Hodža u Austriji

Mnogi naši ljudi silom prilika ili „trbuhom za kruhom“ napuste ove naše turbolentne odnose i prostore na Balkanu. Međutim magija je nešto što može da deluje i na daljinu, pogotovo ako je u pitanju crna magija ili sihir? Kako se zaštiti od crne magije, sihira ili negativne energije u tuđini? Kako se zaštiti i od koga tražiti pomoć kada nam se čini da u drugoj državi nemamo nikog svog. Ova pitanja biće naša današnja tema.

Zaštita od crne magije ili sihira

Prvenstveno ćemo početi sa tim kako sprečiti delovanje crne magije. Odnosno kako je neutralisati do one mere da ona više ne može da naudi ni nama, ni našem domu, ni našim bližnjima.

Postoje određeni predmeti i određene stvari koje možete učiniti preventive radi. Jedna od njih je ritual sa ključem – potrebno je da nađete jedan ključ, za kojeg nema brave ili ne znate za koju je bravu namenjen. Pri prvom sledećem punom Mesecu, uzmite taj ključ i recite sledeću bajalicu: „zaključaj svaku bravu onih vrata iza kojih se nevolja krije“. Zatim taj ključ odložite na neko sigurno i skrovito mesto i nipošto ga ne dirajte u toku dana, već samo noću – ukoliko imate preku potrebu da ga premestite ili nešto slično.

Sledeće sredstvo za zaštitu podrazumeva dva sastojka, a to su tamjan i so. Tamjan je nešto čime se najčešće služe hrišćani, međutim on ima jak miris za koji se u magijskom svetu veruje da odbija zle duhove. Takođe u magijskom svetu so igra značajnu ulogu u zaštiti od zlih sila i crne magije. Potrebno je da uzmete so i ostavite ga na mestima u vašoj kući koja imaju dodir sa spoljašnjošću. Dakle ostavite malo soli kod ulaznih vrata svojeg doma, posebno ispod praga. Takođe isto možete učiniti i sa prozorima i sa ognjištem ili kaminom ukoliko ga imate.

Pomoć preko interneta i putem telefona

Ukoliko niste u našoj zemlji ili blizu onih koji vam mogu pružiti pomoć u situacijama koje zahtevaju rituale koji bi sprečili delovanje uroka, sihira ili crne ljubavne magije, možete se koristiti i telefonom i internetom.
Tehnološki razvoj doneo je mnogo negativnih strana, međutim određene stvari mogu biti izuzetno korisne čak i kada je u pitanju magija. Mnogi ne veruju u ovakvo delovanje magije, jer veruju da ona može biti uspešna samo ako je urađena u dodiru sa čovekom koji je traži. Međutim pojedini rituali i pojedine bajalice mogu biti dirigovane i za njih mogu biti date instrukcije i preko telefona.

I sami verovatno znate, ako ste ikada odlazili kod nekog vidovnjaka – da se veći deo rituala za određene stvari, čak i skidanje sihira ili crne magije obavlja tek posle seanse sa vidovnjakom. Vidovnjak pojedine rituale praktikuje na daljinu, ukoliko ste mu ostavili nešto od svojih ličnih predmeta, a za pojedine rituale vam može dati i samo instrukcije. Dakle potpuno je logično da za manje ozbiljne probleme, pa čak i za neke ozbiljne probleme sa crnom magijom možete kontaktirati nekog vidovnjaka ili hodžu u našoj zemlji. Zato što se manje više danas svi služe tehnlogijom i moguće je doći manje više do svakoga telefonom, pa čak i do hodže i do vidovnjaka.

Putem poruke ili video poziva na internetu možete dobiti instrukcije za rituale koje možete učiniti sami kako bi otklonili vaš problem, a instrukcije uglavnom podrazumevaju upute za jednostavnije rituale.

Najbolje hodže u Austriji

Ako mislite da vam je neophodno da zatražite pomoć direktno od hodže, a nalazite se u Austriji ili Nemačkoj ili vam je Beč blizu, možete se obratiti hodži Selimu. Hodža Selim je vidovnjak sa velkim iskustvom, godinama živi i radi u Beču i može vam pomoći sa problemima poput skidanja sihira. Možete se takođe obratiti hodži Ramizu u Klagenfrutu ili hodži Ćamilu u Gracu koji vam takođe mogu pomoći sa ovim problemima.

Postoji i mnogo onih kojima se možete obratiti u Beču, a to su vidovita Safeta ili vidoviti Murat, koji iza sebe takođe imaju veliki broj godina iskustva u vidovnjaštvu.