KAKO DOĆI DO NOVCA MAGIJOM

Kao što i sami znamo, novac je sredstvo koje pokreće moderan svet. Bez njega se može ali nam je opet neophodan za opstanak. Od davnina kroz istoriju, kroz tokove novca pratimo mnoge događaje, preko ratova, revolucija pa preko procvata privreda i stvaranja umetnosti. Ovaj svet jednostavno počiva na temeljima materijalnog i odnos je takav da onaj ko kontroliše novac, kontroliše svet. U ovom snažnom poretku koji je sagradio čovek reko gde možemo da utičemo na okolnosti i ne možemo uvek sve da steknemo poštenim radim i nekad imamo uticaj da nam novac bez obzira na lični trud i posvećenost, jednostavno izmiče. Pitate se kako doći magijom do novca?

Kako Doći do Novca Magijom

S obziromn na ovakav poredak i splet okolnosti, novac koji nam izmiče možemo da privučeko ka sebi uz pomoć malo magije! Nismo ni svesni koliko su nam se neki rituali podvukli pod kožu i koje već možda i praktikujemo a da to ne znamo. Na primer, čuli smo mnogo puta za ono da novčanice u novčaniku treba da budu složene licem da nas uvek ‘’pogledaju’’ kada otvorimo novčanik ili da ne treba da držimo razne stvari i papiriće u novčaniku jer to blokira energetski protok i samimi tim i finansije koje dolaze.

Još jedno od rasprostranjenih verovanja jeste da novčanik nikada ne treba da bude prazan i da u njemu uvek treba da bude bar jedna novčanica, takođe, novčanik se nikad ne poklanja prazan. Upravo ove sitnije koje neki od nas praktikuju predstavljaju jedan oblik magije kako doći do novca! Sada kada ste upoznati sa ovim ritualima, i ako ih niste praktikovali počnite oni će svakako doprineti da energija finansija prostruji kroz Vaš novčanik.

Rituali Kako Doći do Novca Magijom

U narednim redovima teksta opisaćemo Vam neke od simboličnih rituala do onih ozbiljnijih kako da da dođete do novca magijom!

  • Jedno istočnjačko verovanje Vam je takođe poznato a to je fengšui žabica u čija usta se stavlja novčić ili novčanica i ona se okreće zadnjicom ka vratima objekta kako bi novac mogao samo da dolazi.
  • Drugi ritualčić je veoma jednostavan, nađite prodavnicu sa kristalima i poludragim kamenjem i kupite sebi jedan mali citrin koji ćete staviti u novčanik. Citrin je poludragi kamen zlatne boje, varijacija kvarca (gorskog kristala) i on ima moć da privuče i pojača polje Vaših finansija duplo!
  • Jedna od popularnih metoda u svetu magije jesu takođe i sveće. Preko sveća i magije možete doći na sledeći način, na noć punog ili mladof meseca, u ponoć zapalite ljubičastu sveću koja simbolizuje izobilje i bogatstvo. Iza sveće stavite ogledalo a ispred ogledala novčić i ostavite da sveća izgori.

Energije novca će se utrostručiti u Vašem životu!

Postoji mnogo metoda pomoću kojih možete magijom da privučete novac a jedan od naših zlatnih saveta je da pozovete nekog od vidovnjaka sa našeg sajta zato što su oni u mogućnosti da Vam izrade moćne amajlije koje privlače novac ka Vama ili preduzeću, firmi! Nemojte oklevati i pozovite odmah i svedočite činjenici kako se Vaše finansije umnožavaju!