Hodža koji skida uroke

Mnogo je zabluda kada je u pitanju razlikovanje crne magije, sihira i uroka. Tu smo da vam danas objasnimo te male i velike razlike u moćnim crnomagijskim ritualima i fenomenima magijske prirode i prakse. Takođe pomenućemo neke hodže koji skidaju uroke ili bilo kakvu magiju.

Isto tako potrudićemo se da vam u narednom delu teksta ostavimo neka uputsva za prevenciju ili zaštitu od crne magije, sihira ili uroka. Ovim sredstvima zaštitićete se bar od slabijih crnomagijskih napda na vaš život i porodicu. Međutim ako imate posla sa ozbiljnijim crnim magovima, vračarama ili sihirbazima, moramo vam već na početku reći da se ne možete sami zaštititi i da morate potražiti pomoć. Pomoć uvek možete zatražiti od belih magova, sveštenika ali i od hodža koji vas bez problema mogu zaštititi od ovih zlih sila.

Kakva je razlika između sihira i crne magije?

Sihir i crna magija za neke predstavljaju istu stvar, a za neke pak i ne. Možemo se složiti sa tim da je sihir isto što i crna magija, jer je reč sihir arapskog porekla i u bukvalnom prevodu znači magija. Međutim mnoge hodže i vidovnjaci tvrde, kako ovaj oblik ili bolje reći pod tip muslimanske magije ili sihira, predstavlja jedan od najjačih magijskih oblika na svetu.

Sihir kao i crna magija, predstavlja antitežu, antiharmoniju i svaki antipod beloj magiji i religiji. Ova magija sprovodi se tako što se često izokreću verski ili beli magijski rituali, koji imaju za cilj da pomognu čoveku. Sihir i crna magija su nešto sasvim drugo. To je nešto što će vam na prvu, pomoći da se otarasite nekog problema koji ste imali. Međutim vremenom, dobićete nove probleme koje ova magija jednostavno mora da izrodi, zbog svoje haotične i pre svega zle prirode. Čućete od mnogih da ova magija zahteva žrtve, kako u ritualima, tako i posle njih, te da se retko ko, sa njom dobro provede.

Ove magije često nisu pošteđeni ni oni koji ovu magiju sprovode. Primer toga možemo pokazati na sihirbazima (crnim magovima kod muslimana), koji često zbog svog magijskog delovanja ostanu sami, izolovani i prokleti, pa i nesrećnia kao i njihove žrtve.

Šta je urok?

Za urok se sa druge strane veruje da nema veze sa crnom magijom i sihirom. Zašto? Zato što crna magija, pa i sam sihir podrazumeva obrede, rituale i duge seanse kojima se želi postići izazivanje nečije nesreće. U ritualima crne magije i sihira, često se prizivaju demonske sile, džini i zli duhovi kako bi magija uspela. Urok nije takav oblik magije, iako ni sam urok nije naročito pozitivna magija.

Urok najbolje možemo objasniti kao negativnu energiju koja se odašilje na nekog čoveka. Veruje se da svako od nas poseduje neku energiju, ali kada postanemo loši ili zavidini – ta snažna negativna osećanja ulaze u naš energetski tok, koji odašiljemo i usmeravamo ka onima koji nam smetaju iz bilo kog razloga.

Tako da se često desi da neko sa izrazito snažnom snagom volje i uma, može da napravi urok ili da urekne drugu osobu, a da nije vidovnjak ili praktičar crne magije. Opasna stvar u vezi uroka je to što se on teško identifikuje i često se njemu pristupa ritualima za skidanje crne magije, koji uroku ne mogu ništa – s obzirom da on ne pripada crnoj magiji suštinski, iako je negativan oblik magije.

Hodža koji skida uroke

Hodža koji skida uroke za kojeg možemo da kažemo da je jedan od najboljih je svakako hodža Zulfikar, koji živi i radi u Zagrebu, ali i putem interneta i telefona.

Neki od njegovih saveta za zaštitu od uroka su svakako to da se obratite svom hodži kako bi vam izradio „hodžin zapis“. Hodžin zapis je čuvena amajlija čudesne magijske snage, kojom se može neutralisati i crna magija i sihir, ali i urok.

Ukoliko niste u mogućnosti da sami obavite potrebne rituale za skidanje uroka, ako recimo niste nabavili svoj zapis, možete se obratiti hodži Zulfikaru koji već godinama staje na put velikom broju uroka i crnomagijskih rituala. Hodžu Zulfikara možete kontaktirati i putem interneta i putem telefona, naručiti svoju amajliju ili zapis koji će vas štititi. Takođe možete se javiti kako biste porukom ili pozivom, dobili jedinstvene i po vama merene rituale kojima biste mogli ukloniti vaš problem sa urokom, crnom magijom ili sihirom.