Hodža koji radi na daljinu

Magija i vidovnjaštvo spada u red onih drevnih disciplina ljudske civlizacije koje neki podvode pod zabranjena, tajna ili misteriozna znanja i veštine. Neki je dovode u vezu sa svetskim religijama, neki sa paganskim religijima i panteističkim shvatanjima sveta, a neki ovaj segment izostavljaju – međutim pitanje iznad svih pitanja je praktična primena magije i koliko je ona realna?

Sa svim iskustvima koje imamo mi, a verujemo i vi koji ovo čitate magija definitivno nije nešto za šalu – verovali vi u nju ili ne. Moć magije i vidovnjaštva je neosporiva, ali i neobjašnjiva. Međutim dugo se takođe verovalo da je magija nešto što iziskuje prisniji rad sa vidovnjakom i ne funkcioniše na daljinu. Tu smo da za vas odgovorimo na ovo pitanje, a bavićemo se pre svega muslimanskom magijom i hodžama vidovnjacima koji mogu da vam pomognu sa magijom na daljinu.

Kako radi magija na daljinu?

Kada kažemo „magija na daljinu“, mislimo pre svega na to da vi niste prisutni u prostoru gde se obavlja ritual koji ste poručili, odnosno da niste u fizičkom kontaktu sa vidovnjakom – odnosno u ovom slučaju sa hodžom. Da li je nešto ovakvo zapravo moguće, po magijskim shvatanjima i standardima?

Odgovor je jednostavan magija radi na daljinu, ali samo u određenim uslovima i za određene probleme. Za magiju je kako drugi kažu vrlo važna blizina, ali u smislu da je taj neko na koga želite da bacite belu ili crnu magiju blizu vas. Magija ne deluje ako bajete i čarate nekome ko je kilometrima udaljen od vas, a vi ga želite za sebe. Dakle magija u tom smislu ne može da nadvlada fizički prostor, iako se ona odašilje i sprovodi u metafizičkom prostoru, odnosno nad prostoru.

Međutim ako se radi o skidanju crne magije, crne ljubavne magije ili sihira onda se mnogo toga drugog može uraditi ako niste u fizičkom kontaktu sa hodžom ili vidovnjakom koji vam pomaže. Naravno mnogo toga zavisi i od onoga ko vam pomaže. Običan vidovnjak sa nevelikim znanjem o magiji ne može puno toga da učini, a nažalost time što radi može i da odmogne – posebno ako se koristi priučenim ritualima, za koje ni ne zna da li su crni ili beli magijski rituali.

Hodža sa druge strane može biti od mnogo veće koristi posebno kada je u pitanju rad na daljinu. Hodže imaju različite pristupe kada je reč o skidanju sihira ili crne magije, drugačijim načinom dolaze do svojih vizija u kojima mogu da vam vide budućnost i na potpuno drugačiji način za razliku od običnih vidovnjaka mogu da vam pomognu da sprečite delovanje crne i ljubavne magije i sihira.

Hodža Haris

Hodža Haris, kao i hodže koje smo spomenijali kroz naše tekstove poput hodže Bajra, hodže Halila, hodže Jusufa i drugih – već godinama radi i pomaže ljudima sa magijskim problemima.

Hodža Haris je hodža koji ima versku praksu, ali se pored nje bavi i magijom ili skidanjem sihira, kako bi pomogao drugima. Pored ovih stvari koje smo naveli, hodža Haris je i veliki vidovnjak, vrlo poštovan u svetu magije ali i od strane Islamske zajednice u Bosni. Svoj dar je po njegovoj priči nasledio od jednog čoveka koji mu ga je preneo pred smrt.

Čovek se zvao Ćamil i bio je poreklom sa naših prostora, međutim sreli su se u Nemačkoj u kojoj je Ćamil živeo. Hodža Haris je doputovao u Minhen i bio prisutan u jednoj od džamija gde je Ćamil došao da klanja. Ćamil već stariji čovek mu se po izlasku iz džamije obratio, sistuno ga za ruku i rekao mu „ja sam gotov, sad je tvoje“. Dva meseca kasnije hodža Haris imao je prvu viziju i pomogao nekoj ženi kojoj je trebao odgovor na neka životna pitanja o budućnosti. Posle je počeo da se zanima za sihir i skidanje crne magije, a kroz to naučio je i da vlada svojim darom i bavi se magijom već skoro dvadeset godina.

Hodža koji radi na daljinu

Hodža Haris već zadnjih desetak godina pomaže ljudim čak i preko telefona i putem poruka. Mnogima pomogne tako što im izradi amajlije u vidu hodžinog zapisa, za koje se veruje da imaju izuzetno snažnu odbrambenu magijsku snagu protiv uroka, sihira i crne magije. Ove amajlije hodža Haris šalje ljudima koji su ga pozvali, bez obzira gde žive i koje su vere.

Takođe, svojim darom vidovitosti je toliko ovladao da više nije neophodno da stupi u fizički kontakt sa nekim ko želi da mu se budućnost pročita. Dovoljno je da ima vašu sliku ili da samo razgovara sa vama putem telefona i da mu se vizije vaše budućnosti jave pred očima.