Hodža koji pomaže preko telefona

U velikom broju slučajeva ispostavi se da veliki broj onih koji nam često postavljaju pitanja, ne mogu ili nisu u mogućnosti da stupe u kontakt sa hodžom ili sa bilo kojim vidovnjakom. Da nevolja bude gora, obično su to oni koji imaju najveću potrebu zbog osećaja ugroženosti od sihira, crne magije ili crne ljubavne magije koja im ugrožava život, društvene odnose, karijeru ili brak.

Srećom živimo u 21.veku i ovakav problem nije nerešiv. Napredak tehnologije i interneta jeste doneo neke negativne stvari koje su naprasno isplivale na površinu. Međutim komunikacija sa nekim ko vam nije blizu je znatno olakšana. Putem telefona ili računara danas možete razgovarati sa kim god poželite, bez da se pomerite iz udobnosti svog doma. Međutim pitanje je kako vam neko sa magijom može pomoći na daljinu.

Magija putem telefona ili interneta

Dugo već, možemo slobodno reći vekovima magija predstavlja nešto što se obavlja u intimnim, diskretnim ili skrovitim prostorima i odnosima. Dugo se verovalo da jačina magije zavisi od njene diskretnosti, misterioznosti i tajnovitosti. Takođe je i sa skidanjem crne magije vrlo slično stanje. Verovalo se, a i danas mnogi veruju da se skidanje crne magije, kakva god ona bila crna ljubavna magija, sihir ili urok može skinuti samo ako ste u ličnom kontaktu sa vidovnjakom koji vam pomaže.

Odnosno ako bukvalno boravite sa njim u istoj prostoriji dok on vrši neki ritual. Ove stvari u vezi magije jesu tačne, magija zaista radi samo na blizinu ali postoje i oni aspekti magije koji ne zahtevaju fizički susret sa vidovnjakom ili hodžom. Sigurno ste čuli ili znate iz iskustva, da većina vidovnjaka i hodža veći broj rituala obavlja samostalno, a da i vama da neke instrukcije za vaš deo rituala koji ćete obavljati samostalno.

Posebno kada su u pitanju rituali za ljubavnu belu magiju ili kad su u pitanju rituali skidanja crne ljubavne magije, crne magije ili sihira. Veliki broj vidovnjaka može rešiti vaš problem sa magijom, samo ako mu dostavite neki vaš predmet pa bio on makar i vaša fotografija. S obzirom na razvoj današnjih tehnologija, fotografiju ne morate slati poštom ili je lično donositi. Možete je poslati putem vibera, mesingera, emaila ili bilo kog drugog vida online platformi.

Takođe putem telefona ili pozivom ili u vidu poruke od gotovo svakog hodže, pa i svakog vidovnjaka možete dobiti instrukcije za obavljanje rituala samostalno ukoliko niste u mogućnosti da dođete do njih. Naravno to su uvek rituali, koji nisu izuzetno zahtevni i ozbiljni magijski poduhvati. Ako imate problem sa izuzetno jakom magijom, možda će vam hodža ili vidovnjak dati savet da ipak dođete do njih i tako pokušate da rešite problem.

Naravno kada je reč o predviđanju budućnosti, tu je stvar i najlakša jer većina hodža i vidovnjaka sa makar i malog staža u ovom poslu, mogu da obave vid ove usluge, a da nisu sa vama u fizičkom kontaktu.

Hodže koji pomaže preko telefona

U samoj Bosni, pa i u Sandžaku u Srbiji, ali i u Nemačkoj, Austriji i u više zemalja Evrope možete doći u kontakt putem telefona sa hodžama koje na ovaj način rade već godinama. Ovaj vid rada na magiji i skidanju magije sa nekoga uopšte nije nov, praktikuje se manje više u nekim oblicima još od druge polovine prošlog veka – kada su još fiksni telefoni postali deo naše svakodnevice. Danas je to čak i lakše kako smo već rekli, jer je pojava internet platformi za komunikaciju poput vibera omogućila to da razgovarate sa nekim iz inostranstva, a da vas to ne košta ništa.

Hodža Halil iz Nemačke, hodža Ćamil iz Austrije, hodža Bajro iz Bosne neki su od onih kojima se svakodnevno možete obratiti za usluge magijske prirode. Većina njih sa skidanjem crne magije ili sihira može da vam pomogne putem amajlije zapisa, poznatijeg kao hodžin zapis. Hodžin zapis je amajlija u vidu zapisa koji je prepisan iz Kurana, koji će vam pomoći da obezbedite sreću i blagostanje. Takođe ovi zapisi mogu znatno doprineti tome da rešite problem sa urokom, sihirom ili crnom magijom, ako imate ovakav problem.