JEDNOSTAVNA LJUBAVNA MAGIJA

Gde spada jednostavna ljubavna magija?

Među temama kojie su najrasprostranjenije kada je reč o magiji, jesu one koje se tiču ljubavne magije i njenih rituala. Magija kao što verovatno znate, deli se na belu i crnu. Jednostavna ljubavna magija u najvećem broju spada u belu i bezazlenu magiju, zato što su namere i rituali preko kojih se izvodi pozitivni i imaju za cilj da nekom ulepšaju život.

Sa druge strane imamo i onih negativnih aspekata jednostavne ljubavne magije, a tu na primer spada crnomagijsko vezivanje ljubavnika koje dalje ima svoje varijacije. Kada je reč o vezivanju, ono ima negativnu konotaciju zbog toga što se pri takvim ritualia vezuje duša osobe za drugu osobu gde treba da postane zavisna od nje, ili se vezuje muškost da može da opšti samo sa osobom koja ga je vezala. I jedno i drugo se kose sa kosmičkim zakonima balansa i ravnoteže.

Ukoliko se potrudimo da poštujemo kosmos i njegov balans, to će nam se uvek isplatiti. Jednostavna ljubavna magija predstavlja svaku magiju koja za ishod ima pridobijanje voljene osobe bez da se remeti kosmička ravnoteža. Takođe, jednostavna ljubavna magija se ne bi zvala tako a da nismo za Vas izdvojili rituale koji su veoma lagani za praktikovanje.
U kratkim crtama slede neki od rituala jednostavne ljubavne magije.

Rituali jednostavne ljubavne magije:

-Medene teglice-
U teglicu meda umočite svoju i fotografjiu osobe kojoj želite da se svidite ili osladite i dok zatvarate teglu pomislite na to kako ste zajedno sa tom osobom i kako postajete bliski i intimni. Postoje i različite varijacije ove magije ali je ovo jedan od najprostijih načina da se ovaj ritual izvede.
-Katanac i reka-
Potrebni su katanac, ključ, crveni konac i crvena sveća. Katanac odnesite do ušća bilo koje dve reke i zaključajte ga misleći na neku osobu sa kojom želite da se spojite, zatim zaključajte katanac i bacite ga tamo gde se spajaju dve reke. Ključ treba da ostavite ispod nekog drveta koje rađa slatke plodove, zakopajte ga i na to mesto zapalite sveću da izgori do kraja.
-Magija sa fotografijama-
Potrebne su Vam fotografija Vas i druge osobe, crveni konac i vosak crvene sveće, a može i par kapi meda kako bi se sve ‘’zasladilo’’. Uzmite fotografije i okrenite ih licem u lice. Nakapajte vosak i par kapi meda i zatim ih tako spojite. Prošijte ih crvenim koncem, i između Vas će krenuti da sevaju ljubavne varnice.
-Magija sa prstenom-
Nađite verenički prsten oca ili majke (žena treba da uzme majčin prsten a muškarac očev) i zatim nakapajte 3 kapi krvi iz svog domalog prsta sa rukom kojom ne pišete nego onom suprotnom. Kada ovo uradite, stavite prsten oko vrata i nosite kako bi kada susretnete na diskretniji način pogledali osobu koja Vam se sviđa i na taj način pridobili njenu pažnju i privukli je ka sebi.