Vidovita Danica

SAZNAJTE I ISPUNITE VAS LJUBAVNI, PORODIČNI ŽIVOT I OSLOBODITE SE CRNE MAGIJE

Zahvaljujući svojoj snazi, mogu vam pomoći u raznim životnim situacijama i nevoljama.  Kakvu ću magiju koristiti, zavisi od vašeg pojedinačnog slučaja i načina stvaranja crne magije koja ukoliko je ima vam remeti život. U svim slučajevima koristim se belom magijom (koristim zavjere, molitve, svijeće, začaranu vodu, vosak, jaje), kako bi na najcisi=tiji nacin resila vase probleme. 

ostvarljivi rezultati

za mene ne postoji neuspeh u radu, svakom klijentu se posvetim 100% i svu svoju energiju koristim da bi sprečila i izbrisala njegov problem, bez obzira na to gde se nalazite vi ili osoba iz vaše blizine kojoj je potrebna moja pomoć ja radim na daljinu! Garantujem svim klijentima da će se njihov problem rešiti u roku od 3-7 dana nakon rituala.

Kontaktirajte me, bez obzira koliko ozbiljan problem izgledao, uvek možete promeniti negativnu situaciju, sebe i svoj život. Možete me pozvati u bilo koje vreme, sa klijentima sam u kontaktu 24 sata dnevno i spremna sam da započnem ritual čak i na dan kontakta!

 • otklanjam posledice crne magije, vlaške magije, vodoo magije, muslimanske magije, ciganske magije…
 • otklanjam posledice uroka koje su najčeće potomski prenosivi
 • povratak partnera i pronalazak srodne duše
 • rešavam sve vrste poslovnih problema
 • rešavam probleme sa nesanicom i kosmarima
 • donosim mir u vašu porodicu i dom
 • predvidjam vašu sudbinu
 • pravim moćne amajlije zaštite

OTKRIVAM I OTKLANJAM POSLEDICE CRNE MAGIJE

svakog čoveka okružuje različita energija, ali ukoliko zlo uđe u vaš onda ste u problemu. saznajte da li ste pod uticajem crne magije i da li baš zbog nje vam se gomilaju raznorazni problemi koji mogu biti vezani za ljubav, porodicu, posao i ostale životne probleme, saznajte ko vam je želeo zlo. uklanjam sve vidove crne magije i time uspostavljam balans u vašem životu, koji se nakon toga nastavlja bez ikakvih posledica i problema!

REŠITE SE NEVERSTVA I SAZNAJTE DA LI VAS PARTNER VARA

energija ljubavna se veoma lako oseti pa čak i preko fotografije, ritual koristim tako što stavim vašu fotografiju pored partnerove i seznibilnim sposobnostima osetim kakva energija vas okružuje, ukoliko osetim prisustvo druge energije partner vas sigurno vara. ukoliko želite posle toga da se oslobodite ljubavnice prekinuću njihovu privlačnost i vezaću vašeg partnera samo za vas! obnoviću strasti i vaša veza ili brak biće jači nego ikada!

POVRATITE PARTNERA

povratila sam više od 1000 parova koje je ili sudbina rastavila ili čak uticaj neke od crne magije. napustio vas je partner ili je otisao drugome? ne brinite ništa energija je ta koja upravlja takve stvari, a ja sam ta koja upravlja energijom uz pomoć moćnih rituala. povratite vašu dragu osobu u roku od 48 sati!

REŠITE PORODIČNE PROBLEME

plašite se da porodični problemi će vam rasturiti porodicu? imate probleme koje nikako ne možete da rešite u vaša 4 zida? ne brinite mojom magijom daću vam snagu i oslobodiću vas negativne energije a vaše zajedništvo nikad neće biti jače i bezbrižnije!

This Post Has 17 Comments

 1. Kleopatra

  Ziva mi bila Danice jos sto godina da tebe nije bilo nikada se nebi resila svog problema sa muzem sa kojeg sam se stalno svadjala. Sad zivimo drugacije i mnogo mi je lepo jel se sad bolje osecam.

 2. Nikoletina

  Velika zena mnogo postena i hoce svakom da ucini i svakom da pomoge. Divno je bilo to sto ste meni pomogli oko problema koji sam imao jer nisam mogo da nadjem sebi zenu. Da nije bilo vas sad bi jos bio samac ovako sam sad srecno ozenjen covek.

