magija nije nemoćna u ovakvim okolnostima i da može biti vaš veliki saveznik, posebno ako pored sebe imate moćnog vidovnjaka ili maga koji vam može pomoći.

Šta je ljubavna magija?

Ljubavna magija je kao vid magije prisutna verovatno od kada i postoji ljubav, a to znači verovatno i od kada postoji čovek. Ova magija predstavlja drevnu veštinu, proizišlu iz nataloženog iskustva i znanja o ljubavi i moći magije koja ljubav može podupreti i poboljšati.

Šta je crna, a šta bela ljubavna magija?

Ljubavna magija kao i svaka magija, može biti i crna i bela. Crnu možete prepoznati kao potrebu za nasilnijim i agresivnijim uticajem na nekoga da se privoli onome ko vrši ritual crne magije. Ovaj vid magije proističe iz sebičnih pobuda i potreba pojedinaca, da prisovoji nekoga veštačkim putem, čak i ako taj neko nije slobodan kao partner. Crna magija i deluje samo onda kada na svom putu treba nešto da uništi, poništi ili ubije, ona je obličena u moćnom vidu destrukcije i autodestrukcije. Često neće doneti dobro ni žrtvi, ni naručiocu, a ni onome ko je ritual sproveo. Žrtva će se pod dejstvom crne ljubavne magije ponašati kao zombi, bez i jedne, jedine želje sem one da bude sa osobom koja ga je omađijala.

Bela magija nije toliko opasna, posebno onda kada je ukorenjena u veri da neće poremetiti nečiji život i da će na samom kraju njenog delovanja izazvati prirodni i spontani pozitivni efekat. Koristi se onda kada treba da pojača već postojeću ljubav, da je osnaži, da ukloni prepreke koje su se stvorile između zaljubljenih ljudi. Koristi se takođe i onda kada treba da spoji ljude koji imaju veliku potencijal za lep ljubavni život, mada ne mogu da se pronađu i prepoznaju kao partneri.

Napominjemo da magiju ne treba praktikovati sam, posebno ako niste dovoljno upoznati sa svetom magije. Gotovo sve što uradite, a ako to uradite nepažljivo može biti loše po vas ili po tu osobu kojoj bajete.

Bajalice i rituali za ljubavnu magiju

Bajalice predstavljaju rečenice koje se ponavljaju tokom rituala, ali uvek isto, uvek istim tonom, istim sledom i prilikom istog rituala. Rituali sa druge strane predstavljaju čin magijske radnje, kojim se uz bajalicu baje kako bi se postigao određeni cilj. Ljubavna magija ima za cilj da dozove voljenu osobu u svakom smislu, dakle da vam se ona ili vrati (ako ste je izgubili) ili da vam se približi (da se toj osobi više svidite), ako niste još uvek pokušali da budete zajedno.
Najbitnije je da se obratite nekome ko se ovim stvarima bavi već duži niz godina. On ili ona mogu proceniti da li je uopšte potrebno raditi magiju, jer je možda vas i potencijalnog partnera nemoguće povezati (magija nije svemoćna). Najbitniji uslov koji mora postojati da bi magija delovala je blizina, morate biti bliski sa osobom ili u blizini osobe zbog koje radite ritual. Pokušaćemo da vam predočimo neke od rituala.

Čuveni ritual sa koncima i vezivanjem čvorova, može biti ono što bi vam pomoglo da dozovete voljenu osobu. Ovaj ritual je jako zahtevan, može ga obaviti samo vidovnjak ili iskusni mag ili vračara i nije u potpunosti poznato koja je bajalica najdelotvornija za njega. Jedna varijanta takvog rituala nalaže to, da morate kupiti 7 različitih boja konca, vezati ih u 7 različitih čvorova (tako da se svi konci preklapaju) i ponoviti bajalicu 7. Ova bajalica, odnosno ritual može biti jako efikasan, ako vam se sviđa neki momak / devojka kog na ovaj način možete dozvati. Takođe ovaj ritual se praktikuje i kada neko ima probleme u braku ili vezi, a čak i po nekima – da spreči moguće preljube.

Rituali koji podrazumevaju sipanje određenih tekućina u piće po nekima mogu biti takođe vrlo efikasne. Veruje se da momak može ostaviti svoj ejakulat (spermu) u šolji kafe svoje potencijalne partnerke. Za žene, ova magija radi na istim osnovama, te tako žene koje žele nekog partnera mogu sipati tom istom partneru kap, dve svoje mestrualne krvi. Kada se čovek susretne sa ovim delovanjem magije, nema te sile koja će ga moći odubreti od vas.