 3. Tajci

  Mnogo dobra zena sa puno lepi manira i sa stvarno dobrim poznavanjem sveta i svoje profesije. Mnogo je pametna i mudra i mnogo je mi pomogla oko problema u porodici zbog ceste svadje koje smo imali. Ziva bila DANICE.

 4. Anci87

  Resila me je stresa zbog gadnih stvari koje sam prezivela i loseg zivota da nije bilo danice neznam kako bi sama se uspela snaci. Mnogo je dobra zena mnogo i puno ju hvala za sve.

 5. Lukici

  Veliko ti hvala za sve sto si ti videla o mojoj buducnosti i predvidala o njoj. Puno si mi pomogla sa to i mnogo mi to znaci i znacilo mi je zbog posla.

 6. Naca

  Puno mi je pomogla da se resim od velikih problema u koje sam upala kad samse razvela od muza koji me varo godinama puno ti hvala danice za sve puno si mi pomogla.

 7. Jelka Kaludjerka

  Divna zena puno mi jep omogla da nadjem ljubav svog zivota sa svojim ritualom sve sto je rekla ja sam radila i to se onda i desilo sada imam jako lepog muza koji me voli i kog puno volim.

 8. Boki

  Sve sto si mi predvidela se ostvarilo puno ti hvala i neznam kako da se ti zahvalim za sve.

 9. Oliverica

  Danica je ekstra i mnogo pomaze ljudima sa tim ljubavnim problemima a to znam jer je i meni puno pomogla oko tog jel sad nemam vise problema u vezi koji su me mucili dugo.

 10. Mirotic

  Mnogo si mi danice pomogla da pobedim velike probleme u vezi sa mojom devojkom koja je sada moja zena a sigurno bi raskinuli da nisam posecivao tebe slusao tvoje savete i radio ritale koje si mi rekla da radim puno ti hvala za sve.

 11. Violeta43

  puno si mi pomogla sa problemom koji sam imala u svom mestu zbog toga sto su svi mom muzu pricali da ga varam iako ja to nikad nisam uradila tvoj sam duznik jer otkako smo zajedno dosli kod tebe on ni ne slusa takve price i sad to vise niko ni neprica lud smo mi narod jel cim neka zena bolje izgleda cim svakom kaze ne odma je da nekazem ono najgore alznate na sta mislim. Mnogo si mi pomogla satim i puno hvala za to.

 12. Branka Topalovic

  Danica je veliki profesionalac i dalje ja neznam i nerazumem kako ona to radi alto nije ni vazno jer mi je puno pomogla da se oslodbodim velikog stresa i rekla mi sta me ceka u budcnosti mojoj

 13. Branka Topalovic

  Draga prijeteljice puno ti hvala u moje ime i uime svih onih koji su na moju prepiriku dosli kod tebe puno si nam svima pomola da se resimo nasih problema

 14. Nedeljko

  Ono sto ste mi rekli kao savet da radim kao ritual i to i danas radim i mnogo mi pomaze bezobzira sto je od kada sam ja bio kod vas proslo vec par godine mnogo vi hvala za sve sto uciniste za mene

 15. marinko

  pomogli ste mi da nadjem moju srodnu dusu u stvarno kriticnu fazu mojeg zivota i sad sam mnogo sretniji kao covek jel znam i za koga radim i zasto radim a radim samo da bi uzivao sa svoju zenu i svoju decu koja su se izrodila i puno mi to sve znacni mnogo vi hvala

 16. julija

  Divna zena mnogo mi je pomogla da se resim budala koje su mi u zivotu smetale i za koje neznam zasto sam u zivot i pustala kad su mi stalno o glavi radili puno ti hvala danice

 17. milunka savicevic

  dugo sam radila u inostranstvo kao kuvarica u jedan restoran u nemacku i kad sam se vratila kuci nesto sam svatila da su moji mene ko odrekli nekako nije mi to u porodici bilo to i onda sam svatila da to nisu cita posla ipotrazila danicinu pomoc kako sam i mislila tako je bilo danica je pronasla da je neko na mene kletvu neku bacio i na moju kucu i stvarno kad je ona to zena rascinila tu kletvu od tad se sve vratilo u normalu ko da nikad nisam ni isla u nemacku. Puno ti hvala velika si gospodja i puno si mi pomogla sa tim sto si to skinula sa mene.

Ostavite odgovor